Humanitarni tiket u podne: Milivoje Ćirković tipuje za Fondaciju “Ana i Vlade Divac”

Vreme čitanja: 3min | sub. 26.11.22. | 10:05

Argentinska jedinica, na nišanu nekadašnjeg fudbalera Partizana, koji je s abele tačke svojevremeno doakao Njukaslu…

Ajmo, Milivoje”… Još uvek u ušima odzvanja kultni komentar reportera, kao zov fudbaleru Partizana da otvori vrata Lige šampiona. Baš on, Milivoje Ćirković u mundijalskom serijalu tipovanja u “Humanitarnom tiketu u podne”, uz zagarantovan dobitak od 10.000 dinara, tipuje za Fondaciju “Ana i Vlade Divac”.

Pa da vidimo kako to radi bivši fudbaler, ponikao u FK Radnički Nova Pazova (1994-96), koji je zatim igrao za valjevsku Budućnost (1996-97) i beogradski Milicionar (1997-99). Od 1999. igra u Partizanu, sa kojim je osvojio tri titule šampiona (2002, 2003, 2005) i jedan Kup Jugoslavije (2001).

Izabrane vesti

Krećemo od meča TUNIS – AUSTRALIJA, čekajući jedinicu. Protiv Trikolora, Australija je pokazala potpunu nemoć! Poraz od 4:1, svakao je demorališući, tako da Tuns može da smatra da mu je bod osvojen protiv Danaca veliki kapital. Biće ovo i za jedne i za druge presudan meč, tako da treba očekivati žestoku borbu za bodove.

Idemo malo sa strane, tek da pomenemo detalj, odnosno istorijski duel sa Njukaslom i sjajne begove kraj aut linije, koji su vinuli su Milivoja Ćirkovića vinuli u orbitu i obezbedili su mu mesto u reprezentaciji. Nije li to dovoljno da verujemo u jedinicu POLJSKE protiv SAUDIJSKE ARABIJE?

Naime, još uvek se ne stišava bura oko Saudijske Arabije! Kako i da se stiša, kada je ova selekcija porazila Argentinu sa 1:2. Poljaci koji su odigrali 0:0 sa Meksikom imaju koga da se plaše, pa Levandovskog i drugove ne treba smatrati apsolutnim favoritima ovog meča.

Prelazimo na 3+ tip sa meča FRANCUSKA – DANSKA. Francuska brani status favorita nakon pobede nad Australijom od 1:4. Danci su sa Tunisom odigrali bez golova, a sada će tako nešto biti mnogo teže. Didije Dešan misli da preuzme kontrolu meča od prvog minuta, a s obzirom na sastav s kojim raspolaže, to deluje kao neminovno.

Za kraj, od Milivoja Ćirkovića ide jedinica sa meča ARGENTINA – MEKSIKO. Šta se desilo sa Argentinom? Recimo samo, borbena Saudijska Arabija, koja je stala na crtu jednom od glavnih favorita Mundijala u Kataru. Zato će Meksikanci biti pod strašnim pritiskom Mesija i Di Marije, što im neće ostaviti mnogo prostora za upisivanje novih bodova posle remija sa Poljacima.

I, to bi u kladilačkom smislu bilo sve od Milivoja Ćirkovića, koji je u svojoj karijeri bio na korak od samih zvezda, a zatim su stigle povrede. Uprkos tome što nije igrao na Svetskom prvenstvu, Ćirković je uspeo da uđe u istoriju srpskog fudbala. Njegovim golom sa bele tačke Partizan je eliminisao Njukasl i plasirao se u Ligu šampiona.

Eto to je Milivoje Ćirković, kome ponovo kličemo – “Ajmo, Milivoje”

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Milivoje Ćirković će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Crvenom krstu, Bijeljina. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

***Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara