Dragoljub Zbiljić: U Voši vlada jedinstvo

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.10.22. | 12:18

„Iznenadio sam se kada sam pročitao, posle meča sa Partizanom, da ovde postoji razdor“, poručio prvi čovek Novosađana

Iza Vojvodine je odlično leto, ali je početak jeseni – problematičan. Posle poraza od Čukaričkog u Beogradu, tim Milana Rastavca nije bio konkuretan Partizanu u derbiju 13. kola Mozzart Bet Superlige.

Međutim, za predsednika Dragoljuba Zbiljića dilema ne postoji. On je u izjavi za zvaničan sajt kluba poručio da u novosadskom superligašu nikada nije vladalo veće jedinstvo, i da navijači treba da podrže tim u predstojećem duelu protiv TSC-a.

Izabrane vesti

„Posle utakmice sa Partizanom, iznenadio sam se kada sam u pojedinim medijima pročitao da postoji razdor u Vojvodini i ovim putem želim da, kao prvi čovek kluba i domaćin naše Vošine kuće, istaknem da postoji apsolutno jedinstvo na nivou navijači – igrači – Stručni štab – Uprava. Da budem još iskeniji, nikad nisam imao priliku da radim u kolektivu gde vlada takvo jedinstvo. Svi smo okupljeni oko iste ideje – da naš klub ide napred. Ovim putem želim i da pozovem sve sugrađane, simpatizere i navijače Vojvodine da ispunimo tribine našeg Karađorđa na predstojećoj utakmici u subotu, da pokažemo koliko poštujemo i volimo našu Vošu i da pokažemo to jedinstvo i na delu“, poručio je Dragoljub Zbiljić.

Utakmica Vojvodina – TSC, u okviru Mozzart Bet Superlige, na programu je u subotu u 19.00.


tagovi

Dragoljub Zbiljić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara