Humanitarni tiket u podne: Nikola Drinčić tipuje za pomoć porodici Nikole Vasića iz Batušinca kod Niša

Vreme čitanja: 4min | sub. 20.04.19. | 11:29

Lalatovićev Meraklija uz uverenje u petardu Bajerna i Verdera rešava igrački zadatak

Gde sve nije bio, za koga sve nije driblao iskusni vezista Nikola Drinčić. Pamti ga Parni Valjak, subotički Golubovi, moskovski Spartak, Krasnodar, Makabi Haifa, Rad, Čukarički… I tako sve od 2003. kada je prvi put poneo dres Partizana, pa sve do danas, odnosno do momenta kada ga s pravom nazivamo Lalatovićevim Meraklijom na pozajmici u MOZZART dresu na utakmici plemenitih tipovanja…

S takvim uvodom konstatujemo da je Nikola Drinčić zaigrao na kvotu MOZZART 12,12, dakle krenuo putem kojim ide sve više igrača, naravno sve u želji da uđe u plejadu koja broji 37 mahera naše akcije kojima su prošle igre na dobitke veće od 100.000 dinara.

Izabrane vesti

Dakle, bacamo se na bet analizu za potencijalni dobitak od 121.200 dinara koje Drinčić namenjuje porodici Nikole Vasića iz Batušinaca kod Niša, prerano ostalog bez roditelja. Fudbaler Radničkog je poželeo da mu pomogne, kako bi olakšao život imenjaku koji s mlađom sestrom živi u domaćinstvu sa bakom i dekom koji su stari i bolesni.

Pa da vidimo kako je tipovao Meraklija, odnosno kako su se kvote množile, uz želju da baš danas dobijemo 162. pobednika igre uz koju smo do ovoga momenta kroz MOZZART fond plemenitosti prosledili 12.112.290 dinara.

Krećemo od utakmice Serije A, odnosno para PARMA – MILAN. Jasno, Milan je zapao u rezultatsku krizu, jer porazi od Juventusa, Sampdorije i Inetera, kao i X sa Udinezeom, jasno kažu da minimalna pobeda protiv Lacija u prošlom kolu nije dovoljna za oslobađanje od Rominog pritiska. To nije dobro za objektivno slabiju Parmu koja nije slavila na proteklih pet mečeva, ali je ipak nekako uspela da sa X ishodima protiv Torina i Sasuola očuva 14. poziciju koju je sa 35 bodova održava u sendviču između SPAL-a i Đenove. Inače Milan tradicionalno dobija Parmu, prošli put je bilo 2:1, a od daleke 2012. na njihovim mečevima nije okinuo tip GG, a znalo je da dođe 3+, pa i znatno više od toga.

“Igram dvojku na Milan”, jasan je naš današnji igrač.

Prelazimo na utakmicu MANČESTER SITI – TOTENHEM. Građani su još uvek u šoku. Totenhem je na Etihadu odigrao bravurozan meč, pa je uprkos poraza od 4:3 (3:2) zakazao dvomeč sa Ajaksom. Odlučujući pogodak postigao je rezervista Fernando Ljorente u 74. minutu, a u 93. minutu zbog ofsajda poništen je gol Rahimu Sterlingu. Sada će se ponovo videti u Premijer ligi, što će Građanima pružiti priliku za osvetu, ali i eventualnu slabu utehu, budući da su i ovako i onako na prilično bezbednoj distanci od ekipe koja je dobila u Evropi ono za čim mnogi čeznu.

“Ovoga puta biram GG igru”, poručuje fudbaler koji je davnih dana juniorski staž započeo u Humskoj, da bi zatim razume se karijeru počeo u Teleoptiku, odakle je 2004. prekomandovan, odnosno obučen u crno-beli dres.

Idemo na utakmicu BAJERN – VERDER. Bavarci su još pod euforičnim raspoloženjem, jer 5:0 protiv Dortmunda, pa zatim 4:1 sa Dizeldorfom ukazuju na opravdanost liderske pozicije na koju sa bodom zaostatka takođe može da puca s njihove strane ponižena Borusija. To su samo neke od Bremenovih otežavajućih okolnosti, a ono što im olakšava dolazak na teren velikog rivala broji se kao pet utakmica bez poraza u Bundesligi, na kojima je bez greške dolazilo GG, s tim što se samo jednom nije isplatilo na sve to odigrati i 3+. Inače, GG3+ igralo je i na poslednja dva susreta ovoga para, a tim iz Bremena tradicionalno prodaje kožu jačem Bajernu.

“Igram na golove, odnosno na tipujem na 5+”.

Naš današnji gost za kraj bira meč FAJENORD – AZ ALKMAR. Domaćin drži treću poziciju na tabeli, ima tri vezane 3+ pobede, što otežava AZ Alkmarovu poziciju gostujućeg sastava koji u istom periodu ima dva X ishoda, a zatim i 5+ poraz od Den Haga. To zapravo znači da je  tradicionalno srećniji rival ovoga para u boljoj poziciji, iako je AZ Alkmar na poslednjem viđanju u septembru mesecu prošle godine uspeo da izbori remi pri konačnih 1:1.

“Ja smatram da treba odigrati jedinicu na Fajenord”, zaključio je naš gost, koji je bio član omladinskih selekcija SR Jugoslavije do 16 i 19 godina, zabeležio i 11 nastupa za mladu reprezentaciju Srbije.

Za one koji ne znaju Nikola Drinčić je bio drugi na Evropskom prvenstvu za mlade 2007. sa reprezentacijom Srbije. U seniorskoj konkurenciji igrao je za reprezentaciju Crne Gore, za koju je nastupio 33 puta i postigao tri gola.

Toliko o Drinčićevoj karijeri, a o nama, šta naš gost zna o MOZZART akcijama? Realno mnogo, pa se usuđujemo da kažemo da bi dobro prošao na bilo kom kvizu znanja iz ove oblasti, jer odlično barata činjenicama, sećajući se mnogih momenata u lepezi dešavanja u akcijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”.

Nastavljamo ih iz sve snage, MOZZART karavan ne staje, pa narednih dana očekujte radosne vesti. Biće ih puno, naravno sa novih terena kraljice igara, pošto putujemo od grada do grada, renoviramo, umivamo, zapravo gradiomo igrališta s uverenjem da nas sport oplemenjuje, a koliko radosti donosi, to najbolje znaju svi oni koje su ove akcije već dotakle. 

Pošto ne menjamo običaje, Nikolu Drinčića smo zamolili da DONESE JOŠ JEDNU ODLUKU! Pogađate, odlučuje se kome će potencijalni dobitak otići od zasebnog tiketa koji važi na području Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Drinčić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Domu za decu i omladinu “Kiseljak” iz Zvornika. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 12,12 a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Nikola Drinčićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara