Ivica Iliev (©partizan.rs)
Ivica Iliev (©partizan.rs)

Iliev najavljuje dolaske u Humsku: „Mačujemo“ se za kvalitetna pojačanja

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.06.21. | 18:46

„Igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima“, kaže čelnik Partizana

Prva lasta je sletela u Humsku, stigao je štoper Siniša Saničanin, dosadašnji fudbaler Vojvodine i to kao slobodan igrač. Ali, već u narednih nekoliko dana bi trebalo da bude još novajlija u Partizanu, najavljuje Ivica Iliev, jedan od klupskih funkcionera ili sportski direktor u ostavci.

U Partizanu su vrlo zadovoljni što su uspeli da dovedu Saničanina, jer kažu da im je bio želja od ranije.

Izabrane vesti

Naš prvi potez u prelaznom roku, angažovanje Siniše Saničanina, nagoveštava da želimo da budemo na nivou kome pripada Partizan i da tim povodom ne postoji ni najmanja bojazan da naredna sezona neće biti uspešna. Saničanin je jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima i nekoliko godina je bio naša želja. Minulih meseci smo pojačali rad kako bismo ga angažovali. Čast nam je što je odabrao naš klub, naš odnos je sve vreme bio pun poštovanja i verujem da je upravo to bilo presudno da potpiše za Partizan“, istakao je Iliev.

Sada kada je odbrana dobila pojačanje, na red ide ofanzivna linija, najavljuje nekadašnji napadač Partizana.

Idemo ka napadu, pa ćemo da vidimo da li ćemo prvo dovesti nekog vezistu ili napadača. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još lepih vesti za naše navijače, jer se radi intenzivno, svakodnevno, već duži vremenski period. Da je do nas, sve bismo završili odmah, ali igrači koje želimo su kvalitetni i traženi, pa i pod ugovorima, pa moramo malo i da se "mačujemo". Mnogo je posla pred Partizanom, ali idemo u dobrom smeru“.

Pored pojačanja, neminovno je da bude i odlazaka iz Humske. Što prodajom, što prekidanjem saradnje sa pojedinim igračima.

Pomalo je nezgodno o tome sada pričati, svi će doći na prozivku, jer je rano za radikalne poteze, pošto u većini zemalja nije ni počeo prelazni rok. Pride, na programu je i Evropsko prvenstvo, koje će sigurno uticati na tržište i pomalo ga razvodniti dok traje. Sve će se dešavati kasnije, nego u "normalnim" sezonama, ali pošto mi dugo već radimo na pojačanjima, nadam se da ćemo u narednih deset do 15 dana, realizovati bar jedno ili dva pojačanja“.

Objasnio je Iliev i da Partizan ovog leta traži kvalitetne igrače, a manje je bitno koliko će ih doći.

Prelazni rok je živa stvar, brzo se sve dešava i menja, ali se nadam da ćemo napraviti ovoga leta dobru, dobru dopunu u kadru. Nećemo se toliko obazirati na kvantitet, koliko na kvalitet, jer tražimo nosioce igre“, podvukao je Ivica Iliev.


tagovi

FK PartizanSuperliga SrbijeIvica Iliev

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara