Humanitarni tiket u podne: Nikola Žakula tipuje za lečenje devojčice Milice Jović

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.02.24. | 10:56

Fudbaler Metalca, veruje Interu, Pevcima i nada se kombinaciji uz pobedu Sitija nad Evertonom

Prvi dan vikenda, rezervisan je za tipovanje fudbalera Metalca iz Gornjeg Milanovca, Nikole Žakule. Njegovo mesto je u veznom redu, a do sada je dižio opremu Stare Pazove, ČSK Čelareva, Mačve, Bačke, Inđije.

Po odluci Nikole Žakule, potencijalni dobitak od ovog tiketa namenjen je za lečenje devojčice Milice Jović (2012). Kako bi Milica uspela da se samostalno kreće potrebno je izvršiti još jednu hiruršku intervenciju koja iziskuje visoke troškove zbog čega se porodica obraća svim humanim ljudima da pomognu svojim donacijama kako bi se što pre prikupila neophodna sredstva a Milica napravila svoje prve samostalne korake. Sredstva su potrebna za operaciju kao i za rehabilitaciju.

Izabrane vesti

Pa da krenemo od 1&3+ sa meča MAN. SITI – EVERTON. Pošto je Everton u fenejeraškom društvu, sa tri remija uzastopce, Sitiju je ovo prava sigurica. Uostalom, tako je bivalo i na poslednja dva meča para na kojima je tim iz Mančestera postizao po tri pogotka.

Pređimo na jedinicu sa meča TOTENHEM – BRAJTON. Pevci su peti, a Brajton osmi. S obzirom da Totenhem mora tu poziciju da brani po svaku cenu, jasno je da je Brajton između čekića i nakovnja. Svetiće im se Totenhem za decembarski poraz od 4:2, to je sasvim sigurno.

Jedinicu imamo na meču SOSIJEDAD – OSASUNA. Zbog jako bitne šeste pozicije na tabeli, Real Sosijedad mora da dobije ovaj meč. Osasuna je u seriji od dva poraza i svakako je kadrovski tanja od Sosijedada. Ovi timovi videli su se nedavno u Kupu kralja, a Real Sosijedad je slavio sa 0:2.

Na koncu, tu je i dvojka s meča ROMA – INTER. Biće gusto, jer Inter je pred ovaj meč savladao Juventus, što po pitaju samopouzdanja znači mnog uoči gostovanja Vučici. Inter je prošli meč para dobio s minimalcem. Što se tiče sastava, ni jedan ni drugi trener na Olimpiku neće imati većih kadrovskih problema.

To je sve, a mi uz Nikolu Žakulu želimo da proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.890.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

koliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara