Desant na Argentinu: Mnogo tekile će proći venama (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.22. | 17:58

Meksikanci dominiraju u Dohi uoči duela sa Argentinom

(od izveštača Mozzart Sporta iz Katara)

Svako ko je, bar na kratko, osetio miris i ukus Mundijala reći će vam da je onaj kratak interval, kada Meksikanci pevaju himnu, jedna od najemotivnijih scena u svetu fudbalu. I to je tako već godinama ili decenijama od kada su Sombrerosi postali bitan faktor na Prvenstvima Sveta.

Izabrane vesti

Čitali ste već na stranicama našeg portala o sjajnoj atmosferi među navijačima Meksika uoči duela sa Argentinom. Dohu je zapljusnula zelena oluja i tako će biti dok se ne završi večerašnji veliki derbi sa Argnetinom. Bez obzira na poraz od Saudijske Arabije Argentina je svakako favorit, ali deluje da će Meksikanci izvojevati pobedu na tribinama.

Govore o tome dešavanja ispred stadiona Lusail. Meksikanci su se skupili ispred Meksihausa, a potom u korteu krenuli na mesto odigravanja meča. Biće ih mnogo više nego Argentinaca, i jasno je da će biti mnogo glasnije. Deluje da je ovo jedan od najvažnijih utakmica u istoriji Sombrerosa, svesni su da mogu da označe kraj reprezentativne karijere Lionela Mesija.

Trube, šalovi, Sombrerosi... Svi ti rekviziti nalaze se u rukama navijača Meksika, koji su se pošteno otvorili kako bi stigli u Katar. I zaslužili su da se o njima priča kao o junacima današnjeg dana. Uostalom, meksički desant na Argentinu prate brojni neutralni posmatrači sa svih svetskih meridijana. Gledaju i podržavaju tu strast i emocija. I pitaju se kako će sve to izgledati na tribinama Lusiala.

Znamo samo da će ove noći mnogo tekile proći venama. Gledajte i uživajte. Lepa slika Mundijala. Naravno ima i Argentinaca.



tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara