Komentari na vest

Bandović pred Ivanjicu: Ako ponovimo igru iz prošlog kola, biće golova i pobedićemo

C

Chiske1

pre 2 meseca

X ko kuca
N

Nema od toga nista

pre 2 meseca

Ako Politika uz fss ne pomogne ,Delice te 9-10 mesto sa Novim Pazarom na kraju sezone.
K

Ko

pre 2 meseca

Ga je nazvao Maradona možda je mislio Madona šibicare. Kakva uprava takvi direktori treneri i većina igrača koje su doveli. A proslava kluba. Sve su odložili do izbora u NS krajem maja i renoviranje i meč sa sportskim uzorima po kojim Vojvodina nosi dresove krajem juna Slavija Prag. I to su predložili višedecenijski pravi Vojvodinaši i veterani legende kluba koji i treba zajedno da vode Vojvodinu umesto milijardera iz uprave koji ni centa ne ulažu u Vojvodinu već se hvale plusom od prodaje najboljih igrača letos za ukupno 7 m evra. I veterani i pošteni navijači bi za duplo veće novce prodali Čumića Miloševića Majstorovića Topića
m

mare fkv

pre 2 meseca

Azijska prevaro, oduvace te Srbijanci s nase klupe kao list javora.
J

Jel

pre 2 meseca

Ovaj shvatio da nije na Tajland. Uigravo je tim na Kipru a stalno menja iz kolo u kolo postavu. Valjda je video da su na Kipru međ najboljim se pokazali mladi 17 g Jovanović i 18 g Sukačev koji su psihofizički sazreli za seniore a o tehnici koja je vrhunska za izrnđale 30 g i neke mlađe da ne govorimo. Dva boda i dva gola na 3 meča. Brujanje. Ako ne pobedi i to sa stilom Javor šut karta povratna za Tajland a za njim i oni koji su ga doveli. Inače rekonstrukcija stadiona i nova hibridna trava počinje sredinom maja kad se završi prvenstvo do kraja juna
V

Voša blizanac

pre 2 meseca

Bandović je dobar trener, po meri Voše. Zbilja vam kažem. To kaže i Zbiljić. Kakav je tim takav je i trener.
d

d.g.

pre 2 meseca

Teren će biti kriv. A ko je kriv što u ns imaš dva remija. Javor je na tom terenu bio domaćin dva puta i doživeo dva poraza. Tim. je dobar, samo trener fali.
m

mrka

pre 2 meseca

Bandovic i Matic dva najveca razocarenje. Unistise ambicie klubova, sta ti je pogresan potez kad dovedes klovna od trenera.
A

Astoria

pre 2 meseca

U pravu si. Ja zaista ne znam koje kriterijume uprave ovih klubova koriste u dovodjenju trenera...Bandovic totalni promasaj, Matic posle epizode u Cukarickom ne znam kako je uopste dobio posao u Novom Pazaru. Cuvena je vec ona njegova izjava da su dobro igrali do 6. minuta. Tek je Cukaricki napravio ozbiljan kiks sa Kerkezom. To se odnosi i na pricu izmedju Vozdovca i Marka Savica. Jedino ko je do sada pogodio sa trenerom izgleda da je Radnicki iz Kg, mada treba videti kako ce tim izgledati bez Chinedu-a.
l

leka1234

pre 2 meseca

daleko si ti od pobede, meni samo nije jasno kako dodju ovakvi treneri do kluba sobzirom da pojma nemaju, ja razumijem i kombinacije, ali druze sto je previse previse.

Dag and Red

pre 2 meseca

Ako i Dako dva najgora druga..
A

Astoria

pre 2 meseca

Prognoziram nerešen rezultat i "zahvalnicu" koja će biti uručena Bandoviću. Riba smrdi od glave, ali se čisti od repa.
S

Stara Garda

pre 2 meseca

Oko terena; već je počeo sa opravdanjima. Inače, teren u Ivanjici je skoro pa u rangu sa onim u Novom Sadu; pogledati meč sa Lučanima i sve je jasno / ko je segamega direktor stadiona Vojvodine dobro je što se nije srušio /. Ova azijska prevara koju nam je servirao Maradona; a aminovao Zbiljić je potvrda da te ljude baš briga za Vosu; jedino sta im je u foksu je lična korist. Kako je moguće da za trenera kluba koji slavi 110g tradicije; postaviš ovog amatera; i neznalicu.
K

Kmeeek

pre 2 meseca

Imate i Maradonu, blago vama.