Komentari na vest

Čas istine na Ostrvu – strašni Građani plaše poljuljane Tobdžije

C

Chica ...

pre oko 1 godinu

Girona je batane tacnoo..
ž

žvajzz

pre oko 1 godinu

Englezi umetnici za manipulisanje i kreiranje šoua za krezube gledaoce koji se lože na to.Namerno 'kiksanje' Arsenala nekoliko kola za redom i kreiranje svetskog čuda od ovog meča koje će milione da prikuje za stolice da isprate isti namešten meč koji će Arsenal 'nekim čudom' da dobije ,jer takav je dogovor.Navijači naloženi Arsenalu titula,šou izveden.
s

sad idu

pre oko 1 godinu

komentari ''pa stavi sve na arsenal kad znaš''
x

xwx

pre oko 1 godinu

Cuj namjerno kiksanje Arsenala.HAhahahahahahahahahahahhahhahaahahahahahahaahahahahahahahaahah!!!!
b

bata Nostaradamus ti li si...

pre oko 1 godinu

evo te slusamo deka i ja i on kaze nemo be jees *ovna ...
V

Voja112

pre oko 1 godinu

Ako vec imas smelosti da tako arogantno tvrdis sve tvoje teorije zavere, imaj i sad bar malo dostojanstva pa se izvini i reci glup sam i prestani da smisljas teorije u svojoj glavi
Н

Никола

pre oko 1 godinu

Како год се завршила вечерашња утакмица, ми навијачи Арсенала требамо бити поносни на ове момке, 2/3 сезоне су на првом месту, једина екипа у лиги са 3 играча који имају двоцифрен број голова и асистенција, нажалост губљење бодова у задњим утакмицама долази до изражаја притисак на младу, неискусну екипу, повреда једног од најбољих штопера у лиги, одсуство Жесуза 3 месеца, дискутабилне одлуке Вар-а, танка клупа итд... У суштини и на крају да заврше на позицији број 2 ја као навијач поносан сам на ове момке и ова екипа ће бити из године у годину све боља, наравно надам се да ће остати на окупу уз пар појачања на лето, да би били конкуренти у лиги и Европи... Спортски поздрав :)
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Siti je trenutno u najboljoj formi u Evropi, deluju nepobedivo, prvi su favoriti da osvoje Ligu Šampiona i u prvenstvu u velikom naletu. Sve ide na njihov mlin, Arsenal mora čudo napraviti da ih dobije. Najveći problem je povreda Salibe, Holding treba pozadi da zatvori Halanda, deluje nemoguća misija, možda da povuče Džaku da ga tu stavi, a napred s Trosarom, biće sigurno neko iznenadjenje, neće smeti igrati samo Holding i Gabriel na Halanda. Ima Arsenal šansu, ali biće vraški teško, i ovaj meč i do kraja
C

Chica

pre oko 1 godinu

Siti nije trenutno najboji tim u Evropi i to će nam uskoro pokazati Real.
8

87

pre oko 1 godinu

Ubiće ih Mančester.
G

Gaizka

pre oko 1 godinu

Sitiju je najveća prednost domaći teren. Druga je to ekipa na Etihadu. Dobili su Totenhem 4:2, Junajted 6:3, Brajton 3:1, Njukastl 2:0, Liverpul 4:1, Čelzija i Arsenala u FA Kupu 4:0 i 1:0, Liverpula i Čelzija u Liga kupu 2:0 i 3:2 i u Ligi Šampiona Bajerna 3:0, Lajpciga 7:0, Sevilju 3:1, Dortmunda 2:1.. Kiksnuli su samo protiv slabih ekipa, a derbije igraju jako dobro.
g

gostgost

pre oko 1 godinu

nisu mi jasni ljudi koji veceras navijaju za CIty
e

ecka siti

pre oko 1 godinu

Jedine topdzije koje ja priznajem su TOPDzIJE IZ KNjAZEVCA. . .
4

46

pre oko 1 godinu

Svaka čast Arteti, doneo je Arsenalu neku novu dimenziju. Nemaju tim za titulu, neiskustvo, kratka klupa, i nepisano pravilo da Arsenal godinama unazad pokida prvi deo sezone i onda kreće pad. Svakako ozbiljnije izgledaju nego ranije, još uvek nedovoljno za trofej u PL ili neki iskorak u Evropi. Ako im ovi šakali na letnjoj pijaci pokupuju najbolje igrače što se često dešava kad odigraju dobru sezonu, opet ajmo Jovo nanovo, ponovo Liga Evrope, sastavljanje novog tima, i tako u krug... Šta i da očekuju kad su im gazde takve da gledaju samo njihov profit a ulažu jako malo. Ova sezona im je podvig, kako god da se završi, a ne verujem da će se ponoviti jer će verovatno rasprodati najbolje igrače. Siti trenutno izgleda kao da igraju sa 15 igrača na terenu, digli formu u najboljem mogućem trenutku i mislim da neće prosuti nijedan bod do kraja.
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Danas su oni šok dani kada se potrefi da je nas derbi isti dan kad i neki iz liga petica, pogledas prvo derbi i onda pustis pravi fudbal i cini ti se kao da si gledao usporen snimak, a samo razmislimo da je Zvezda prvi tim koji je izborio LS…
V

Vuc

pre oko 1 godinu

Dok su mogli samo 2 stranca nije Engleza bilo nigde 50 godina. Zamislite da danas mogu imati samo 2 stranca u ekipi i sve ostalo Englezi. Imali bi mi onda sanse.
r

realan_lik

pre oko 1 godinu

@vuc da, posto kod nas nema stranaca, i nisu nam nosioci igre... kao i u svim drugim ligama, sem eventualno Rusije...sta pricas ti prijatelju!?
C

Chica

pre oko 1 godinu

Ima kod nas stranaca ali nije isto kupiti šest najboljih umesto dva najbolja.
E

Engleski nogomet

pre oko 1 godinu

@Vuc Nije bilo Engleza 50 godina?? Šta ćemo sa Unitedovom titulom prvaka Evrope 1968, pa onda sa Liverpoolovim titulama 70ih, zatim Forestove dvije, kao i Villina jedna. Ali bitno je samo lupati, zar ne?