Komentari na vest

Duljaj: Nisam ni gledao penale, momci su sami odlučili ko će da šutira

S

Srbija 1999

pre 19 dana

Vi srecu imate cele sezone!

VecaBg1971

pre 19 dana

Druze, pored gola ste imali jednu sansu na celoj utakmici...o cemu pricas ti
K

Karlo Veliki

pre 19 dana

Jovanovic, Zahid, Saldanja, Goh, Kalulu,... i tu se prica zavrsava.. Partizan nema tim za nasu ligu, a ne za Evropu..Imam utisak da je Duljaj fizicki spremniji za utakmicu od svih nenabrojanih igraca,, a mozda i od Zahida, Goha i Saldanje. Igraci Vozdovca mladji, brzi, snazniji,...vise lice na Evropu..Zali boze novac koji je vlada Srbije dala za licencu Partizanu.. Mnogo bi veca pomoc bila da su poslali inspektore za kriminal i sudske organe, jer bi tada pobegulja Vucelic, zajedno sa Vazurom, odleteo za Pozarevac, iako tamo nema aerodroma.. Medjutim, drzava ne zalazi u crno-belo osinje gnezdo, jer se u njemu legu i njena kukavicja jaja, pa bi onda nastao cirkus... U svakom slucaju FKP je blizu zavrsnog ciklusa, sto se vidi i kod Vazure, koji oseca Damaklov mac za vratom.
B

Bogdan58

pre 19 dana

Duljaj nije birao igrače, jer je žurio da penaldžijama napravi burek sa sirom !!!

PFK NIŠ

pre 19 dana

Nije on birao izvodjace, sta ja citam... Daj ne produzavaj ugovor, ocajno igra Partizan...
S

Sherlocked

pre 19 dana

A ovom strucnjaku deluje cudno.. ahahahahahahah jooooj ne verujem. Pa nije igrao Siti protiv Vozdovca nego ovi strucnjaci sto ne mogu evo drugi mesec da se povezu.. Duljaj lupeta gluposti.
I

IVAN 82

pre 19 dana

Ako ikako moze da tebe vise ne gledamo na klupi Partizana. Da do pocetka sezone ne gledamo vise i ovu poltronsku Upravu na celu sa Vazurom. Pa da sa novim rukovodstvom i Novim trenerom(Ivic,Jokanovic,Paunovic) budemo konkurentni zvezdani.A ne kao ti da smo zadovopjmi ako smo i 2gi!!! Na sta ti igra lici jeli te sramota? Da ti nije bilo u mnogim utakmicama Jovanovica i Saldanje moj mrcni Igore Duljaju nebi bio ni 4,5 i ove sezone u prvenstvu!!!!
N

Nenad B.

pre 19 dana

Odslušah sad na Partizan TV konferenciju posle utamice. Duljaj ili je operisan od trenerskog posla ili je toliko pokvareno bezobrazan. Dobro smo počeli, kontrolisali igru, samo neke fraze , floskule i besmislice, posle još jedne sramno odigrane utakmice. Vučela, Vazura, Kralj, Duljaj, ko' nas je kleo nije dangubio.
s

salle x

pre 19 dana

strava i uzas
S

SULTANAT

pre 19 dana

Ima li FK Partizan predsednika?
G

Grobari NBG

pre 19 dana

Sramno je koliko malo trenerskih kvaliteta ima ovaj čovek. I strašno je što je uspeo da ubedi deo navijača Partizana da se on bori za klub.
N

Nknibubuvu

pre 19 dana

A koga bi ti? Lalata, Krunića, druga Crnog, druga Rašobića? Svrati bre na burek! Trener i pekar- dva u jednom i žena i drug!
C

Cz1952

pre 19 dana

Zaista ne zelim da vam stajem na muku ali ja bi se zabrinuo da nam je golman najbolji igrac na vecini utakmica. Nije sve ni do duljaja. Ako nista drugo, on vam je doveo saldanju. Bez saldanje ste stvarno prosecan klub.

Bibras Natcho

pre 19 dana

Samo pre par meseci ste se hvalili za glazera u Lš. Sad odjednom sramota....
S

Sima Arauho

pre 19 dana

On je doveo Saldanju?!Nisam znao da je on sportski direktor?!Ili smo i mi uveli menadzere umesto trenera kao u premijer ligi.
i

ivko svemirko

pre 19 dana

Pravi trenerski mag... U fazonu: nek' šuta k'o hoće, kao u balonu, kad se skupimo jednom nedeljno da se istrčimo

Bojank91

pre 19 dana

U redu je nekad imati srece ali imati je na svakoj utakmici je bas cudna stvar
G

Gost157

pre 19 dana

Jesu igrali papir kamen makaze ko sutira, sta izjavi lik..
Z

Zukiic

pre 19 dana

U pravu si,nekad treba imati srece,a ne samo sudije da vas guraju
N

Nejbi

pre 19 dana

Dukl goni se u 3 PM
b

batabane

pre 19 dana

Igore, tvoj trenerski maksimum, je prvi trener, koji bukvalno vodi treninge. Vodjenje utakmice, prepoznavanje kvaliteta igrača, su bez uvrede, španska sela za tebe.Kad ti misliš, vidiš, da je Nikolić na nivou kvaliteta za Partizan, teško nama Partizani cima. Da imaš instinkt za trenerski vuka, i ti i Baždar bi ovo prošli još pre godinu ipo dana, i Baždar bi ove sezone bio nosilac igre Partizana, i to kao desetka, i sa Saldanjom, ili pored Saldanje bi se njih dvojica nada ali golova. Ali dragi Igore, ti si operisan od tog fudbalskog osećaja za igru. Znam da se mnogi ne slažu sa mnom oko kvaliteta Nikolića, ali nema veze, jedan takav, vodi Partizan. Zatim dragi Igore, sraman je tvoj odnos prema najboljem d. beku kojeg Partizan ima, Marku Živković. Arandjel je toliko porozan, i prolazan, da to boli. Dalje da ne pričam, ali ni Antić nije nešto siguran, i prodora l. bek.
O

Ohihihih

pre 19 dana

Arhandĵel je mali bekovski bog...Duljaj moga ljuljaj se bori za klub...Da stignu zvezdanu.Da baždare ranije Baždara...Biser omladinske škole
S

Sima Arauho

pre 19 dana

Pa ti si više bodova osvojio na sreću nego na znanje!Koliko pobeda imas u zaostavnom vremenu?!Koliko pobeda sa golom razlike uz 100 % šanse protivnika?!
B

Bibibycrx

pre 19 dana

Šta si se bre navrzo na čoveka? Nemate strpljenja.Uostalom, nama se,Duljaj moga ljuljaj sviđa i to je jedino bitno!
O

Ojo

pre 19 dana

Šta rekoše skauti Reala,vode li baždara ?
S

Sima Arauho

pre 19 dana

Nemamo mi tako dobru saradnju sa gazdama Sitija da kupuju svasta pa posle prosledjuju na pozajmnice a BW se samo širi i širi.
I

Ibibibub

pre 19 dana

Vode Slađanu, Severinu i Baždaru!
S

Samo pitam

pre 19 dana

Kod pravih trenera zna se od početka sezone ko je zadužen za penale u toku utakmica, a ko u penal serijama za kupove i evropu. Toliko o ozbiljnosti kluba i trenera... al drugi smo... sreća pa se sklanjaju neke ekipe da pobedimo, tipa pazar. Inače ne znam ni dal bi drugi bili... možda četvrit, peti ko prošle godine
H

Hesler

pre 19 dana

Pa ti cele godine imaš više sreće nego znanja i pameti. Koliko si se samo puta izvadio u poslednjim minutima. A i u kupu ne daješ šansu našim igračima već i tu samo forsiraš tvoje strance za koje si i sam uložio svoj novac!!!
A

Aaoooo

pre 19 dana

Pa vi da nemate sreće ove sezone bili bi 7-mi...

Sakur

pre 19 dana

Kakva je ovo neznalica
P

Pazi

pre 19 dana

Prvi put da se složim sa tobom koji mrziš sve što je srpsko. Nadam se samo da će za dobro svega svetog ovaj lik ostati u hnk-u.
G

Gorstak

pre 19 dana

Duljaj je bruka za trenersku profesiju, ne bi bio on tu, kao ni Vazura I Vucelic da ih, zna se ko nije postavio, naravno sa ciljem uništenja Partizana. Nije bio trener ni za Teleoptik, a kamoli za Partizan. Pored De Medine Filipović mu igra stopera, strašno. Odbrana najgora od postojanja Partizana, svako ubacivanje lopte sa strane gol šansa za protivnika, čim povedu se povuku, a dunster zameni igrace koji mu drže sredinu terena i nema ko da zadrži loptu, pa se panično branimo. Nikad u istoriji fudbala u Jugoslaviji i Srbiji nije bilo da ti X faktor postavlja i upravu i trenera, kao da nije dovoljno sto se Zvezda toliko favorizuje.
N

Noubyvyvy

pre 19 dana

Šta se rasplako? Hoš Petrića Gordona? To ti je završeno.Smatraj.
J

Ja sam navijac partizana

pre 19 dana

Ja sam navijac partizana,Ali ove sezone je partizan ocajan.dobro smo uspeli da budemo 2.tj kako smo igrali 🤔 10 pobeda smo imali u zadnjih minutima/sekundama utakmice.
N

Nejbi

pre 19 dana

Kakva je tek jadna komsinica. Mi je uvjek vadimo u Evropi. Dzentlmeni.
V

Vinnie Jones

pre 19 dana

Kao da se inace Duljaj tu pita za nesto... 😂😂😂
R

Rodman93

pre 19 dana

Sram vas bilo, toliko. Ne zbog rezultata nego zbog sramne igre koju gledamo evo 2 mjeseca. Strpljenju je došao kraj. Svi igraju smisleniji fudbal u ovoj jadnoj ligi od Partizana.
H

Hhhjjgz

pre 19 dana

Što? Duljaj moga Ljuljaj ne gleda po' utakmice i ako inače, sami igrači odlučuju, ovo je- ODLIČNO!!!
Š

Šljaka

pre 19 dana

Upravu si,Partizan dobija utakmice iskljucivo na iskusto i kvlitet pojedinaca,tako i gubi neke utakmice na ne iskustvo i nekvalitet nekih igraca. Duljaja netreba komentarisat uopste,to se vidi zdnja 2 meseca.
G

Goxxx902

pre 19 dana

Jedno pitanje, posto nisam gledao utakmicu...Koliko je ovaj pretrcao pored aut linije i koliko je lopti vratio u teren? I naravno, jel igrao "Taki"?
N

Nejbi

pre 19 dana

Eeee nemoj ti posto nisi gledao tekmu,pusti. Zaboravi
К

Косингас

pre 19 dana

Озбиљна незналица. Прво је истумбао екипу да не могу да се саставе, а онда их је докрајчио погрешним изменама. Нема храбрости да гурне клинце, јер више верује маторану Шчекићу. Требало је да испадну.
l

ljuljaj

pre 19 dana

"treba imati sportske sreće" ahahhahahahahaha jel ovaj lik realan
r

realan 1992

pre 19 dana

Ja citam brate prvu recenicu i izlazim iz vesti bukvalno.. haahahah pa ko ima srece ako oni nemaju, covece da li je moguce da toliko nema savesti i obraza da prizna da se provlace celo prvenstvo, da igraju uzasno...
M

Mitros

pre 19 dana

Jel moze nekad da se ne povučemo posle 1:0
P

Paa

pre 19 dana

Ne, jer ste kukavice. Takav vam je mentalitet.
I

Ima li iko

pre 19 dana

Normalan da ovog skupljaca lopti i nosaca opreme izbaci iz kluba, ima li aman-zaman???
Z

Zoran18

pre 19 dana

Ne može,podržava ga lično predcednik.
S

Sima Arauho

pre 19 dana

Naravno da nema.Naše "legende" poput Milivoja vatrogasca tuže časne i poštene ljude po naredjenju ali zato ni prstom da mrdnu zbog unistavanja kluba.
B

Bjbuvuvu

pre 19 dana

Stiže Gordon!,To ti je završeno.
d

dale23

pre 19 dana

Tako je radio i čika Crni, gde je sad!?