Komentari na vest

Danas malo ko može da priušti Emilijana Martineza: Serija A? Zašto da ne

D

Dragan VG

pre preko 1 godinu

Ali ova slika gde je iskrivio facu i izbacio zube, i gde natacinje zlatnu rukavicu na nesto, dok ovaj muceni sejk gleda. Pobeda za ovog lika, vidi se da je intelektualac... P.S. Ne dao mu Bog da se njegov klub susretne sa klubom u kome igra/bude igrao Mbape..mislim da ce biti nekog strasnog busenja mreze..

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Golmani nisu ni najmanje normalni, izuzetak je Vladimir Stojkovic, koji je shvatio sustinu i trazio oprost ruzne proslosti! Ovi ostali, a posebno oni koji se busaju da su knindze i veliki Srbi a grohotom pevaju himnu prekookeanskih zemalja, ne bih ni kometarisao!
P

Plavi10

pre preko 1 godinu

Ovaj nikad nece biti u 10 najbolji golmana svijeta. Iako sam Dinamovac isto mislim i za Livakovica. Livakovic je dobar golman al ima i mana sad dali ce neke uspjeti popraviti neznam, al da ce biti za top 10 klubova nevjerujem. Al ovom Argentincu stvarno teska promaja u glavi, danas na proslavi nosi covjek lutku sa slikom 9d Mbappea. Bolestan c9vjek.
G

Gost RS

pre preko 1 godinu

Baš je branio dobro,šteta što je zatucani seljo. Golmani su rijetko i normalni al bilo je baš faca i šmekera i među njima,ovome sa lica isijava neinteligencija.
T

Trpke

pre preko 1 godinu

Kao stvoren za Napoli !
D

Delvecchio

pre preko 1 godinu

Može lagano da brani u većini klubova na Apeninima ili Pirinejima. Izuzev novca, ne vidim šta će jedan Argentinac gore u onom sivillu i mrtvilu anglosaksonskom. Da sedi na klupi kad može da brani u nekoj Valensiji, Betisu ili Fiorentini?
e

ej

pre preko 1 godinu

anglosaksonska megalomanija
G

Gost789

pre preko 1 godinu

Pošto agent hoće da Emilijano igra ligu šampiona, može u zvezdu da dođe lagano.
H

Hranca

pre preko 1 godinu

Neka odrade trampu sa Seviljom.
n

nadrealnooo

pre preko 1 godinu

Decko je ozbiljan golman,ali isto tako i ozbiljna budaletina,na kvadrat!!!
G

Gost 8

pre preko 1 godinu

Ja ne vidim da bi i jedan ozbiljan klub u Evropi hteo da ga dovede, oni dobijaju gomilu para od sponzora i bitan im je marketing i određeni kodeks ponašanja koji to iziskuje . Kome treba municija za vazdušnu pušku ; znate kako se ona zove .
h

hiss

pre preko 1 godinu

To što je bio odličan u 7 turnirskih utakmica ne znači da je golman svetske klase. Bio je tolike godine čak i treća rezerva u Arsenalu. Imao je pravi bum na nekoliko utakmica kad se Leno povredio i ovi ga prodaše u Vilu za solidne pare. Iskoristiše ih da kupe Ramsdejla koji je duplo bolji golman od Martineza. Imao je u Vili uspone i padove, ali ono što pruža u poslednjih 10 meseci je užasno. Sigurno da će iskoristiti ovo njegovo svetsko da ga prodaju. Ali nikad to neće biti golman Reala, Barse, Bajerna, kao što nisu bili ni Ospina, Očoa i mnogi drugi koji su čuda pravili na svetskim prvenstvima. Isto mislim i za Livakovića. Dobri su to golmani, ranga Lacija, Aston Vile, Valensije, ali nikad svetska klasa, bez obzira na odlične partije na SP.
G

Gost200

pre preko 1 godinu

Dobar je bio i kada je Argentina osvojila Kopa Ameriku, isto je branio penale. Tako da, očigledno je golman za velike utakmice i takmičenja, a da li ima kontinuitet i motiv u klubu u kojem brani, ne znam, ne pratim Aston Vilu, ali mislim da je bolje imati golmana koji brani dobro u velikim utakmicama nego nekog prosečnog koji je standardan ali nikad ne zablista. Ne sviđa mi se njegovo ponašanje, tu bi morao baš da poradi na sebi.
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

Eto nek ce Vanja Sms braniti u too klubovima.. Lik ga Lobo sa 20 m ,a mi ga uzdizemo u nebesa
g

golmaaann

pre preko 1 godinu

lud ko sruja,milina ga gledati kako brani penale,koja energija inrefleks