Siniša Saničanin (©FK Partizan)
Siniša Saničanin (©FK Partizan)

Saničanin podigao crno-beli dres: Želim duplu krunu s Partizanom

Vreme čitanja: 3min | čet. 03.06.21. | 15:46

"Što se tiče stila Aleksandra Stanojevića, imam samo reči hvale", kaže novi član Parnog valjka

Krenuo je zvanično letnji prelazni rok u Partizanu. Prvo pa – dolazak. Siniša Saničanin, dosadašnji štoper Vojvodine, postao je zvanično novi igrač crno-belih.

Saničanin je došao kao slobodan igrač i potpisao danas ugovor na tri godine, a nakon što je stavio paraf na papir, izašao je pred novinare i prvi put im se obratio kao član Partizana.

Izabrane vesti

Početak prelaznog roka obeležio je moj dolazak u Partizan, što mi je posebno drago! Što se mene tiče i mog prelamanja da li da odem u inostranstvo ili dođem među crno-bele, nije mi bilo toliko teško, posebno kada sam video odlučnost trenera Stanojevića i uprave da me dovedu”, bio je prvi komentar reprezentativca BiH.

Dodao je Saničanin da se ponuda kluba kao što je Partizan ne odbija.

Partizan je stvarno veliki klub i takva ponuda se ne dobija često u životu tako da smatram da je ne treba olako odbijati. Lako sam prelomio kada sam video veliku želju svih u klubu i profesionalnost na visokom nivou Partizana. Svi su bili korektni prema meni i kada sam pričao sa ljudima sa kojima radim, kao i sa porodicom, zaključili smo da će to biti najbolji potez do sada u mojoj karijeri. Partizan može da bude velika odskočna daska za najjače lige sveta i Evrope”.

Igrao je Siniša Saničanin više puta protiv Partizana, tako da mu je potpuno jasno kako crno-beli igraju, kakvi će biti zahtevi od njega, šta će tražiti trener Stanojević…

Igrao sam više puta protiv Partizana. Što se tiče stila Aleksandra Stanojevića, imam samo reči hvale. Od kako je on došao na čelo Partizana vidi se promena, vidi se da Partizan igra moderan fudbal, napadački, agresivan, da se zna tačno u svakom trenutku šta ko radi i gde ko stoji i u fazi defanzive i ofanzive. Što se tiče Vujačića i Markovića, ne mogu da im nađem zamerku, stvarno su delovali dobro ove sezone. Mogu samo da im čestitam na sezoni i na njihovim igrama”.

Navijači Partizana pogotovo pamte Saničanina po finalu Kupa od pre godinu dana, kada su Lale pobedile crno-bele na penale.

Uzeli smo Kup prošle godine, što mi je stvarno bila velika čast, protiv takvog rivala uzeti trofej. Imam želju i sa Partizanom da uzmem i Kup i titulu, duplu krunu. Nadam se da ćemo zajedničkim snagama to ostvariti. Da nisam spreman na pritisak, ne bih se sigurno odlučio na ovakav potez, otišao bih možda negde u inostranstvo gde me ne poznaju i lakše bih se nosio sa tim. Partizan je veliki klub, ima velike navijače, jedva čekam da istrčim na teren i da se svi zajedno radujemo”.

Nije želeo novi član Partizana da se poredi sa igračima koji su u prethodnoj sezoni igrali na njegovom mestu u timu iz Humske.

To je neka tradicija, kada neko ode i dođe novi igrač, poredi se ko je bolji. Ja ne volim mnogo da pričam o sebi, volim da radim na terenu, da te komentare zaslužim od navijača. Nadam se da ću opravdati očekivanja na terenu, da će svi videti kakav sam, šta sam, koje kvalitete imam”, istakao je Siniša Saničanin.


tagovi

Siniša SaničaninFK PartizanSuperliga Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara