Ančeloti (©Reuters)
Ančeloti (©Reuters)

Ančeloti: Najveći pritisak sam osećao u Seriji B

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 13:23

„Tad sam rekao mom asistentu da neću izdržati do 2000, a evo, tu sam u 2024. godini“, kaže trener Reala

Sve je Karlo Ančeloti osvojio u trenerskoj karijeri što je osvojiti mogao. U njegovom trenerskom rezimeu stoje monstruozna imena: Milan, Juventus, Čelsi, Pari Sen Žermen, Bajern, Real Madrid.

A, opet, na današnjoj konferenciji za medije, legendarni italijanski stručnjak je rekao da je najveći pritisak osećao dok je radio u – drugoj ligi.

Izabrane vesti

„Najveći pritisak sam osećao kada sam radio u drugoj ligi Italije. Jako sam teško sam se nosio sa stresom, do te tačke da sam mom pomoćniku rekao da neću izdržati da radim ovaj posao do 2000. godine. Ali, evo, sada je 2024. a ja sam i dalje tu. Malo pomalo se navikneš i onda shvatiš da je pritisak u stvari gorivo koje te tera da radiš svoj posao još bolje“, pričao je Ančeloti na konferenciji za medije pred meč sa Hetafeom.

Naravno, pozadine ove priče je ostavka koju je najavio trener Barselone Čavi za kraj sezone.

Razumem njegovu odluku i poštujem je. Ne želim da pravim bilo kakva poređenja. Reći ću samo da mi treneri radimo fantastičan posao, sa svim pritiskom, koji je normalna stvar. I ja poštujem svakog, svačije misli i reči. Bilo da je Ćavi ili neko drugi“, istakao je Ančeloti.


tagovi

Karlo AnćelotiReal MadridPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara