Komentari na vest

Derby d'Italia za finale: Lukaku napada Staru damu

A

Aleksandar1988

pre oko 1 godinu

Vidim da se prica o Derbi D'Italia. Kao sto je neko napisao u komentarima, tako sam i ja cuo nekoliko puta u TV prenosima, da se Derbi D'Italia igra izmedju Intera i Juventusa jer su to jedina 2 kluba koja nikada nisu ispadala u Seriju B, do 2006. Ali je izgleda naziv tako i ostao. Forza Inter

Joco Inter

pre oko 1 godinu

Aman, ako već nećete da izbacite komentar, bar ispravite tekst. Nema kvalifikacija za LŠ za Italijane, kao i Nemce, Engleze i Špance. 4 tima idu direktno u grupnu fazu.
A

Aleksandar1988

pre oko 1 godinu

Mislim da kada kazu kvalifikacija, da se to ne odnosi na bukvalne kvalifikacije, vec da je svako prvenstvo samo po sebi kvalifikacija za LS. Recimo, videcemo da li ce, tipa Marselj da se kvalifikuje za LS. Forza Inter
M

Mad Max :)

pre oko 1 godinu

Tupsoni gledaju se trofeji. U tom trenutku kao i sad Juventus je najtrofejniji italijanksi klub svih vremena. A posle njih Milan pa drugi klub iz Milana. Jbg boli cinjenica, ali tako je. Juventus sad da se ugasi jos 40 godine ne moze ni Milan ni drugi klub iz Milana da ih stigne. Laku noc deco :))))))))))))

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@Mad Max Druze, trofeje tvog kluba iz Torina, gde svi navijaju za Torino i gde ne mozete da napunite ni stadiončić od 40.000, niko ne uzima za ozbiljno. Pola ste ukrali, pola na monopol Anjelijevih uzeli. U Evropi vas nigde nema, 30 godina ne mozete osvojiti LŠ. Tamo nema namestanja, barem ne tako vidljivog i otvorenog. Ali vi samo znate da brojite skudeta, kao lopov ukradene pare. Broji brate i veseli se u svom brojanju...ako te to cini srecnim. P.S. Sta biste vi dali da vam je klub manji klub iz grada kao sto je Milano, a ne manji klub iz provincijskog, industrijskog gradića Torina.
A

Aleksandar1988

pre oko 1 godinu

Sreca za Juve pa se broje i osvojeni trofeji i ovi drugi hahahahaha

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Ako je Brera taj okrsaj krstio "Derbijem Italije", ne mora da znaci da i svi morate da ga prihvatite. Znam da navijate za juventus, ali, ovo nisu dva najveca kluba u Italiji.
T

T.Baggio

pre oko 1 godinu

A ko su ti najveci klubovi?
N

Nikakve veze

pre oko 1 godinu

nema sa velicinom klubova. Derbi italije se zove zato sto su to bila jedina 2 kluba koja nikada nisu ispadala iz prve lige. Kada je Juve izbacen posle kalcopolija taj nadimak se polako izgubio jer je ostao samo Inter i to je to i nista vise.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Imalo je jos kako veze sa velicinom klubova za Breru koji je to izmislio 1967. kada je juventus imao 13 titula, Inter 10, a Milan 8. Milan je tek posle toga dva puta igrao u drugoj ligi.

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

@T.Baggio, naravno da je Milan jedan od dva najveca kluba u Italiji, za drugi se vi dogovorite. Inace, sto se tice tog famoznog Interovog neigranja u drugoj ligi, Inter je to izbegao samo zato sto je u sezoni 1921/22 (prva sezona posle raskola/"sizme" i izdvajanja CCI od FIGC) prosirena liga pa je Venecija koja je bila dva mesta iznad ispastala zbog Intera, inace je Inter bilo poslednji na tabeli sa samo 11 bodova iz 22 meca u Grupi B Prima Divisione koju je organizovala CCI isto kao sto je i Vicenca bila poslednja u Grupi A. I na sve to, posle toga je Interu jedan protivnik u barazu predao zbog bankrota kluba, velika kolicina srece.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@vladariz senke Volim ove milančićr sto bolje od Italijana znaju koji je najveci derbi Italije. Tu Milana nema, i zato ne smaraj. Utakmica juventus-Milan cak i nema naziv derbija u zemlji sa hiljadu derbija. Juventus i Milan su uvek bili u odlicnim odnosima...uostalom i jedni i drugi su osvajali Serie B, sto Inter moze samo da sanja... 😂 A ovo kopanje po istoriji je tek smehotres, shvati, Inter NIKADA nije igrao Serie B. Pomiri se sa tim. Tvoj Milan dvaput. I sto je najveci smehotres, jednom zbog namestanja, drugi put zbog rezultata. Obrnuli ste igricu. 😂
1

101

pre oko 1 godinu

I dalje se zove i zvatce se "Derbi Italia"

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Balavac, tebe nisam ama bas nista pisao. Mozes ti da ne volis kopanje po istoriji, ali, cinjenica je da se to desilo i da samo sticajem okolnosti niste igrali u nizem rangu, a trebali ste. Vi ste izbegli kaznu u "Kalcopoliju" jer nema sanse da ste bili nevini, ni pod razno nije smela da vam pripadne ona titula za 2005/06. Takvi kao sto si ti blate Inter, niko ne voli takve ljude, antipatican si do bola, a i uzasno plitak. Za ovog drugog, mozete vi da zovete taj duel kako hocete, to nije najveci okrsaj na Apeninima i smesno je da pricate o tome jer je razlika u pobedama (najblaze receno) ogromna u korist jednog od klubova, prosto, to cak ni to sto rube krade ne moze da opravda.

Pjanić sa tri žutaa

pre oko 1 godinu

@vladar Prvo, nemoj ti meni balavac, niti mi treba tvoja dozvola za pisanje. Stariji sam od tebe. Ti kopas po netu o istoriji, ja idem u Italiju na utakmice. A kalcopoli, pa seti se kako je vas bunga bunga ćale snizio kaznu Milanu da bude peti i da igra kvalifikacije za LŠ. Ni po cemi se vi ne razlikujete. Lopovi jedni i drugi. I malo pogledaj medjusobne duele skor Intera i Milana. Necu ti reci, nadji na netu... 😂

vladarizsenke71@gmail.com

pre oko 1 godinu

Tesko da si stariji od mene, a ako jesi, onda je to jos gore. Napisao sam ti da te nisam nista pitao samo zato sto si mi napisao da smaram, to je jako bezobrazno. Nismo bili peti nego cetvrti te sezone, nemas pojma, valjda znas da peti moze da ide u LS samo u nekim izuzetnim slucajevima, a pogledaj ti malo odnos u evropskim trofejima, to je ona prava prica, daleko smo i od vas i od juventusa. Inace, da stvarno ides da gledas uzivo Inter, ne bi toliko cesto pisao ovde, mozda si isao na nekoliko utakmica i nemoj praviti od sebe nesto sto nisi.