©Starsport
©Starsport

Gana zvanično objavila širi spisak: U konkurenciji za Katar Bukari, Ovusu, Ado...

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.11.22. | 01:50

Poznata imena na spisku selektora Otoa Ada

Selektor Gane Oto Ado obelodanio je širi spisak reprezentativaca koji su u konkurenciji za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kataru.

Strateg Crnih zvezda iskoristio je maksimalan broj imena te će u konkurenciji do konačnog skraćenja spiska biti 55 igrača među kojima su na listi i dva predstavnika Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Čast srpskih klubova brane ofanzivci Crvene zvezde i Čukaričkog Osman Bukari i Samjuel Ovusu, a među igračima koji se nadaju učešću na svetskoj smotri su i brojna druga poznata imena.

Poziv je između ostalih dobio i prezimenjak selektora Gane, nesuđeno pojačanje Crvene zvezde Edmund Ado, dok su svakako prve zvezde igrači iz najkvalitetnijih liga Evrope Tomas Parti (Arsenal), Injaki Vilijams (Atletik Bilbao), Mohamed Salisu (Sautempton), Džordan Aju (Kristal Palas), Kamaldin Sulemana (Ren), Tarik Lampti (Brajton) i Danijel Amarti (Lester).

Selektori će do 14. novembra spiskove morati da svedu na 26 imena kada će definitivno biti poznat i tim koji će u Katar povesti Ado. Gana će na Svetskom prvenstvu biti deo Grupe H, sa Portugalijom, Urugvajem i Južnom Korejom, a premijera je očekuje 24. novembra sa evropskim predstavnikom.



tagovi

Samjuel OvusuOsman Bukarireprezentacija GaneGanaKatar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara