Komentari na vest

Čalhanoglu izdao Rosonere, sutra u Interu za povišicu od 50 odsto! Donaruma prošao preglede pred potpis za PSŽ

e

ej

pre gotovo 3 godine

sad ce tonali da se igra ili da ga igraju...

Neko iz mase

pre gotovo 3 godine

Inter veci klub?Po cemu?
C

Comsheeya Niš

pre gotovo 3 godine

Ovde četiri čoveka napisaše 150 komentara. Sve stručnjaci, čudi me da ne zarađuju milione od svog znanja, nego ga prosipaju po portalima nama neukima.
R

Rosso

pre gotovo 3 godine

Gile i Pjanic dve zvezde a san siro i torino videli samo na slici ili na Tv
C

Capo di tuti capi

pre gotovo 3 godine

Marota i Ausilio zvanicno do 2024.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Hvala brate na informaciji, najavio sam to a ti potvrdio. Palac gore...
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Evo jedan komentar za kraj danasnjeg dana. Ova vest je donela svasta u komentarim. Ali svasta. 170 komentara pametnih, manje pametnih, glupih, ljubomore, podjebavanja i svadja. Ali jedan covek je presao igricu i on je za mene heroj dana. Covek se potpisuje sa Blajcvo. Sta je on sve danas a i inace napisao, to se ne moze prepricati. Jedna njegova izjava ce opisati u kakvom je covek rasulu. Izjava je da je Rade Krunic klasa za Cahanoglua. Eto koliko covek ne moze da se pomiri sa istinom i laze sebe ali sto pise gluposti, to se mora prokomentarisati. I posle me pitaju sto podjebavam takve. Pa jbg, sami se nude ovakvim komentarima. Ziv bio Blajcvo, pisi i dalje da nas uveseljavas... :)))))
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Brate Bljavacko je lik koj ne uzima svoje lekove za ljubomoru, on je gori od onog lika sa ljubomorom od Galijanija koj je nekada kometrisao na B 92, jako me podseca na njega A mozda je i on, onaj me tamo zapamtio za ceo zivot, trumu je doziveo zbog mene bilo je ti davno, naravno i moj nik se zvao drugacije tamo, Bljavacko uzmi svoje lekove za ljubomoru :))))))))
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Gile Hahaha...kaze Tonali je bolji od Barele jer je Barela dostigao svoj zenit a ovaj ima mislim 23, a Tonali ce tek da eksplodira, mozda eksplodira od muke posto ne silazi sa klupe. :))))))))
R

Rosoneroo

pre gotovo 3 godine

Diego Milito nadam se da ce te ove godine proci grupnu fazu lg sampiona!? Sta mislis ocete li!?
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Stizu vesti da Marota i Ausilio produzavaju ugovor sa Interom. To je najvece pojacanje a i znak da ce stvari ici bolje u finansijskom smislu jer Marota ne bi ostao tamo gde su mu vezane ruke. A ima i naznaka da bi od Nove godine Kinezi pustili u opticaj svoj kapital van Kine.
S

Spasoje domacin

pre gotovo 3 godine

Ljudi je li moguce da ste se ovoliko izlozili na ovu vest, citam i neverujem, jedni ga dizu u nebesa, drugi kazu prosek, ovaj pise bolji je rade krunic od njega, pojedini se ovde prozivaju i na neko useravanje u zivot hahahahaha, reakcije kao da je u pitanju transfer neznam ti ni ja koji, ali eto realno cu prokomentarisati. Sto se tice transfera, inter je ovde kako god se okrene na dobitku, mozemo da gotivimo inter ili ne, ili da gotivimo milan ili ne, ali cinjenice su sledece, doticni dolazi za dzabe u tabor rivala, posle odlicne sezone u kojoj je bio jedan od najzasluznijih za 4. mesto milana, opet cinjenice 9 golova 12 asistencija, upoznao je ligu, grad i afirmisao se, u najboljim godinama je i milan ovo sebi nije smeo da dozvoli posle donarume, koliko god sada pljuvali turcina on je igrac koji potezom moze da resi mec, dobar sa obe noge, odlican u prekidima, nekonstantan u formi. Milan mu je morao produziti ugovor, ako je ibrahimovicu koji nece ni igrati prva 2 meseca a ko zna kako ce i igrati kada se vrati onda su mogli i njemu. Ovako ispada da su mu bili period afirmacije, preuzeli sav rizik, ulozili 30tak mil u njega i izgubili ga za dzabe. Slucaj njega i donarumenikako nije isti, ono sto je rajola radio je cist bezobrazluk i bahacenje i navijacima ni netreba biti zao njegovog odlaska, ali ovde su stvari malo drugacije. No sve u svemu, inter u ovde u nijednom slucaju nemoze biti na gubitku, na cinjenice se nemoze zazmuriti.
H

Hdhsjjs

pre gotovo 3 godine

Milan je bio drugi
M

Mustafa2

pre gotovo 3 godine

Oprostite mu njegovu burnu prošlost
G

Gost654

pre gotovo 3 godine

Nista poseban igrac, Kvarezma je bio bolji.
I

INTERNACIONALE

pre gotovo 3 godine

Simone Inzagi je vrhunski trener. Forzza Internacionale
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Vrhunski trener za 6.mesto.
G

Gosti

pre gotovo 3 godine

Posle lokdauna prosle god bio odlican, posle promenljivo, a pre toga sramotno. Nije problem sto odlazi, ni sto ide u inter, problem je sto ce zbog tog famoznog limita otici i kesi i kalabrija i romanjoli, svi za dzabe. I dovesce neke klince da igraju za 1-2M dok ne pocnu da kidaju(ili jos gore na suve pozajmice)i onda opet vozdra. Napravice ameri od Milana Atalantu, dobar i zanimljiv tim koji se zadovoljava da bude u prva 4, ulazi u LS i pravi profit od transfera. Sto je za mene koji navijam za Milan 25 godina apsolutno neprihvatljivo. Nije ti ovo arsenal raspali Gazidise!
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Nije bas tako druze. Iz onakvog dauna u kakvom su bili, nebitno je da li se čupaš pozajmicama ili jeftinim igračima. Milan je gigant, trenutno posrnuli, ali evo kao sto vidis vracaju se gde im je i mesto. Bice to sve ok. Donaruma ih je vec cimao kao sto se secas, i stalno su nesto trazili jos vise i vise. Neka su ga pustili. Objektivno, decko je ljuti prosek. Ne kazem da je los golman, ali svakako nije ni neka klasa. Mislim da je dolaskom Manjana, Milan bolji nego sto je bio sa Donarumom. Calhanoglu takodje, nit smrdi nit mirise. Igraci kao sto je on, u nekadasnoj slavnoj eri, ne bi mogli ni da prismrde trening centru, ali eto znacio im je prosle sezone. Mislim da je ovo gluo potez Intera, jer su dovlei igraca koji ipak solidno košta, a nije neko ko pravi razliku. Rade Krunic ima vise kvaliteta od njega, samo da namesti glavu, ali ni on nije za startera. Ozbiljnom Milanu treba ozbiljan plejmejker. Ocekujem da Tonali sledece sezone eksplodira.
M

Minusi

pre gotovo 3 godine

Bljavacko vidi koliko si minusa dobio sve si rekao kad si napisao Rade Krunic i fudbaler ljubomora je cudo moras lekove hitno za smirenje
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Ne vidim u cemu je problem. Rekao sam istinu. Tonali mora da dobije minute, a Kesi i Benaser su vec dobar tandem. Hakan bi gušio Tonalija koji je bolji igrac od njega. Sto se napada tice Vlahovic bi bio top pojacanje da stasava uz Ibru. Momak je supertalentovan. Zna sa loptom, brz skočan, dovoljno snažan a bice jos jači, pametan, i sto je najvaznije, veliki radnik i hoce da slusa savete. Ibra bi napravio svog klona od njega. Bleki Milenkovic je vrv preskup, a bio bi sjajan u tandemu sa Tomorijem. Samo da se ratosiljaju one prevare Romanjolija dok jos ima budala koji ce da daju pare za njega.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Auuuu Blajvčo pa jel si ti danas citao da je nekadsnji vlasnik Fiorentine odbio 40 miliona eura za Milenkovica, jel si ti citao to danas na mozzartsportu ? onda ti dodjes sa svojim vlaznim zeljama, pa odakle bre milanu pare kad su ovi vec odbili 40 mil eura od Mancester Junajteda za Milenkovica, A sto se Vlahovica tice on je blizu da predje u juventus, ostavi se svojih vlaznih zelje i citaj naslov Lovac na talente na mozzartsport kad su igraci Fiorentine u pitanju i sve ce ti biti jasno, mani se svojih zelja i igrice menadzer, milan ti je raspad i pomiri se sa tom cinjenicom , nemaju pare dzabe tvoje zelje mozda na ps igri ti se i ispuni zelja, INTER JE SVEMIRSKI BRID ZA TVOJ RASPALI MILAN, hteo ti to da priznas ili ne,, ali je to tako
P

Pjer

pre gotovo 3 godine

Prosecan igrac, nista posebno.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Brat moj to je to od mene za danas dosta vise, Gile dize portal i Gile spusta portal, opsti haos sam izazvao danas na ovu vest :))) odo na Prater da uzivam malo sa mojima, inace mi opet lupa zabranu ova moja :))))))) pozdrav
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

Prosečan igrač,ništa posebno
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

@Ospiti druze ne moze da bude bas tako ipak je novac u pitanju i to veliki novac, ma koliko bili prijateljski odnosi gradskih rivala veliki novac je u pitanju, Turicinu je ponudjen novi ugovor od Maldinija i on je odbio, znaci nije to bas tako kako ti predstavljas ovde, ajde ti podeli komisijama 5000 hiljda eura, A iste te pare si dao pre dve par godina za neku kupovinu i onda kao ma vazi bre komso ziv mi bio uzmi za dzabe, Interu se to ne bi desilo ni u samom ludilu, omrazen su klub zato sto uzmu igraca za nula eura, pre Hakana to je bio De Feaj iz Lazia koj je onda kostao 45 mil eura n transfernarktu, sad je Maldini pokupio primat id Lotita da deli skupe igrace za nula eura i to ke losa politika kluba druze, A najbolj fora produzi Maldini ugovor ibri od 40 godina i to sa platom od 7 mil eura godisnje, ovaj Hakan trazio pet i oni kazu ne moze, a ibra ako odigra 10 meceva za celu sezonu bice dobro vec mu ode misic a Nije ni igrao, gde je tu mozak druze tom genijalcu Maldiniju, on kao da je u dilu sa nekim igracima tipa ibra i njegov Menadzer Raiola pa se tale, A ameri pucaju lovu, misli Maldini kad brod tone daj da uzmem bar pare, sa Hakanom to nije moglo
B

Bracafaca

pre gotovo 3 godine

Al se izlupeta za sve pare.
P

Prika pazi sad

pre gotovo 3 godine

Ibra ima platu 7mil.ti kazes ne zasluzuje ..40 god..povrede.bla.bla.calkanoglu 4 a po tebi je trebalo dobiti 5 s ibru sutnuti...e sad pazi ovako posto ocigledno nerazumes neke stvari vezane OKO sporta...nemam tacnu ingormaciju ali probaj ti da saznas koliko milan zaradi na prodaji dresova od ibre ...a koliko od turcina...onda ce ti razlika u plati biti malo jasnija..pozzz
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

@Prika pazi sad, 7 evra ima milan od jednog dresa, jel ti mislis da puma deli pare za dzabe kao sponzor i pare koje je milan vec uzeo sto nosi njihov natpis na dresu, nije to Real koj ima 50 posto od svakog prodatog dresa, milanu ide 10 posto od jednog dresa, pa kad im padne cena onda ne kostaju vise 70 eura nego manje i onda i milan ima jos manje nego tih 10 posto, pozdrav
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Pojedinim navijacima Intera je svaki igrac koji predje u inter klasa a koji dodje u Milan raspad al onda kad taj taj igrac koji je njima u Milan raspad predje u inter onda je i on klasa hahahhahaha... Navijajte za koga zelite al makar budite realni!
S

Smouth

pre gotovo 3 godine

Realno gorih od Milanovih po tom pitanju nema. Svaki igrac vam je superstar, a kod drugih krs. Cak ste pisali kako je Leao igracina za Lukakua :)). Tonali bolji od Barele. Sada citam kako je Calhanoglu rupa, a do juce je bio najbolja 10ka Serije A...

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

а који је то задњи играч који је прешао из милана у Интер ни ја више не знам , а могао би без гледања у википедију стручњаче да нам кажеш. Изгледа да не можете да преболите али нажалост тако је ви сте у рангу сасуола па играчи беже куд који
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Pre ce biti da je obratno. Navijacima Milana je Donaruma bio najbolji golman sveta, sad je prosek. Cahanoglua hvalili za ovu sezonu koju je dobro odigrao, danas kao nek ide, ne treba nam.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Pa Tonali jeste bolji od Barele. Ne kazem da je Barela los, bas naprotiv, odluican je, ali on je vec dostigao blizu svog maksimuma i to je to, a Tonali ce tek da eksplodira. U svakom slucaju, Sensi, Zaniolo, Barela, Tonali, Lokateli, Italijane more da brine narednu deceniju.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Gagula Evo ovako...sad ti naiskrenije i najozbiljnije kazem a ti veruj ili ne, bas me briga. Na temu ko je prvi poceo, pa prvi je poceo Mrkalo, potpisujuci se kao ja i kao ti. Zasto ti, to moras njega pitati, to je neka zajebancija samo njemu znana. A to sto ces mi se usrati u zivot...pa mozes probati ali tesko drugar, jer tvoja potpisivanja i zajebancije su meni zabavne. Ja ovo shvatam kao zajebanciju a ti se saberi covece, izgubices zivce. Eto, napisao sam ti sta sam imao, a sad nastavljam po starom pa kome pre dosadi. Ziv bio...
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

@Pjanic sa tri zuta ti mi meni napisao imam da se pozabavio da nestanes od davde kao mrkalo i da se puno mangupiram,a sto bi mrkalo pisao te komentare objasni mi,ti si prvi poceo da pricas kako ti smetaju moji komentari pa si poceo da se potpisujes kao ja
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Pjanicu izvini sto ti kazem, ja nemogu da verujem da si mu odgovorio na ovakako nesto, kako klinac moze tebe da izbaci iz takta nije mi jasno ? to se radi drugacije ne odgovaras nista i samo cepas komentarima, ne odgovaraj na deciju prozivku, on ce da ti zagorca zivot na portalu A mali nema vise od 15 godina :))))) samo mu napises vazi i kidas ga i dalje komntarima, mali je vec upao u masinu poceo je zestoko da se nervira :))))))))))))))))))))
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Gagula Ja sam ti vec rekao da me bas briga da li ces verovati ili ne. A da si me nervirao, jesi, jer si se mangupirao sa forama tipa Inter raspad i sl. I nisam rekao da cu se potpisivati kao ti vec da cu ti odgovarati na svaki komentar.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Pjanicunemesajmene u necije svadje i komentare.Nisam se ja potpisivo kao neko drugi,nego je neko koristio moj nick,i ako ste primetili prestao je da lupeta jer sam zastitio isti.Nit sam koristio neciji nick,nit vu nekad koristiti.Tu smo svi da se malo sportski zezamo,zadirkujemo jedni druge i navijamo za svoj tim.E sad,sto ima pacenika kojim je zanimljivo da uzmu neciji nick,i lupetaju,to je stvar za nekog psihijatra....
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Mrkalo Ovaj Mrkalo zvuci sasvim pristojno. Nadam se da ce ti i komentari ubuduce biti pristojni i da cemo raspravljati o fudbalu uz sve razlike.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Kad je to Paratici sklopio sampionski tim?
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Inace, stizu vesti da i Marota i Ausilio produzavaju ugovore sa Interom. To je najvece pojacanje. A ima i naznaka, neproverenih, da ce od Nove godine Kina pustiti u opticaj svoj kapital u inostranstvu.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Naravno Pjanicu,ja sam uvek za fer i korektnu raspravu.Nerviraju me tipovi kao Gile,koji je verovatno koristio moj nick da bi pisao gluposti.Na svaku vest o Milanu ili Interu ostavi po 70 komentara,i svaki dodje otprilike ovako:Bahahahahahha tripleta 2010,bahahhhha Milan je raspad,Bahahhhahaha Inter je sampion univerzuma.Nekako mi mirise da je i navijac partizana,iliti da je zena u crnom...
M

Milan najveci na svetu

pre gotovo 3 godine

@Gile Interista Koga bre ti savetujes, ovde si mjaukao kako ce Inter ovo kako ono, i na kraju dodjoste do titule vec kako zna se , ali sad dalje raspad sistema. Dolazi vreme Milanove dominacije ove sezone a Inter tesko do LS, mozda borba sa Romom ili Laciom mada tesko. Milan, pravi, Juve, Roma, Lacio, mozda se umulja Napoli u LS a Inter tesko, cak 6 mestoje maksimum. Da se kladimo sada vec ako si kadar, da pokazemo ljudima ovde uplata na Mozartu a ne prazne price? Sta je prpa bato , pojela maza jezik. Znao sam kakav si samo lajes a ne ujedas hehhe
Y

Yika

pre gotovo 3 godine

Kakve budalaštine se pišu, stručnjaci ako je turčinu bolje u interu neka ide, tamo će propasti. Pirlo, sedorf.... To su samo neki od igrača koji su došli u milan iz intera.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Vazi nema problema, neka ti bude uthea pirlo i sedorf od pre 20 leta, hvala milanu sto su kalili Hakanu u Seriji A i sto su Interu stavili 35 miliona eura u dzep A da Inter nista nije dao, hvala ti kao navijacu milan evo ja ti zahvalhujem u ime Intera :))))))))))))))
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Bravo Maldini ako im se ne svidja u Milan nek idu dje im volja! Prvo ovaj balavac Donaruma da mu nije bilo Mihe i Milana ne bi bio to sto je danas pa mu malo 8 miliona oce 12... Nema on postovanja prema klubu koji ga je stvorio! Sto se tice Hakana ako zeli u inter nek mu je sa srecom nek trce za parama, niko ko nema postovanja prema klubu ne treba tu ni bit! Maldini pokazuje da niko ne moze bit iznad kluba zato je pustio i Donarumu a i ovog... Ne glupirajte se Milan nema para da pojaca platu nemoj te se glupirat! Milan ima para al Maldini ne zeli da bude bilo koji igrac iznad kluba! Nije on ko oni kinezi kad su dozvolili da ih jedan balavac Donaruma ucjeni za jacu platu i da mu brt bude treci golman u Milanu, brat koji ne bi branio ni u moju Crnogorsku ligu... Bravo Maldini!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Фан факт донарума вас развлачи од кад је стигао код вас. Изгледа после свих ових година да су сад ипак били немоћни пред ПСЖ а не јер је неко није изнад клуба бла бла
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Svaka cast druze,svaka na mestu....
O

Ospiti

pre gotovo 3 godine

Ne razumem kako ste uspeli da u komentare o italijanskom fudbalu prenesete atmosferu iz domaćeg. Ovde nije tako, sedimo u istim barovima i gledamo multi prenose, navijači Intera i Milana kupuju navijačke rekvizite u istim prodavnicama, transferi među klubovima su normalni ma koliko međusobno bili rivali. Imam utisak da vam je isti onaj koji je zagadio reke i planine, politiku i medije, zagadio i duše ljudi i da sad svi imaju pogled pun mržnje i zavisti. Okanite se toga i uživajte u fudbalu. Videćemo šta će biti sa Turčinom i čiji navijači će se smejati na kraju. Ima Mozzart u arhivi, još uvek se može pronaći, čitavu istoriju međusobnih trampi i podvala među milanskim klubovima, toplo preporučujem.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Nemogu da verujem da smo nudili novi ugovor Hakanu i da nas turcin otreese kao dete slinu, znaci nije bilo do para nego mu je zelja bila da se navikne na italijanski fudbal pa predje onda u Sampionski Inter nema druge. Jeste Inter veci klub od Milana, ali zasto za dzabe da ode tamo zasto ?
R

Realno smaras

pre gotovo 3 godine

Smorio si pjanicu
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Gagula jesam li ja to tebe vec doveo u red za samo par sati vaspitnih casova, vidim da jesam AHAHAHAHA BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Pametan covek odma vidi da je Marka decko iz bosne ili Hrvatske, tek sad su mu procitao komentar, mJesec pa ostale stvari ja tako ne pisem, ja sam iz srbije i ne pisem mJesec nego mEsec, pa covek pise cJeloj pa mJesto, ja to pisem cEloj i mEsto, znaci kakve komplekse ste fasovali ja ne verujem, a ovaj mali Gagula je upao u masinu da nema sanse vise da mi izadje iz nje :)))))))))))))))))

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

И ја не би излазио из рупе да ми у нападу игра кастиљехо леао и сламамаркес хихи
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Ja pojma nema zasto redakcija uporno ignorise Milita ? decko je javno rekao da svaki dan cita Mocartsport, ali da mu se komentari redovno ignorisu, ja sam ga pitao gde si nemate, na sta mi on odgovara tu sam svaki dan citam zelim i ja da komntarisesm, ali mi se komentari neobjavljuju, koliko sam prinetio ima specifican nacin komentarisanja, ali to nije razlog da se ignorisu njegovi komentari, zato pravda za Milita

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Хвалаа Гиле легендоо , надајмо се биће боље
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Forza Juventus!!
E

Erector

pre gotovo 3 godine

Zanimljivi su mi ovi navijači Milana, na sva usta hvale Maldinija kako radi pravu stvar, a on se borio do zadnjeg trenutka da produži ugovor Hakanu, a ovi ga pljuju. Odlučite se već jednom, jel radi Maldini dobro ili loše? Zašto je do zadnjeg trenutka ponuda bila na stolu a za Donarumu je povučena? Inače, kao navijač Intera niti sam nešto sretan zbog transfera niti smatram da je to neka loša odluka. Vrijeme će pokazati, skeptičan sam u smislu njegove konstantnosti ali i optimističan zbog Inzagija, kao što je od propalog Luis Alberta napravio najboljeg SS napadača u Italiji, ne sumnjam da će i Hakanu naći najbolju poziciju. U milanu su ga uglavnom gurali na krilo iako je spor, i onda se čudili zašto ne može dati maksimum na toj poziciji.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Neka ide Maldini iz Milana ! napravice mi od kluba neki Kaljari, Maldini out kad si dozvolio da Hakan ide za dzabe u Inter tesko mi je priznajem. Jeste Inter veci klub nego Milan, ali zasto za dzabe
h

heh0987

pre gotovo 3 godine

kad zoveš majstora da pogodite posao , plaćaš mu onoliko koliko misliš da vredi jel tako?nećeš mu platiti posao više nego što misliš da vredi i tvoja ponuda stoji tolika kakva ja dok je on ne prihvati ili odbije,on je odbio ponudu pre par dana ,eto ti odgovor zasto je ponuda bila na stolu
E

Erector

pre gotovo 3 godine

@hah u čemu je onda problem? Inter je procijenio da vrijedi 5 miliona, isto kao što je Hakan procijenio da zaslužuje toliko. Milan je produžio ugovor Ibrahimoviću od 39 ljeta i to 7 miliona, prošle sezone jedva odigrao pola utakmica, na kraju skoro nikako. Misliš da on stvarno vrijedi toliko, bez obzira ba njegov značaj van terena a Hakan ne vrijedi 5, iako je mlađi 10 godina i ovo mu je prilika za zadnji veliki ugovor u europi? Razumijem odustajanje od Donarume jer mu nije prvi put da ucjenjuje klub i plata je stvarno prevelika za Milan,ali ne i za Hakana.
E

Enzo

pre gotovo 3 godine

dobar igrač, bez obeštećenja. Jel ovo Juventus ili Inter? :D
P

Posetioc

pre gotovo 3 godine

To je Marota!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Шта све неће човек да прочита укратко тоне лицемерја... Ово пишем зато што се миланови навијачи надају Икардију као пре пар година кад је требала да буде трампа икарди за донаруму, па колико видим ево опет се дешава исто.. Значи Икарди људина си ако продаш Интер а ако неко нас прода тај је ђубре и олош... И кроз историју су много више играчи прелазили после Интера у милан него обрнуто.. Сад кад се времена мењају ајде да се позивамо на поштење, е ево вам га НА ! Гиле легендо поливај бакутанере и повампирене навијаче милана које годинама нисам виђао овде на сајту а сад се расписали нешто у задње време !
m

mrkaloo

pre gotovo 3 godine

ja tb vidjam ovde samo kad inter pobedi ovako te nema nigde,samo tam i mozes da se kurazis,vidim da nisi u toku da nabijam komlekse gilu i pjanicu a poceo sam i tb izgleda
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Reci brate kakvi kompleksi..ali gresis, nema ih mnogo povampirenih vec trojica cetvorica, samo menjaju nikove da bi ih kao bilo vise. Uzivaj...
c

cabin

pre gotovo 3 godine

ovo ga ziva legenda intera diego nikola mitrovic milito,svratis jednom u pola godine na portal

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Отишао сам да купим шампањац пуштен ми је коментар XD
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

evo ga verni navijac intera dodje ovde 2 puta godisnje i soli pamet.Verovatno od kompleksa ne mozes ni da dolazis
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

@pjanic sa tri zuta pa ti si sam pola komentara ovde ispuco i ti i gile dva lika 100 komentara samo menjate nikove i prepucavate se sami sa sobom

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Ипак ми хвали један коментар од пре 15 мин доле на реплику сам писао пјанићу. Хвала

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@ Чабин не ја сам марио марко дел тинторетић
C

Capo di tuti capi

pre gotovo 3 godine

Ovi su mi najjaci simpatizeri sto sada pljuju calhanoglua a prosle sezone ga dizali u nebesa, evo kao simpatizer intera ovde javno kazem da calhanoglu nije top klasa i tesko da ce to postati, ali da je dobar igrac to nemoze niko da mu ospori, i cinjenica je da dolazi za dzabalesku, gori od bentankura, rabioa ramzija i od milanovih tonalija benasera krunica sigurno nije tako da nemam vise sta za dodati.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Maldini bezi iz mog Milana da te ne vidim. Cahanoglu nam ide u Inter za dzabe, samo se provikavao kod nas na italijanski fudbal. Inter jeste veci klub od nas, ali zasto za dzabe da idu igraci tamo, Maldini out bacili smo 30 mln evra na Hakana i Inter ga uzme za dzabe nije mi lako priznajem
s

smara te

pre gotovo 3 godine

gile ili pjanic trece nema

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Ево једног искреног навијача милана , капа доле
G

Gostpp

pre gotovo 3 godine

Tako je kralju! Inace, kakva je sizuacija u klubu, kakve su vam ambicije u ovoj sezoni?
B

Bravo decko

pre gotovo 3 godine

Bar si iskren ako nista drugo, jedan navijac postenog morala ovde. Bravo Gagula da priznajes lepo sve
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Gostpp ne zma brate zatecen sam iskreno da ti kazem, ocekujem neko mesto koje vodi u LS. Ako ne Liga evrope sta da radim, nije ni to smak sveta, bar ce mi Milan biti najjaci klub tamo. Ode Hakan za dzabe dusa me boli, Intet jeste veci klub negi Milan, ali izdaju nemogu da podnesem turcin mi naterao suze na oci
o

oximoron

pre gotovo 3 godine

Po čemu je to Inter toliko veći klub od Milana? Po jednoj tituli više? Što se tiče Hakana, neće biti šteta ako nadju dobru zamenu.
V

Vukkovi

pre gotovo 3 godine

Video Gagula da mu se Milan topi pa se sad brani sa svih strana. Sad mu je Inter veci klub kad je video da igraci napustaju za dzabe Maldinijev tonujuci brod. E Gagula Gagula koja si ti bruka kad javno napises Inter veci klub nego Milan, nije ovo za tebe sine ovde su vukovi sa kojim ri tako mlad ne mozes da izadjes na kraj vidis da se svi sprdaju na tvoj racun
D

Dachaa

pre gotovo 3 godine

Sta je tu Maldini ako nece sam da produzi ugovor kao i Dolaruma,retki su igraci u danasnjem vremenu koji bi ostali „vecnost“u klubu…
D

Djuraa

pre gotovo 3 godine

Hahahaha... Cuj Inter veci klub od Milana
M

Milanist

pre gotovo 3 godine

Kako se pojavio jak Inter tako ce i da se potone!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Ко каже то, јел још један повампирени навијач милана ?
R

Rossonerooo

pre gotovo 3 godine

Gagula brt vidi se da pratis Milan i da si navijac kad si rekao da je Inter veci klub od Milana sve si nam rekao... E bozeee
Л

Лош потез

pre gotovo 3 godine

Тежак шарлатан од играча, а ценкањем око плате у Милану је показао и људске квалитете, исто као и Донарума. По мени, непотребан потез Интера.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ma vidi Mrkala i Gagulu kako idu ispod svakog komentara i objasnjavaju ko je sta napisao i sl. Potpuno se pogubili u lavirintu. Hahahahaha...a svaki dan na svaku vest ostave deset komentara potpisujuci se kao Gile i ja. Meni ne smeta, bas mi zabavno...samo se moji komentari prepoznaju, pismen sam, znam ponesto o fudbalu, ne vredjam nikog, nikad necu reci Bilan, Djubrentus i sl. Samo volim napaljene navijace koji se mangupiraju. Zelim ja svima vama zdravlja, srece i da se dobro zabavite na Mocartu, kao ja. :)))))
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

lazes samo sebe,nikad necu reci djubrentus a sto puta si rekao u kad god ste izgubili od juventusa,ne vredjas nikoga prvo vredjas mene zato cu ti se posrati u zivot,ja normalno komentaris vec tebi bode i to lepo oci moji komentari pa pises da se ja mangupiram,sad od jednom si ti dobar da bi dobio lajkove,kompleksasu jedan kad god udjem ovde vidim koristis moj nick prvi si poceo
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Pustite me na miru inace idem na Milnaski most nece me skinuti ni propali Maldini sa njega, taman licno da dodje i kaze sidji dole necu. ostavite me na miru. da sam znao da cu da naidjem ovde na ovako nesto nikad ne bi ni krocio ovde, ja sa mojih 15 godina ovako da se nerviram ovde, ni u skolu vise ne idem zbpg vas, suze na oci mi idu sto Hakan odlazi za dzabe u veci Klub iz Milana
M

Maarka

pre gotovo 3 godine

Problem je u tome sto Milan nema para da sad dovede novog igraca na toj poziciji (de paul) sa bresom se danima nateze za tonalija ibra ima povredu nece ga biti 2 mjeseca i ako se i vrati koliko ce moci da igra sa 40 godina. Znaci treba napadac desno krilo lijevi bek desni bek za rotaciju dva vezna (kesi i benaser idu na africki kup nacija mjesec dana) i sad jos novi igrac umjesto hakana. Maldini se rastrcao po cijeloj europi da posuđuje igrace nema tu srece tako se ne pravi tim za vrh serie A i za lp. Mozda hakan nije bio top klasa ali u ovom sistemu kod piolia u rotaciji sa diazom mislim da bi bio skroz ok za novu sezonu ovako sad trebaju pare za novoga igraca a para nema. Sa druge strane on bi treba da usistemu 3-5-2 u interu da zamjeni Eriksena nisam siguran koliko ce biti koristan al nova sezona je pred nama pa cemo vidjeti ko je bolje prosao Inter ili Milan.
j

jose murinjoo

pre gotovo 3 godine

Gile smaras dugo sam ovde i cim krenes tekst milan nema para zna da si ti
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Koliko si jadan gile smorio si,ubijamo tr u pojam
F

Frifo

pre gotovo 3 godine

Au gileidu ati pukli kompleksi nisi ti bas cist sa glavom
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Auuuu brate mili ja ne verujem koliko sam nabio komplekse ovde ljudima, znaci savako istog nekog ili slicnog misljenja odma sam ja pa ovo je postalo ovde bre smesno, koji si ovo likovi koji se vrte ovde ? pa vi mene bre sanjate svako vece, ako nije tako ja stavim glavu na panj ne ruku nego glavu, auuuu koliko ste samo fasovali komplekse od mojih komentara naravno ja veze nemam sa ovim komentarom gore, neka vam je Bog u pomoc sta reci a ne zaplakati u kakvom ste stanju nalazite, a najveca fora kaze nadji zivot A oni svi radnici zive super ceo dan ovde citaju sta ja pisem :)))) Bog vam u pomoc Bog AHAHAHAHAHAHAHAHAHA
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

@Gile pa ovi nas vide svuda, i gde nas ima i gde nas nema...hahahahahahaha koji kompleksi. Prividjamo im se.
z

zaspali za volanom

pre gotovo 3 godine

Koliko para,toliko i muzike.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Dobra muzika za nula eura nikad lepsi provod :)))))))
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Ja inace cutim i citam, nisam bas hrabar lik (sem kad bijem slabije od sebe u detinjstvu). Ali kad vidim Gagulu i Mrkala, skupim i ja malo na hrabrosti u grupi, pa se raspisem. Onda me opet nema mesecima. Moje ime je Gostinjo. Sportski pozdrav.
m

mrkaloo

pre gotovo 3 godine

hahah pa pjanicu providan si,glup si
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ja sam ovo napisao da se zna.
G

Gile interista

pre gotovo 3 godine

PJANIC SLABIJA VERZIJA GILA KRIJE SE ISPOD TUDJIH NIKOVA.RAZUMEM GA SRAMOTA GA DA SE POJAVI,I MENE BI BILO DA PISEM ONAKVE KOMENTARE.POCEO KAO GILE DA KORISTI GAGULIN NICK.DVA JADNIKA DVA BRATA
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

cim napise sporski pozdrav odma se vidi da je pjanic tako je pisao kada je koristio moj nick,teski kompleksas glumi kao gila a joj jadni je od njega
9

951357

pre gotovo 3 godine

I toliko o Interovoj tituli ove sezone. Jer ko se ozbiljan bori za titulu i dovodi Čalhanoglua? Što samo govori koliko je prethodna bila anomalija izazvana Konteovom talijom i samoubistvom konkurencije.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Da pocim je lopovsko torinska plastika dobila konkurenciju u vidu Intera nisu mogli ni da pridju tituli Serije A, da je bilo tako predhodnih godina da su imali konkurente ne bi ih ni one sudije Roki i komoanija provukli do titule, lepo si rekao Torinska plastika nije imala konkurenciju sve do ove godine, po cim se pojavi jak Intera nema sta da traze nema ih na mapi vise pozdrav
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

pa.ti si Gicko prase svake godine Najavljivao titulu i svake sezone tvrdio da je Kineska plastika nikad jaca i da uzimaju 100 % titulu kako.to.da su samo.prosle godine bili konkurencija Juventusu hahaha
C

CroOsijek

pre gotovo 3 godine

@95** S nekim tvojim komentarima se ne slazem, ali ovaj si skinuo da bih ti cestitao. Ocito je na sajtu previse neracionalnih interista (koji su do jucer s pravom pljuvali istog tog Turcina kojem je ovo bila prva postena sezona u Milanu) pa su te pocastili minusima. O ljudskim kvalitetima doticnog da ne pricam, ovim je sve pokazao.
L

Lijlu

pre gotovo 3 godine

Ova dva pacijenta koja se godinama macuju u komentarima oko Intera i Milana su za vece posmatranje od svakog zvezdasa i grobara.

Paint ItBlack

pre gotovo 3 godine

znas kako razumem ih nekada(navijam za dortmund dok moji ortaci za Bajern/Gladbah pa ih razumem nekako zbog naseg rivalstva) medjutim ova "dvojica" su zesci kompleksasi koji samo znaju da pljuju po drugima ako neko navija za drugi tim, ili jos gore ako iznese neku tacnu cinjenicu u vezi intera koji ivi nmg da prihavte.Nemaju zivot vec prave akaunte sa drugim nikovima da bi prozivali druge,zato je ovaj sajt toliko i popularan,manje vise zbog njih sobzirom da su maskote mocarta.Dosadili bogu i narodu
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Paint ItBlack ne pali se klinac sta mi pises svoje bajke, mi smo ovde da komentarisemo ako ti se ne svidja dovidjenja laku noc, da mi imamo dijagnozu lecimo takve kao ti brzo i efikasno, ako ti ne uspe terapija javi nam se pozdrav

Paint ItBlack

pre gotovo 3 godine

@Gile interista kaze mi lik koji visi 24/7 po mocartu vrb zatvoren u sobi kao prosecan discord moderator i pise bedne komentare,na nivou deteta.Nadji i zivot i spusti se na zemlju
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

hah u prasu si borusijac lik svima prica da su balavci i deca a baca lik iste fore kao na primer to mozes da pricas decu u ovdanistu.Matora lesina kao pravi on neke svadje.Mogu da zamislim kako izgleda uzivo.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Paint ItBlack, vidis koliko si iskompleksiran, kad kazes ja pisem bedne komentare, A ti imas potrebu da odgvoris na njih, da moji komentari su toliko jadni da tebi redovno nabijaju komplekse kad god ih procitas, ajde klinac dosad si vise sa svojom patetikom, nije ovo mesto za patetiku
D

Druže

pre gotovo 3 godine

Tebi i meni su to dve glave i dva čoveka, ali ih je ipak malo više od dvojice unutra. Po pet, šest u svakom...

Paint ItBlack

pre gotovo 3 godine

gile,zelim ti brz oporavak posto si zesci kompleksas kao pjanic sa tri zuta.Uzgred da se malo podsetimo istorije:Jel se secas 3-2 u ligi sampiona kada smo preokrenuli protiv tvog kineskog bankrota i izbacili iz grupe.Divan osecaj,uzgred oces da napravim mural(dobar sam slikar,amater doduse) kada vam hakimi(boli me uvo sto je sada "vas") daje gol.Lepa secanja na taj divan mec
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Idi na vesti iz Bundeslige...tamo gde svaki igrac Borusije sanja da igra za Bajern.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Nema njima pomoci druze moj,nema leka nazalost

Paint ItBlack

pre gotovo 3 godine

@Pjanic sa tri zuta i da ne zaboravimo da ste ispali u bednu Ligu Evrope koju niste mogli da osvojite.Bedan klub
@

@pjanic

pre gotovo 3 godine

Onako kako svaki iz Italije hoće u Juventus?
j

ja psv !

pre gotovo 3 godine

Calhanoglu je trazio od Kineske.plastike samo.jedan uslov da plata Bude Redovna HAHAHAHAHAHAHA Kineska i Turska roba su tu negdje ne zna se sta je Losije
C

Caura

pre gotovo 3 godine

Bukvalno
T

Tarzoo

pre gotovo 3 godine

Koje surenje au sad kad ga vidis za godinu dana hoce inter da ga utrpa nekoga a nece imati kome kao i najgolana i jose maria.A plata hahaha.Vreme ce pokazati da je milan u plusu svakako
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

A sta je Inter uzgubio nula eura je platio igraca, ako ne bude igrao u sta sumnjam uvek ce da se nadje nekim Nemacki klub za 15 mil eura da ode, nije Marota sisao vesla druze, svoje ljubomore mozes da lecis, ima nade za tako nesto
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Citam komentare i uzivam...slatki dragi milancici pokusvaju da nam predstave kako im je svejedno, kako je Turcin ocajan igrac ali su mu ipak nudili nov ugovor, raspisali se na sve moguce nikove, kao sale se, sprdaju a u stvari hoce da CRKNU!
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Nisam neki fan Turcina ali prelazak pokazuje dve stvari. Prva je da je Milan toliko platezno i organizaciono slabiji od Intera i na zalost juventusa a druga stvar pokazuje da se u Interu radi punom parom uprkos finansijskim problemimam. Sto bi rekao Gagula, ako ima para za Cahanoglua, bice i za ekonoma. :)))))))))
J

Jado

pre gotovo 3 godine

Muka mi je vise smucio si mi se
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Antiklimaks za navijače već u prvim nedeljama prelaznog roka koji je trebalo da predstavlja slavljeničku feštu nakon što se Milan posle osam godina vratio u Ligu šampiona. Ne ide uvek onako kako si zamislio...evo u jednoj recenici je novinar opisao stanje u raspalom Milanu.
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Kanta od igraca! Fala bogu da ide iz Milana! Za 4 godine ima 15 dobrih utakmica! Nek slavimo danas!
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

@gile Kako tebe bre nije sramota da lazes? Ja te pamtim da si ovde prvi pricao o ovoj "kanti" od igraca, sad menjas pricu.Budi bre dostojanstven, nemoj da ti se ljudi smeju ovde.Iovako te sprdaju non stop.
J

Jedna rec

pre gotovo 3 godine

Vidis da je maskota portala ne silazi od davde,pacijent
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Ti me pratio :))) e jesi bre lik kad se tesis ovako da sam ja pisao da je Turcin kanta od igraca, samo se ti tesi tom pricom bice ti lakse, sad je od jednom kanta za tebe A tako si ga izvikao u novog Kaku, budi dostojan i reci da je ova uprava milana kanta za napucavanja sa svih strana, hvala milanu sto su kalili igraca Interu Gasenjeeeeeeeee BUAHAHAHAHA
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

@gile Vidis sine da se vec gubis."Kanta" je pod navodnicima, nisu moje reci.Drugo, niko te ne prati, ne zanosi se vec smaras na svakoj vesti. A trece, taj turcin ne moze Kaki kopacke da brise.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

KIMI 85 sad turcin ne moze da brise kopacke Kaki A tako si ga izvukao da je novi Kaka ;)))) nemoj da mi se nevriras paljevino, priznaj da ti je tesko sto je turcin ponizio tvoj milan i otisao u Intet za dzane boli te to sammo tako znam ja to, mene ne samo da ti pratis ovde nego ceo portal, ja ono sto napisesm to ima tezinu, ti si za mene samo jedan od onih koji imaju jake komplekse od mojih komentara
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Kad je igrao za AC:Turski puz,a sad je ferari zato sto igra za moj inter.Forza Juve!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Neka čekaju ko i u Milanu. Ništa specijalno nije pokazao, sem poslednje sezone. Ćao zdravo. Najveća glupost Milana je Lokateli, ali to nije greška Maldinija i ove uprave. Ovaj nit krilo nit ofanzivi vezni. Ceo vezni red trebaga pokrivati, da bi šutnuo
E

Esmir Mrkaljic

pre gotovo 3 godine

Bitno je tad bilo da se forisira matori bilja,nije tad maldini ni bio u klubu bili su kinezi sa fasoneom
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@ Esmir užas za Bilju platili 25 miliona, u 30 i kusur godina. Pustili Lokatelija 12 valjda, Borinija isto za 12,13 miliona doveli. To kažem. Kineski prevaranti. Veze s mozgom nemaju sa fudbalom, i svime što ne košta više 200 dinala.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Takav kiks Maldini ne bi napravio. Benaser, Tomori, Kjer. Kesija jedini jedino pogodili Fasone i ćing ćong ćung pogodili.
n

nidza1981

pre gotovo 3 godine

Njemu svaka cast kako on ostvaruje ove transfere sa 1 dobrom utakmicom od 10... agenta u zlatu da izilije.. Inter naravno kapiram, para nema pa uzimaj kad je dzabe....
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Ovaj transfer je peihvatljiv samo zato sto igrac dolazi bez obestecenja, inace turcin je samo mozda na trenutke solidan igrac, nista posebno, sjajan posao marote ipak dolazi za uvovor a ima pristojnu cenu
G

Gile interista

pre gotovo 3 godine

Nemamo para za bolje
I

Imam lud da sam papir

pre gotovo 3 godine

Ja pojma nemam sta ljui vide u ovom Turcinu?
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Pitaj gila kaze lik kad je igrao za milan sranje tursko vuce se po terenu,sad je extra da nema noge bio bi zlatan ipak on ce igrati za veliki inter,pljune pa lize pa ti vidi kakav si covek
J

Juventino10

pre gotovo 3 godine

Pa nemate pojma jer se ne razumijete u fudbal! Ubjedljivo najbolji igrač milana do povrede u januaru. Otkako se on povrijedio milan je prestao da igra. Nazalost trebalo mu je mjesec da se vrati, to su vec 3 mjeseca... Samo da se on nije povrijedio milan bi bio sampion
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Taki nam trebaju,do godine tripleta ako prodjemo nekako grupu,bice para bice kopacaka,imaju kinezi para koliko pozelis,ovo sto svi pisu da Inter nema para to je laz,cujem se ja sa moratom svaki dan,rekao matori kinez bice pojacanja pa pokorimo evropu.FORZA INTER DO SMRTI!!!
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Imaju imaju, zato će sad i iz Italije da lete. Mislim iz Intera.To samo kod nas u Srbiji pali, inače im u Evropi sem njihovih falš prodavnica ništa ne daju. Teški prevaranti od ljudi. Ni Kinezi u Kini ih ne vole 😁
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

Vic dana
J

Juve 1982

pre gotovo 3 godine

Odlična vijest je da Donaruma neće u Juventus, preplaćen momak. Produžetak ugovora Kolarovu i potpis Čalhanoglua dva su velika pojačanja za inter naredne sezone.
C

Capello

pre gotovo 3 godine

Cekamo gila da napise odlican igrac ode dzabe iz raspalog milana,a pre 2 meseca pise kako je turcin mnogo los igrac.Klasika giloida.Pljune pa lize.
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Ne ne druze to je tvoja zelja mozda da sam pisao da je Hakan los igrac, te price u vrticu mozes da prodajes, Nego hvala milanu sto su kalili igraca Interu, nisam ti ja ona masa koj se palila da moze da uzme Eriksena dok je milan bio zimski Sampion, ja ssm njima lepo rekao onda, reko alooo prvo pruduzite Hakanu ugovor pa onda letite, a oni bili u tripu da mogu da uzmu Eriksena sa platom od 7 mil eura godisnje, i sad Inter uzme Hakana za dzabe AHAHAHAHAHA BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Z

Zanetti

pre gotovo 3 godine

Sta ocekujes od njega rob veseli
C

Capello

pre gotovo 3 godine

Druze cime se ti tesis uzeli hakana za dzabe hahah.Mnogo dobar igrac videces.ahahaha
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Milan ovde ne gubi aspolutno nista..Lik osim suta nema nista..Videlo se protiv kaljarija kad preuzima odgovornost da ne moze nista da uradi, a ozbiljno je sebican.Mali Dijaz je za njega klasa.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Gile odmori malo ruku hahah non stop tuces minuse opusti se malo znamo da ti nije lako
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Alo Gagula klinac toliko si upao u moju masinu da si se zbunio pa si odgovorio i drugom u mesto meni, auuu kako si samo jadan i izgubljen a tek sam te ubacio u masinu :))))))))))))))
G

Gtwt3db7djoo

pre gotovo 3 godine

Sasvim solidan igrač kad odigra kako može, ali nevjerojatno nekonstantan. Uz to dosta fragilan u glavi i kad se sve to zbroji, rekao bi da je bio daleko najiritantniji igrač Milana zadnjih nekoliko godina i mogu reć da mi je drago što više neće bit u Milanu. Isto tako ne znam baš koliko će se on usrečit s Interom kao i Inter s njim, ali živi bili pa vidjeli.
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Otisao u inter da igra ligu evrope do godine voli covek
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

Trazio broj 10. dobio. Na anketama u italiji izglasali ga kao najgoru 10ku. Trazio u reprezentaciji broj 10. "Hocu da se fokusiram na EURO". Nije se video. Istetovirao na ruci broj 10. tu se jedino desetka videla :D sala na stranu, propao je lik, nije pokazao ni 2% potencijala koji je imao. Trenutno nije ni za Borac.
T

Tasko

pre gotovo 3 godine

Sad je jos vise propao,idealan spoj on i propali inter
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Ovajdice se i Sinteri sa njim,kao sto se i Milan ovajdio.Odigra dve dobre utakmice,pa sledece 5 bude najgori na terenu.I to pricam za poslednju sezonu,za prve tri ne vredi trositi reci kolko nista nije znao....
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Da samo se privikavao na Seriju A ! sad kad je proigrao i gde ce imati bolje saigrace ima da kida, hvala milanu sto su kalili igraca Interu sledeci je Kesi BAHAHAHAHAHA
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Jeste Gile,kao sto ste uzeli Donarumu,tako cete i Kesija.A to sto vam idu Hakimi i Lautaro,sto Eriksen nazalost verovatno nece moci d aigra vise fudbal,to zaboravljas?Botno je propali Turcin presao kod vas.Vrati istoriju,ako je ne znas,pa pogledaj kako su prolaziliovi koji su isli iz Milana u Inter,a kakoovi iz Intera u Milan.Dosta su Pirlo i Sedorf,ostale da ne brojimo...
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Mrkalo samo se ti tesi Sedorfom i Pirlom neka ti to ostane kao slatka uteha :))))) nego koliko je sad stavio milan para Interu u dzep ? koliko vredi Hakan na transfermarktu, ri si onaj ekonom pa mi kazi kako to ide BAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Kolko vredi Gile? 3 sezone mu daju po 6 miliona,odbij od navodne cene,kojumozes da smanjis za 20 miliona,kad propadne skroz od sledece sezone,pa vidi kolko su ovi vasi u plusu...
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Mrkalo znao sam da si ekonom :))))) ali tu pricu mozes da prodajes deci u vrticu, ode milanu 50 miliona eura iz dzepa na Hakana sa transferom i bruto platom i onda dodje Inter i pokupu za dzabe :))))) ipak je zelja presudila kod turcina da napreduje u karijeri, zna on ako ostane u milanu da bi tamo propao nacisto, sad kad je proigrao ode u Inter da napreduje jos vise, tesi se sedorfom i pirlom od pre 20 godina :)))) A da imas ti novog pirla sad u milanu koj je kukao da predje u Inter A Marota mu rekao mali produzi dalje, ni asisteciju ni gol A tako ste ga izvikali ovde, ode 40 mil eura u vetar na novog Montoliva BAHAHAHAHA BAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Gile brate smaras.Sacekajmo pocetak sezone,sacekajmo Milanov i Interov prelazni rok.Ako vam stvarno odu Hakimi,Lautaro i ako je Eriksen zavrsio sa fudbalom,mislis da cete biti bolji sa Hakanom u ekipi?Pfff on se nijevideo dok u Milan nije stigao Ibra.A ako je tacno da Kinezi ne daju pare,i da ste u problemu,ode vam brate pola ekipe.Hakimi je valjda dogovoren sa Psgom,Lautaro ce u Barsu,uzece vam Real ili Bajern nekog.Osvesti se,pusti sedmostrukog sampiona Evrope na miru,gledaj svoju ekipu koja ispada iz grupe u ls od Sahtjora i Mehengladbaha....
G

Gostinjo

pre gotovo 3 godine

01.07. startuju TRANSFERI UZIVO?! Znam da nas necete razocarati :)
r

roni

pre gotovo 3 godine

kakav sporet od igraca.jos da nekom uvale rebica silemakersa i kastiljeha pa da krenu da sastavljaju normalan tim.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Istorijski gledano, samo su teška sranja od igrača prelazila iz Milana u Inter. Vrhunski, igrači svetske klase, radili su obrnuto, te nakon Intera prelazili u Milan. Na stranu njegovo igračko umeće koje uopšte nije bitno sada, bas je ponižavajuća činjenica kakvog smo čoveka imali u našim redovima. Drago nam je sto nećeš biti naš, već predstavnik našeg neprijatelja. Pozdrav, sa željom da taj milion više u zdravlju potrošiš.
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Maldini bezi iz mog Milana da te ne vidim. Cahanoglu nam ide u Inter za dzabe, samo se provikavao kod nas na italijanski fudbal. Inter jeste veci klub od nas, ali zasto za dzabe da idu igraci tamo, Maldini out bacili smo 30 mln evra na Hakana i Inter ga uzme za dzabe
G

Gile interista

pre gotovo 3 godine

Ovo sam ja napisao da se zna
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

Haahha Inter veci klub od Milana?Po cemu?Po jednoj tripleti,sa kojom se hvale,jer nemaju za sta drugo da se uhvate...Mada ima za sta da se uhvate....
D

Dusuuafdgw

pre gotovo 3 godine

@gile ko prizna pola mu se prašta
G

Gagula

pre gotovo 3 godine

Ovo ti dodje na primer da ja uzmem tvoj nick i napise veci klub je inter od milana.Ironija.Ja to nikada nisam rekao da je inter veci klub to samo budala moze da poveruje.Prestani vise da koristis moj nick bolesni covece.