Delije 4+, vreme je da se izvade lične karte

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.07.19. | 21:06

Sad je vreme da navijači pređu sa reči na dela

Pisali smo da je poseta na Marakani protiv Suduve bila vrlo dobra. Delije su mogle da dobiju ocenu četiri za odziv.

Večeras protiv Helsinkija, stadion Rajko Mitić je bio puniji nego protiv Litvanaca. Oko 30.000 duša se okupilo na na našem najvećem stadionu. Za ovo doba godine, za ovu fazu takmičenja više od vrlo dobrog. Sever skoro pun kao protiv Suduve, Istok značajno popunjeniji, Zapad skoro pun... Poseta iznad očekivanja.

Izabrane vesti

Ali može to još bolje. I tek bi eventualno trebalo da bude protiv Kopenhagena (ako Zvezda prođe) kada navijači prepoznaju da Zvezda bije onu najvažniju bitku leta. Za sigurnu Evropu.

A severna tribina je baš tom odzivu zvezdaša posvetila koreografiju na početku meča. Uz ogromnu šetalicu koja simbolizuje člansku kartu, Delije su poručile zvezdašima da je vreme za mobilizaciju i da se klubu, igračima, stručnom štabu oduže za sve što je ovaj tim uradio u poslednje dve godine. Veliki transparent „Sezonska – lična karta“, jasno govori šta je zvezdašima raditi. To se posbeno odnosi na utakmice u domaćem prvenstvu.

Mnogi se kunu u odanost klubu, priča se o milionskoj armiji navijača, ali to podaci o sezonskim i članskim kartama ne potkrepljuju. Vreme je...

FOTO: Mozzart Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara