Heuge se raduje protiv Milana (©Reuters)
Heuge se raduje protiv Milana (©Reuters)

Haugeu se ne gubi vreme: Hoću u Milan - sad!

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.09.20. | 14:15

Bodo Glimt traži 4.000.000 evra

Jedna utakmica menja sve. Toliko je bilo potrebno Jensu Peteru Haugeu da ubedi čelnike Milana da je on pravi čovek, odnosno momčić za taj veliki klub.

Bodo Glimt se sudario sa Milanom u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, meč se igrao na San Siru, a Rosoneri su slavili sa 3:2. U oba gola norvšekog kluba učestvovao je Hauge: jedan je postigao, a drugi „namestio“ saigraču Kasperu Junkeru. Samo tih 90 minuta i toliko majstorstva bili su dovoljni Italijanima da vide da je pred njima dijamant.

Izabrane vesti

Pogotovo se sada otvara prostor mladom krilnom napadaču, jer se Ante Rebić povredio i odsustvovaće neko vreme s terena. Ukazala bi se šanse Haugeu da pokaže šta zna. Bodo Glimt traži 4.000.000 evra za transfer, pišu Norvežani. Milan se cenka, ali dogovor je na pomolu.

A, Hauge je nestrpljiv. Ne želi da mu ovakva šansa propadne. Jasno je poslao signal upravi Bodo Glimta šta im je činiti.

Ako ostanem ovde, biće mi i nedelje preduge. Osećaću se kao da gubim vreme“, rekao je Hauge norveškim medijima.

Jasno, Milan ne zove dva puta. Tekuća nedelja bi mogla da bude najlepša u karijeri mladog fudbalera. Dobio je danas prvi poziv za A reprezentaciju Norveške.

Kada sam video da me nema na spisku mlade selekcije, bio sam zatečen. Nisam znao zbog čega sam skinut sa spiska“, ispričao je uzbuđeni Jens Peter kada je saznao da je prekomandovan među seniore.

I tako bi lako moglo da se dogodi da Hauge na megdan Srbiji 8. oktobra u Oslu dođe kao član Milana.

U 2020. godini odigrao je mladi napadač 17 utakmica za Bodo/Glimt u prvenstvu Norveške i postigao 14 golova, uz devet asistencija. Pored Erlinga Halanda i Aleksandera Serlota dobili su Norvežani još jednog „ubicu golmana“.


tagovi

Jens Peter HaugeMilanBode Glimt

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara