Bahar sa Zvezdom debituje u Užicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.06.23. | 11:39

Crveno-beli će tokom boravka na Zlatiboru odigrati dve utakmice, protiv Slobode i Borca

I pre nego što je Barak Bahar i zvanično promovisan u trenera Crvene zvezde, u Ljutice Bogdana su pravili plan priprema za novu sezonu. Predstojeće leto biće specifično za srpskog šampiona, s obzirom da prvi put u modernoj eri ne igra kvalifikacije.

Poznato je da će Crvena zvezda prvi deo priprema obaviti na Zlatiboru od 20. do 30. juna. Potom sledi odlazak u Rusiju, gde će na turniru u Sankt Peterburgu Barak Bahar proveriti mogućnosti tima u sudaruima sa Zenitom, Fenerbahčeom i Nefčijem. U        planu je da se odigra i generalna proba protiv Olimpijakosa, 15. jula. Sedam dana pre početka Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Međutim, izraelski stručnjak će debitovati kao trener Crvene zvezde u Užicu. Tokom priprema na Zlatiboru crveno-beli će igrati dve prijateljske utakmice. Planirano je da 26. juna Zvezda igra sa tamošnjim članom Mozzart Bet Prve Lige Slobodom. Takođe, u planu je i provera lakšeg intenziteta tri dana kasnije, tada bi rival trebalo da bude Borac iz Banja Luke.

Prvi deo priprema propustiće veliki broj igrača Crvene zvezde, usled reprezentativnih obaveza. Sigurno je da će produženi odmor dobiti Strahinja Eraković, Stefan Mitrović, Kings Kangva, Osman Bukari, Gelor Kanga, Irakli Azarovi, kao i mlađe snage Leković i Mijatović.


tagovi

Barak Bahar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara