Hakan Čalhanoglu (©Reuters)
Hakan Čalhanoglu (©Reuters)

Čalhanoglu izdao Rosonere, sutra u Interu za povišicu od 50 odsto! Donaruma prošao preglede pred potpis za PSŽ

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.06.21. | 13:52

Đanluka Di Marcio ne greši, Turčin potvrdio da sutra potpisuje

Isti grad, druge boje. Hakan Čalhanoglu je odbio ponudu da ostane u Milanu i izabrao da karijeru nastavi u taboru gradskog rivala Intera. To je danas i sam potvrdio turskom dopisniku TRT Sporta Ibrahimu Kirkajaku: "Sutra putujem za Milano gde ću potpisati ugovor."

Đanluka Di Marcio, specijalista za zbivanja na fudbalskoj pijaci, je tvrdio da je sve dogovoreno, a još jednom se ispostavilo da transfer guru ne greši. Na oduševljenje novog Interovog trenera Simonea Inzagija, sutra će proći lekarske preglede i potpisati trogodišnji ugovor sa Nerazurima.

Izabrane vesti

Milan je turskom fudbaleru nudio godišnju platu od 4.000.000 evra, Čalhanoglu se nadao da bi mogao da izvuče duplo više, ali se i sam iznenadio kada je jedina ponuda koju je dobio bila ona od Al Duhaila iz Katara. Jeste pomenutih 8.000.000, ali ipak – Katar.

Međutim, kad je Kristijan Eriksen kolabirao na Evropskom prvenstvu Inter se uključio u trku i Čalhanogluu ponudio povišicu od 50 odsto. Doduše, fiksni deo plate će iznositi 5.000.000 evra, još 1.000.000 bi Turčin mogao da dobije na osnovu premija.

Milanovi navijači će mu upamtiti ovu “izdaju”. A da sve bude još gore, od jutros se na Apeninima glasno priča o odlasku Đanluiđija Donarume u Pari Sen Žermen za platu od 12.000.000 evra po sezoni i ugovor na pet godina. Milan je nudio maksimalno 8.000.000, premalo, pa je mladi golman jutros navodno već obavio lekarske preglede pred selidbu u Pariz.

Ni od tog transfera Rosoneri neće uzeti ni centa obeštećenja, jer je i Donarumi, kao i Čalhanogluu, ugovor upravo istekao.

Antiklimaks za navijače već u prvim nedeljama prelaznog roka koji je trebalo da predstavlja slavljeničku feštu nakon što se Milan posle osam godina vratio u Ligu šampiona. Ne ide uvek onako kako si zamislio.tagovi

letnji prelazni rok 2021Hakan Čalhanoglu

Obaveštavaj me

Milan
Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara