Komentari na vest

Alarm u taboru Argentine: De Pol pod upitnikom za Holandiju

a

artur2

pre preko 1 godinu

Mene jedino zanima sta je sa Foytom.jeli rovit,povrijedjen sta me je..jer je za desnu stranu idealan i od svih je duplo bolji
G

Gordi Albion

pre preko 1 godinu

Dojava od cice iz prve ruke.... FIFA namesta finale Argentina Portugal zbog Mesija i Penalda ! Ali mocna Engleska je ipak tu da pomrsi racune ! Najstariji vojni savez je izmedju Portugala i Engleske tako da ce princ Carls da sredi da se sudije smire I ne slusaju Djanija !!!! It's coming home !!!!!
k

kakoe

pre preko 1 godinu

Jes a dogovor je da Srbija sudi taj mec
G

Gosturina

pre preko 1 godinu

Jest mi i on neki igrac.Ustvari kad bolje pogledam Argentina uopste i nema neke dobre igrace,samo se oslanjaju na Lesija.Imaju jos Di Mariu koji je cesto povrijedjen i star je vec 34 godine ima.I Imaju Martineza koji je odlican stoper,ostalo je prosjek.Holandija dobro izgleda bice dobar mec.Prognoziram 2-1 za Holandiju.

Zelenooki

pre preko 1 godinu

Da li si ti gledao Argentina na ovom SP. Ako si pažljivo gledao ovaj im je najvažniji igrač u ekipi isto kao onaj Amrabant ili kako se već zove iz Marka. Čovek oduzima lopte, prenosi je na protivnički polovinu, dodaje napadačima, najviše trči. Možda nema neko fudbalsko ime ali možda i najvažniji šraf u ekipi Argentina, mi da smo imali jednog ovakvog puno bi bolje prošli.
B

Batali

pre preko 1 godinu

@Zelenooki, nemoj komentarisati kad ne znas.