(Star sport)
(Star sport)

Bandović pred Ivanjicu: Ako ponovimo igru iz prošlog kola, biće golova i pobedićemo

Vreme čitanja: 2min | čet. 29.02.24. | 14:56

„Teren više odgovara protivniku nego nama, moraćemo da igramo direktnije i brže“, poručuje strateg Stare dame

(Od dopsinika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Tri kola prolećnog dela Mozzart Bet Superlige, a samo dva boda. To je bilans Vojvodine od nastavka šampionata, što znači da čeka prvu pobedu u ovoj godini. Novosađani su u prošlom kolu protiv Spartaka prikazali dobro izdanje, ali nisu uspeli do slome otpor Subotičana (0:0).

Izabrane vesti

U taboru Lala veruju da će takvim pristupom uspeti da dođu do celog plena na tradicionalno neugodnom gostovanju u Ivanjici, gde će odmeriti snage s Javorom (subota, 14.00, TV Arena sport).

Bitna utakmica i za nas i za protivnika. Očekujem čvrstu utakmicu, sa dosta duela i dugih lopti, a teren je takav da sigurno više odgovara protivniku nego nama. Verujem u ove momke, a poslednja utakmica (protiv Spartaka, op. au) oslikava način na koji želimo da igramo, da imamo posed i stvaramo šanse. Nedostajao nam je gol. Kada imate igru, možete uvek da se nadate, a kad nije tako, onda je problem. Analizirali smo problem sa realizacijom u 16 metara, ali iza nas je dobra utakmica i želimo to da ponovimo. Samo nam je falio rezultat i mislim da će on doći u Ivanjici“, rekao je šef stručnog štaba Vojvodine Božidar Bandović na konferenciji za medije.

Vošin strateg zadovoljan je igrom u prošlom kolu. Zato ne planira da menja startnih 11.

„Videćemo još posle treninga u petak, ali ne planiram da menjam sastav. Momci su odigrali odličnu utakmicu, ne samo što se tiče poseda i šansi, nego i energetski i kada je reč o reakcijama po izgubljenoj lopti. One su izostale u dva, tri slučaja u Kragujevcu (poraz od Radničkog 1:2), ali smo i to u međuvremenu popravili. Realizacija može da bude bolja, ali kad su tu šanse, doći će i golovi“, uverava Bandović.


Novosađani u Ivanjici nemaju trijumf tri i po godine, ali crnogorski stručnjak se ne obazire na tradiciju, uz napomenu da će morati da se prilagode lošem terenu.Ž

Pred nama je teška utakmica. Srećan sam kako smo igrali u prošlom kolu i ne obazirem se na tradiciju. Spremni smo za utakmicu taktički, analizirali smo protivnika i trebalo bi da se fokusiramo na sebe. Moramo da se prilagodimo i terenu. Pogledaćemo teren kad budemo na licu mesta, ali sigurno nije na nivou na kom bismo želeli. Moraćemo da igramo direktnije, brže između linija i da češće napadamo direktno ka golu“, završio je trener Lala, Božidar Bandović.



 



tagovi

Božidar BandovićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara