Humanitarni tiket u podne: Marko Milošević tipuje za Koš za sreću

Vreme čitanja: 4min | čet. 28.03.19. | 12:00

Čuvar mreže Zemuna krstari MOZZART ponudom igara i izvlači kvotu 12,65 u kako neki kažu kladilački beznadežno dosadnom danu

Ko kaže da danas nema šta da se igra! Pitali smo Marka Miloševića, čuvara mreže Zemuna koji je na jedan poručio:”Ima, igram za donaciju organizaciji Koš za sreću”…. I bio je upravu, jer kombinovanim igrama na fudbalske čarolije, i naravno Evroligu, momak s jedinicom na dresu tima iz Gornje Varoši uspeo je da dođe do MOZZART kvote 12,65.

Da li i sada neko misli da nema naročitog igračkog manevarskog prostora ovog plemenitog četvrtka? Svakako, pa se nadamo podizanju ukupne do sada donirane sume od 11.546.020 MOZZART dinara, budući da su naši igrači proteklih dana bili vrlo agilni.  Popularni Kubura ostvario je fantastičan dobitak od 152.200 dinara, a zatim smo u utorak veče na ruke podigli košarkaša Mega Bemaksa Nikolu Mišković, koji je ulovio i jedan iks na meču Švajcarska - Danska za fantastičan dobitak od 129.700 dinara koje će s MOZZARTOM donirati NURDORU-u.

Izabrane vesti

Aplauz za njih, podrška za Marka Miloševića, čija bet analiza kreće sada.
Prvi par vofdi nas na meč AEP IRAKLIS – DOKSA DRAMA. Ekipe na tabeli grčkog drugorazrednog fudbala deli samo jedan bod, pa je moguće da nas čeka prava drama, odnosno neizvesnost, budući da je Karaiskakis u proteklom kolu tukao Irlakis koji na svojoj travi sada traži iskupljenje. Uostalom, Drama ih je u decembru tukla sa 2:0, pa je red došao da pokušaju iskupljenje.

“Igram keca”, poručio je naš gos, verujući u zaista sjajnu MOZZART kvotu 2,40.

Idemo sada do HNL-a, na utakmicu SLAVEN BELPO – RUDEŠ. Očajni, protiv najgorih. Tako bi u tri reči mogli da opišemo odnos snaga nejakog Slaven Belupa, naspram Rudeša koji je do 26. kola sakupio svega sedam bodova u HNL-u, i došao do bukvalno rečeno očajne gol razlike od 17:61. Istina, u 24. kolu, savladali su oni Inter Zaprešić sa 2.0, ali slaba im je vajda od toga kada najbliža, deveta Istra u ovom trenutku ima čak 10 bodova više. Zato, Slaven Belupo računa na sigurne bodove koji mogu biti ključni u borbi za opstanak, iako ih Rudeš nije lagano puštao u proteklom periodu, pa u septembru i decembru beležimo dva X ishoda s njihovih utakmica.

“Biram MOZZART kombinaciju 1&3+“.

А, sada Evroliga i urakica PANATINAIKOS – REAL MADRID. Sa šest uzastopnih pobeda „Zeleni“ su ekipa koja je trenutno u najboljoj formi u Evroligi, dok bi eventualna sedma za tim koji predvodi Rik Pitino značila siguran plasman u plej-of. Panatinaikos do njega može i ako izgubi, naravno u zavisnosti od ostalih rezultata. Real je treći, i ukoliko želi da ostane u gornjem delu tabele mora da pobeđuje. Ono što mu svakako ne ide u prilog je činjenica da je izgubio tri od prethodna četiri gostovanja. Madriđani su ipak dobili četiri prethodna međusobna duela od kojih su tri odigrana u prošlogodišnjem plej-ofu, dok su ove sezone slavili sa 89:68. 

„Јedinica na Panatinaikos, rekao nam je naš današnji plemeniti goš, i otišao na novu igru.

BARSELONA – BUDUĆNOST, meč je kojim zaključujemo tiket plemenitosti. Barselona je prošle nedelje obezbedila „kartu“ za plej-of prvi put posle tri godine i sada će pokušati da se učvrsti na petom mestu. U prošlom kolu poražena je od Bajerna u poslednjim sekundama meča, ali je za vikend savladala Real u El Klasiku. Budućnost je na pretposlednjem mestu tabele i poraz od Efesa u prošlom kolu za ovaj tim bio je osmi uzastopni. Barselona je dobila dva od poslednja tri duela sa Podgoričanima, a ekipa Jasmina Repeše dobila je prethodni u Morači sa 67:64.

„Biram igru H1 (-18,5)“, konačno je presudio golman Zemuna koji je do sada nastupao i za Grafičar, Radnički iz Nove Pazove, Smederevo, Sinđelić i Voždovac.

I, to bi bilo to od stamenog čuvara mreže, koji je ove sezone u Superligi Srbije 27 puta bio u startnoj postavi matičnog kluba. Budući da Marko spada u fudbalske majstore, pokušali smo da ga podsetimo na brojne akcije kompanije MOZZART, kao što je nadaleleko poznata inicijativa “100 terena za jednu igru”. Naš današnji igrač dobro je znao o čemu je reč, pa smo ga podsetili da s prolećem ponovo krećemo u nove pobede, što važi i za akciju “Novi dresovi za nove šampione”.

Dakle, nastavljamo ne samo da podržavamo, nego i na sve načine da stimulišemo sve naše sportske sredine na trud, naravno sve zbog zdravog sportskog života. Dobro se znaomo, i baš zato znajte, da ako nas do sada i niste sreli u vašem kraju, budite ubeđeni da hoćete, odnosno da ćemo se pojaviti jer MOZZART flota krstari širom Srbije i Republike Srpske, što će se nastaviti i u budućnosti.

Pošto je već tako, Marka Miloševića smo zamolili da DONESE JOŠ JEDNU ODLUKU! Pogađate, odlučuje se kome će potencijalni dobitak otići od zasebnog tiketa koji važi na području Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Marko Milošević će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Domu za starija licaNatura“ s Pala. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,65, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 8996 EVRL Barcelona - Buducnost h 1 (-18.5) 1,90
Čet 20:00 8993 EVRL Panathinaikos - Real Madrid ki 1 1,50
Čet 18:00 4601 HRV 1 Slaven - Rudes kmb 1&3+ 1,80
Čet 14:00 5227 GRČ 2 Aep Iraklis - Doxa Dramas ki 1 1,67
Ukupna kvota8,57

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaFK Zemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara