©AFP
©AFP

Gremio ne želi da kvari planove Majamiju: Sve veće šanse da Mesi i Suarez ponovo zaigraju zajedno

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.07.23. | 05:22

Brazilski klub pokazao razumevanje za želje Urugvajca

Lionel Mesi, Žordi Alba i Serhio Buskets su ponovo na okupu, a sledeći korak u ponovnom okupljanju nekadašnjih igrača Barselone mogao bi da bude dolazak Luisa Suareza.

Vest da je Inter Majami zainteresovan za angažman iskusnog urugvajskog napadača obišla je svet pre nešto više od deset dana, ali je kao prepreka ostao ugovor centarfora sa Gremiom na još godinu i po dana.

Izabrane vesti

Brazilski klub uz ugovor sa Suarezom u svojim rukama i ma i sudbinu Urugvajca, međutim prema saznanjima Globa, u Porto Alegreu su pokazali razumevanje i povukli potez vredan poštovanja.

Naime, rukovodstvo kluba shvatilo je želju golgetera da se okuša u drugoj sredini i prihvatilo da umesto na kraju 2024, svom igraču da odrešene ruke pruži godinu dana ranije.

Sporazumom, Gremio i Suarez su redefinisali trajanje saradnje, te će 36-godišnji napadač već s krajem decembra postati slobodan igrač i tako se naći u prilici da zaduži dres Inter Majamija.

Podsetimo, Suarez je u brazilski klub stigao u januaru iz Nasionala i potpisao ugovor do decembra 2024. godine, a za aktuelni tim je na 31 utakmici postigao 13 i namestio još devet golova.


tagovi

GremioMLSMLS ligaInter MajamiLuis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara