Dembele (©Reuters)
Dembele (©Reuters)

Dembeleu propadaju planovi, novi direktor PSŽ-a ga neće

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.05.22. | 16:23

Kampos nije fan francuskog napadača

Imao je Usman Dembele skriveni plan u rukavu. Otezao je pregovore oko produžetka ugovora sa Barselonom, jer je imao signal sa Parka Prinčeva da ga želi Pari Sen Žermen.

Ali, svaki dan je novi dan, ono što je bilo juče ne mora da znači isto i sutra. Jer, desile su se promene u Parizu. Leonardo više nije sportski direktor Svetaca, sada je to Luis Kampos (čeka se zvanična potvrda, ali nezvanično već radi). A, njemu se Dembele ne sviđa.

Izabrane vesti

Kako piše list Parizijen, a prenose brojni mediji sa Zapada, Dembele je sada ostao na ničijoj zemlji. Njegov menadžer Musa Sisoko je bio prethodnih dana u Parizu, da se vidi sa čelnicima PSŽ-a, ali taj razgovor se nije završio kako je očekivao.

Novi direktor Kampos je otvoreno stavio do znanja Sisoku da ne vidi u timu njegovog pulena, jer je Mbape ostao u PSŽ-u, tu je Lionel Mesi, a pitanje je šta će biti sa Nejmarom.

Prvobitna ideja Svetaca je bila da Dembele dođe na mesto Anhela di Marije, koji je otišao po isteku ugovora. Dobra strana je što za francuskog krilnog napadača ne treba da se plati obeštećenje, međutim, ni to nije fasciniralo Luisa Kamposa.

Sada je pitanje gde će Dembele. Barsi je rekao „ne“, a PSŽ je njemu rekao „ne“. Navodno, Mančester junajted prati situaciju i spreman je da reaguje, a zainteresovan je i Čelsi, jer je Tomas Tuhel sarađivao sa brzonogim napadačem u Dortmundu.

Neće Usman Dembele sigurno ostati na belom hlebu, ali letnji planovi će morati da dožive rekonstrukciju...


tagovi

Pari Sen ŽermenUsman Dembele

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara