Granit Džaka (Reuters)
Granit Džaka (Reuters)

Džaka: Bila je fer utakmica sa mnogo emocija

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.12.22. | 23:25

„Sve je to deo fudbala“, konstatovao je Džaka

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Katara)

Sevale su varnice možda i više nego što se očekivalo, pogotovo u drugom poluvremenu, ali Granit Džaka nije želeo da se upušta u detalje, zbog čega je ulazio u konflikte sa srpskim igračima.

Izabrane vesti

Spustio je loptu švajcarski reprezentativac i na korektan način stavio tačku na sve.

„Bila je utakmica sa mnogo emocija, ali to je deo fudbala. Bio je fer meč, mi smo se fokusirali na fudbal i napravili smo veliki korak plasmanom u osminu finala. Ponosni smo na to“, rekao je Džaka na konferenciji na koju je došao kao igrač utakmice.

On je istakao da je ceo švajcarski tim odigrao sjajnu utakmicu.

„Ja sam zadovoljan, kao i ceo tim, stručni štab. Znali smo da naš rival ima sjajne kvalitete, bilo je dosta lopti ka Mitroviću i Vlahoviću, ali sjajno smo odigrali, naš trener je sve dobro pripremio i zasluženo smo pobedili. Želimo da sad i Portugaliji izađemo na crtu“, poručio je Džaka.

Fudbaler Arsenala je nakon utakmice obukao dres sa prezimenom Jašari u kojem je proslavio pobedu, a zatim je objasnio o čemu se radi.

"Nije to bila nikakva politička poruka nego se odnosilo na mladog saigraca kojem sam poslao poruku podrške. Znam kako mu je, bio sam i ja mlad, zelim da mu pomognem."


tagovi

Granit Džakareprezentacija Švajcarske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara