Duljaj (©MN Press)
Duljaj (©MN Press)

Duljaj: Nisam ni gledao penale, momci su sami odlučili ko će da šutira

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.04.24. | 17:53

„Morate nekad i da imate sreće“, kaže trener Partizana

Deluje pomalo čudno: Partizan je tek posle penala izbacio iz Kupa Srbije Voždovac, tim koji nema nijednu pobedu ovog proleća, a trener crno-belih Igor Duljaj je zadovoljan prikazanom igrom.

Mučio se Partizan u drugom poluvremenu, gotovo da nije stvorio šansu za gol, čak je golman Aleksandar Jovanović odbranio penal Džunioru Flemingsu. Ipak, Duljaj nema velikih zamerki za pulene.

Izabrane vesti

„Krivo mi je što smo čekali penale, jer smo odlično otvorili utakmicu. Bili smo mirni, držali loptu, kontrolisali igru i tako smo zavšrili prvo poluvreme. Drugo smo nastavili u istom ritmu, mada nismo imali neke izgledne šanse, nismo bili toliko opasni, nedostajao nam jejedan korak. Najvažnije je da je cilj ostvaren, prošli smo dalje“, ocenio je Duljaj.

Šef struke Partizana otkrio je pred novinarima da penale nije ni gledao.

„To mi je neka navika iz igračkih dana, da ne gledam. Drago mi je što su se momci sami prijavili, nisam ja odredio ko će da šutira, nego su sami odlučivali po osećaju. Bili su samouvereni, a čim su postigli golove, to je znak da nemaju strah. Iskreno, morate nekad da imate i sportske sreće“.

Zabrinjavajuće za Duljaja je što je Partizan primio gol u 89. minutu.

„Uvek kada primite gol pred kraj, to vas brine, da li je u pitanju pad koncentracije. Na ovom nivou, to ne bi smelo da se ponavlja. Jednom ćemo platiti za to. Kako počneš utakmicu, tako treba i da je završiš“, podvukao je Igor Duljaj.


tagovi

Igor DuljajFK PartizanKup Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara