Zvezda svim silama na Vojvodinu: Bukari počeo da trenira

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.05.24. | 12:21

Reprezentativac Gane imao problem sa primicačem

Utakmica u Kruševcu poslužila je Vladanu Milojeviću da odmori startere i šansu pruži desetorici bonusa. Šansu je obilato iskoristio Nikola Knežević, pokazavši da bi u bliskoj budućnosti mogao da bude od velike pomoći Vladanu Milojeviću.

Fokus zaposlenih u Ljutice Bogdana je sada pomeren na finale Kupa i duel sa Vojvodinom u Loznici. Idiličnu atmosferu na najvećem srpskom stadionu pokvarila je povreda Osmana Bukarija, ali poslednje informacije govore da bi reprezentativac Gane trebalo da bude spreman za duel protiv Novosađana.

Izabrane vesti

Zbog problema sa primicačem strelac deset ovosezonskih golova za crveno-bele preskočio je duele protiv lučanske Mladosti, kragujevačkog Radničkog i Napretka. Nije bilo ni potrebe da se Bukari izlaže riziku, imajući u vidu da su crveno-beli overili šampionsku titulu.

Odradio je početkom ove sedmice Bukari testove i rezultati istih ukazuju da bi trebalo da bude spreman za susret u Loznici. Očekuje se da do puta u Zapadnu Srbiju Bukari odradi nekoliko ekipnih treninga.

U slučaju da Bukari definitivno bude spreman, očekuje se da Milojević Vojvodini suprostavi identičnu postavu kao u polufinalnom susretu sa crno-belima. Tada su po krilima delovali Bukari i ovog proleća odlični Olajinka, a u sredini Mirko Ivanić. Na klupi je ostao Gelor Kanga.


tagovi

Osman BukariVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara