Leao i Ibrahimović (©AFP)
Leao i Ibrahimović (©AFP)

Ibra o Leaovom ugovoru: Pristao sam na manju platu da bi povećali njegovu, već igram za džabe

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.23. | 09:46

"Ako hoće moju kuću, daću mu i kuću, ha-ha-ha", našalio se napadač Milana

Milan ponovo pobeđuje, pa na San Siru posle dužeg vremena može da se priča i o stvarima izvan terena. A jedna od gorućih tema do kraja sezone biće ugovor Rafaela Leaa. Ističe za manje od godinu i po dana, leta 2024. godine, a dogovora o produžetku i pored višemesečnih pregovora još nema.

Stoga su italijanski novinari posle sinoćnje pobede nad Atalantom pokušali od Leaa da izvuku u kom smeru teku pregovori. Očekivano, Portugalac je ostao zakopčan do grla.

Izabrane vesti

"Srećan sam u Milanu, pričam sa ljudima sa kojima treba da pričam, ne mogu da komentarišem trenutno. Videćemo na kraju sezone šta će se desiti", rekao je Leao za DAZN.

Dva su scenarija moguća. Da Milan pristane na Leaov zahtev i izdvoji 6.000.000 evra godišnje ili pak pronađe alternativu i na leto dobro zaradi od prodaje portugalskog napadača, jer biće mu to poslednja šansa za tako nešto, budući da mu ugovor ističe na kraju sezone.

"Ništa se nije promenilo, ali smo spremni da ispišemo novo poglavlje u ovoj priči. Želimo da pronađemo rešenje da produžimo ugovore Leau i Žiruu, kao što smo se već dogovorili sa Tonalijem, Benaserom, Kaluluom i drugima. Radimo na tome i nadamo se da ćemo uspeti da pronađemo rešenje uskoro", istakao je sportski direktor Riki Masara.

Najzanimljiviji odgovor na temu Leaovog ugovora dao je Zlatan Ibrahimović, čovek koji ga je po dolasku u klub uzeo pod svoje i "doveo ga u red".

"Pristao sam na smanjenje da bi njemu dali novac", rekao je kroz smeh Šveđanin koji se posle devet meseci sinoć vratio na teren odigravši poslednjih petnaestak minuta.

Dakle, praktično je dogovoreno ili će Ibra morati da pristane na novi rez kako bi Milan mogao da podigne ponudu, upitali su ga novinari?

"Hmmm! Već igram praktično za džabe. Ako hoće moju kuću, daću mu i kuću, ha-ha-ha", našalio se Ibra.

Podsetimo, 41-godišnji Šveđanin je u julu prošle godine produžio ugovor sa Milanom do kraja aktuelne sezone uz značajno smanjenje plate, sa 7.000.000 evra na 1.000.000 do 1.500.000, u zavisnosti od bonusa.


tagovi

Zlatan IbrahimovićRafael Leao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara