Galeno (©Reuters)
Galeno (©Reuters)

Dvojka na Porto i jedinice na Olimpijakos i Cirih najveći na svetu u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.24. | 12:16

Nigde nećete naći veće kvote

Aktuelna ponuda fudbalskih utakmica je bogata i bukmejkeri Mozzarta su i ove srede uspeli da pronađu nekoliko njih na koje vam nude promo kvote.

Konkretno, na tri meča će pobeda favorita u svakom momentu da donese najveći koeficijent na svetu. U pitanju su dvojka na Porto protiv Gimaraisa u okviru Kupa Portugalije, zatim kec na Olimpijakos u sudaru sa Arisom u plej-of grčke lige, kao i jedinica na Cirih u sklopu švajcarske Superlige.

Izabrane vesti

Vitorija Gimarais ima sasvim pristojnu kampanju i bori se za plasman u evropsko takmičenje. Trenutno je peti u Primeiri sa 53 boda i tri poena zaostatka za četvrtom Bragom. Savladavši Moreirense sa 1:0 u prošlom kolu, Vitorija je ostvarila drugu pobedu u nizu i napravila odličan šlagvort pred prvi duel polufinala Kupa Portugalije. Porto ne blista i trenutno zauzima tek treće mesto na tabeli u ligi. Zmajevi zaostaju već 10 bodova za liderom Sportingom, dok Lavovima imaju i meč manje, a druga Benfika ima devet bodova prednosti. Izgubivši u prošlom kolu sa 1:0 od Estorila, Porto je prekinuo niz od tri pobede zaredom u prvenstvu.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------

OLIMPIJAKOS - ARIS (SREDA, 18.00), KEC 1,40

Olimpijakos ima sasvim prosečnom sezonu, ali u nekim trenucima baš i nije imao sreće. Pirejski velikan je na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa prvenstva Grčke, sa osam bodova zaostatka za liderom Panatinaikosom, i najverovatnije se oprostio od šampionskih snova. U poslednjem meču Oli je poraženi od AEK-a sa 1:0, a ranije u prvo kolu doigravanja izgubili su sa 3:1 od Panatinaikosa. U Ligi konferencije Olimpijakos se plasirao u četvrtfinale, pobedivši Makabi iz Tel Aviva u produžecima u osmini finala. Aris je u aktuelnoj Superligi zabeležio 14 pobeda uz osam poraza i šest remija. Posle 28 odigranih mečeva, ekipa se nalazi na petom mestu na tabeli sa devet bodova zaostatka za Olimpijakosom. U poslednjem meču Aris je savladao Lamiju sa 3:1, a a ranije je bio bolji od PAOK-a sa 1:0.

CIRIH - VINTERTUR (SREDA, 20.30), KEC 1,85

Cirih će pokušati da iskoristi prednost domaćeg terena kada mu Vintertur stigne na Stadion Lecigrund na meč 30. kola Superlige Švajcarske u sredu. Cirih je na četvrtom mestu sa 44 boda, na 11 poena zaostataka od prvoplasiranog Jang Bojsa u 29 mečeva. Cirih je osvojio bod u poslednjem meču u ligi remizirajući 2:2 na protiv Bazela na strani, i tako je produžio svoj niz bez slavlja na tri meča. Vintertur je savladao Servet sa 1:0 kod kuće u prethodnom ligaškom meču i ne zna za neuspeh na osam susreta zaredom. Usled toga je petoplasiran sa 44 poena, i nadomak je plasmana u plej-of za titutlu.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara