Di Marija i Ronaldo (AFP)
Di Marija i Ronaldo (AFP)

Di Marija ubacio žeton, izvozao Ronalda, a Al Nasru se još vrti u glavi (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.07.23. | 23:26

Povratnički prvenac argentinskog mađioničara koji još može mnogo toga da ponudi Benfiki

Kakav povratnički debi Anhela Di Marije u dresu Benfike. Doduše, utakmica sa Al Nasrom bila je prijateljskog karaktea, ali to nije sprečilo argentinskog mađioničara da nizom sjajnih poteza pokaže da i u 36. godini života može mnogo toga da ponudi Orlovima.

Večeras je ubacio žeton, stavio i Kristijana Ronalda i čitavu ekipu Al Nasra u ringišpil. Svima im se vrti u glavi. Ronaldu je prodao štos i Bogme ne beše pravo Portugalcu što ga je nekadašnji saigrač iz Real Madrida s lakoćom izvozao. Videlo se to i po izrazu lica i po prekršaju koji je usledio.

Izabrane vesti

Popularni Fideo, ili Rezanac u prevodu na srpski načeo je Al Nasr posle 14. minuta igre slalomom kroz srce šesnaesterca i šmekerskom završnicom preko golmana. Sve su to zaštitni znaci jednog od najtalentovanijih fudbalera koje je evropski fudbal video u ovom veku. Di Marija je podmazao traku, a golovi su nastavili da se nižu. Dva u režiji Gonzala Ramosa do poluvremena, kasnije još jedan od Andreasa Šjelderupa, 19-godišnjeg Norvežanina - 4:1.

Ulaže Al Nasr ogroman novac u dovođenje mega Zvezda. Počeo je sa Ronaldom, njegov put sledili su Marcelo Brozović i Seko Fofana, ali prvo je Selta petardom od pre dva dana pokazala Al Nasru da ništa ne može preko noći, a lekciju je samo ponovila Benfika.

Polemiše se da li će Saudijska Arabija napraviti prvenstvo koje će kvalitetom moći da parira ligama petice. U 48 sati osrednji klub iz najjačih pet evropskih liga je razneo jedan od najmbicioznijih saudijskih, a i Benfika je, bez obzira na jedan primljen gol, večeras udarala u džak.


tagovi

Kristijano RonaldoBenfikaAnhel Di MarijaAl Nasr

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara