Komentari na vest

Bufonova prognoza pred Svetsko prvenstvo: Argentina ili Brazil, samo jedna evropska selekcija može da im parira

L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

Uefa je sa Ligom nacija maestalno ukinula Brazilu i Argentini jake utakmice, odnosno utakmice sa jakim evropski reprezentacijama, koje sad igraju medjusobno i imaju jake utakmice u nogama dok Brazilu i Argentini ostaje Meksiko kao najjaca ekipa van Evrope i Juzne Amerike
M

MamaMiaItalia

pre preko 1 godinu

Ovi Italijani su večiti cirkus. Kaže čovek oduzeto je Italijanima prvenstvo? Kako može da im se oduzme nešto što nisu zaslužili na terenu i gde su ih Makedonci podučavali fudbalu?:))) Prosto nemaju kvalitet za ozbiljan fudbal i to im je to.
C

Conga98

pre preko 1 godinu

Daleko od toga da su ih Makedonci poducili al da nisu zasluzil, nisu.
G

Gost1990

pre preko 1 godinu

Koliko ograničeni ljudi žive medju nama. Čovek je mislio da su igrači Italije oduzeli svojim ispadanjem od Makedonaca narodu Italije tu sreću da gledaju Italiju na SP.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Bukvalno si sve shvatio. Oduzeli su igrači Italijanskom narodu. A ako ćemo realno,prvak Azije,Evrope,Južne Amerike,Severne Amerike i Afrike mora direktan plasman da ima na svetsko kao osvajač svog kontinenta. Nenormalno je da najbolji tim na svom kontinentu samim osvajanjem neide direktno na svetsko. To ko je ukinuo ,taj nije normalan.
D

DS1989

pre preko 1 godinu

Igraci su oduzeli narodu svetsko, a nije rekao da je neko njima oduzeo svetsko. Umesto da se divis njegovoj izjavi ti ga vredjas. Fakticki se covek izvinjava narodu Italije o tome da li nemaju pojma kao sto kazes je suludo pricati zvanicni prvaci evrope su oni...