Komentari na vest

Da li Lionel Mesi treba da osvoji ovo Svetsko prvenstvo da bi postao najbolji igrač ikada?

H

Hm...

pre preko 1 godinu

Vidite ja sam bas razmisljao o toj temi, ko je najveci fudbaler, i sta ga to cini najvecim fudbalerom, fudbal se kroz godine menjao, ne mozete da poredite po tome kako sada igra Messi a kako je igrao Maradona nekad, to su razlicita vremena, ili ko je sta osvajao, neko je osvajao kup sajamskih gradova sto je bilo top takmicenje a neko LS sad. Jedini nacin je da gledamo po tome ko je najvise doprineo igri i ko je koliko bio najbolji u svom vremenu, a u tom slucaju odskace Pele pa 100 mesta prazno. Da tog coveka nije bilo niko danas ne bi pratio fudbal toliko, on ga je popularizovao, jer je prvi krenuo da koristi atraktivne poteze i da postize puno golova, da njega nije bilo ne bi gledali ove finte na TV-u, bukvalno ih je on izmislio, plus je jedini osvojio 3 World Cupa i to jednom 2 za redom.
R

RW

pre preko 1 godinu

Vec jeste... To sto mu kace da nikad nije osvojio svetsko, svakako ne utice na to da je najbolji. Svaka cast prethodnicima, ali Messi je nesto sto traje skoro dve decenije na najvisem nivou...
w

welja

pre preko 1 godinu

I da osvoji i da ne osvoji neće biti najbolji ikada
R

RONALDINJO

pre preko 1 godinu

Pravi RONALDO ZUBA, su za pomenuti dvojac VELICINA, ni jedan od pomenutih nema tu caroliju u nogama, nema i nece ni imati, brojke mogu da govore drugo, ali porediti ZUBU sa ovim ronaldom je krajnje neprimerno, ok neko ce reci nema LŚ, ali ima BOGINJU dok ovaj danasnji sve na silu, Mesi mora da poraste da bi bio RONALDINJO I ZUBA RONALDO.
B

Buch

pre preko 1 godinu

Najteze je trajati u bilo cemu
r

rsczz

pre preko 1 godinu

Zivimo istorijske trenutke i krunisanje najvecih u istoriji svojih sportova Leo Mesi i Novak Djokovic. Pitanje je kada ce doci neko bolji od njih u tim sportovima zato uzivajmo dok mozemo imacemo o cemu pricati djeci i unucima !
D

Djalminja

pre preko 1 godinu

Ronaldo je veci igrac od Mesija! Prvo sto je kompletniji a drugo sto je igrao vise jakih liga i u vise timova i svuda je bio brutalan!!! Na stranu njegova arogancija i poslednjih godinu ipo dana, covek ima 38 godina... A Mesi samo Barsa sa Cavijem i Inijestom mogao sam i ja da igram... I sad predje u PSG u slabiju ligu a ubedljivo najjaci tim, i opet nije ni blizu kao nekada a mladji je od Ronalda 3 godine!
G

Gost9876

pre preko 1 godinu

najveća laž pri temi Ronaldo vs Messi je da je to Ronaldo kompletniji igrač. Ronaldo niti ima bolji šut (te priče da Ronaldo daje iz daljine ne pale jer ga nije dao 100g) niti ima bolji dribling,niti bolji prekid, a o pasu da ne govorimo (kratak ili dugi). plus ovaj kratki se i vraća po loptu na svoju pa može i da igra sredinu terena opušteno, dok Ronaldo od 2012 može da igra samo centarfora.
b

brisko144

pre preko 1 godinu

To da kažeš za Mesija da nije najbolji u istoriji zbog toga što eto nema SP, je isto kao da kažeš za Novaka da nije najbolji jer eto ima neki segment u kojem su bolji od njega iako je sve ostalo na njegovoj strani. Smešno.
f

fabri

pre preko 1 godinu

Mesate dve jako bitne stvari. Najbolji i najveci, zna se ko je najveci i ko ima status Boga u svom narodu. Maradona je 80 posto utakmica u Italiji igrao povredjen i zavojima, mozete li da zamislite Mesija da je 2010 npr dosao u Torino i osvojio seriju A. Odgovor znam.
s

svemogući duci

pre preko 1 godinu

Dušan Tadić
P

Popappa

pre preko 1 godinu

Svašta, pa ne može on da igra sam. Ta priča je totalna glupost.
t

tyrion_lannister94

pre preko 1 godinu

Ne vredi mu ni 3 svetska prvenstva, niko nije kao Maradona
I

I

pre preko 1 godinu

Okej, Maradona je bio Bozije cudo. Slazem se. Ali da li to znaci da niko posle njega nema pravo da igra fudbal i da bude najbolji? Ajmo da ukinemo i gotovo.
B

Bg

pre preko 1 godinu

Ne treba jer je svakako najbolji igrac ikada i neko ko jos uvek igra na najvisem nivou za razliku od Ronalda koji mu je najveca konkurencija. Svakako bi bilo lepo da uzme svetsko prvenstvo, ako ne budemo mogli mi.
m

mirijevac

pre preko 1 godinu

Ronaldo ima problem u glavi, ali je ronaldo u 36. godini presao u najjacu ligu sveta u tim koji je daleko od konkurencije za trofej, a mesi je prešo u francusku ligu u najjaci tim koji igra bez konkurencije..
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Bolje je pitanje da li Mesi treba da osvoji nesto sa ekipom koja se ne zove Barselona da bi se o njemu uopste pricalo kao o najvecem ikada.
B

Bolo Glimt

pre preko 1 godinu

I da osvoji, svakako je najbolji Maradona
B

Bg

pre preko 1 godinu

Maradona je legenda ali neko ko nije igrao ozbiljan fudbal kakac se igra danas, zahtevniji, nije ziveo sportski zivot niti je toliko dugo bio na visokom nivou kao Mesi koji traje 16 godina
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Ako mu to donosi priznanje da je najjači ikada onda ne. Ili je najjači ili nije sa ili bez titule.
p

pijemkafu

pre preko 1 godinu

ZA MENE SI NAJVECI I SADA! LM#10