Komentari na vest

Isplivale izjave tužioca zbog kojih Bjankoneri kipte od besa: Mrzim Juventus i lopovluk na terenu

0

000⁰000

pre preko 1 godinu

Sve jasno. Juventus ugasiti, dokazano krimi organanizacija. I sve ostale kad se dokaze isto. Nema razloga da se komplikuje situacija.
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Naravno da je nepristrasno kao i 2006 kad su Morati Faketi ga osudjivali preko Gazzete , radija pa se na kraju ubio policajac Cesare Bovo koji je bio natjeran da lazno svjedoci ...Zasto covjek da se ubija ako ga ne pece savjest a ovo je jos nista jedan od sudija je bio na proslavi Interovog Scudetta samo sto je prije neki dan taj video odjednom nestao ....Zna se ko grah zaprazava u zelji za dominacijom
I

Inter

pre preko 1 godinu

Eto mozda se ubio jer su mu Juventusovi ljudi pretili jer je svedocio. Ko kaze da ne moze biti i to razlog.
P

PopajFJ

pre preko 1 godinu

Inter vidi se koliko si neupucen kao i vecina shinterista i navijaca ostalih klubova koji optuzivaju Juve ....Ostavio je oprostajno pismo inter kada je jednom trebao ispasti 60 ih godina liga se naprasno produzila predsjednik bio pogadjate ko Moratijov otac kakav otak takav i sin
I

Inter

pre preko 1 godinu

PopajFJ@ eto svi smo mi neupuceni glupi, a samo navijaci Juventusa znaju sta je ispravno i tacno. Sta dalje pricati sa navijacima koji su konstantno u malverzacijama, a za svoja dela okrivljuju drugi klub zato sto su oni krsili pravila. Svi vide sta radi Juventus, samo se navijaci Juventusa prave ludi i traze neke teorije kako bi sve ovo ispalo kao neka teorija zavere protiv njih. Koliko jos ima toga sto nije predmet ili se u ovom trenutku ne moze dokazati (Suarez i ispit, Orsato i nestanak dela snimka kod komunikacije sa VAR sobom bas ona dva minuta kad je Pjanic trebao da leti sa terena...)
P

Pjannić sa tri žuta

pre preko 1 godinu

Dakle, nisam ni ulazio u komentare a vec sam video "svi kradu samo juventus isttazuju, unistavaju ligu unistavajuci juventus, vratice se juventus jaci nego ikad" i ostale bla bla truć mantre ovih zaslepljenih juventina. Hajde vi lepo u Seria B pa tamo prodajte te price navijacima Parme.

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Ne vredi, lopuže će uvek biti lopuže. Samo oduzimati titule i zabrana Evropskih utakmica par godina, pa će da se opamete.
Z

Zanima me

pre preko 1 godinu

Koliko je puta Juve ispadao u drugu ligu zbog namještanja a sad navijači kao da ih malo operu i drugi su muljali.....Nista kod Intera nisu nasli i nikad nece i zato jesu posebni nikada druge lige nisu videli.Zasto je Luis Figo snimio Juventusovog sluzbenika da ulazi sa koferom kod sudija?To slucajno dabogda se ugasili i krenuli iz f lige ....Juvestabia
J

Juve 1982

pre preko 1 godinu

Ovaj tužilac je navijač Napolija. Juventus nema navijače. Za sve druge timove se navija, samo se Juventus voli! Ili voli ili mrzi, to se odavno zna. Čovjek je rekao ono što on osjeća-mrzi. Jedini problem je u tome što je on tužilac i to onaj koji - ne slučajno - radi na predmetu Juventus. FGJj
I

Inter

pre preko 1 godinu

Sva sreca da je naglasio da je navijac Napolija, inace bi za Juventine on vec bio navijac Intera. Jer za svaku njihovu aferu im je kriv Inter. Nije ni cudo sto ne voli Juventus kad im je nedavno Juventus skinuo titulu u reziji Orsata. Nista on pogresno nije rekao, samo sto je tuzilac, pa to moze da utice da njega sklone sa slucaja, sto je razumljivo, tako da bi se izbegla mogucnost pristrasnosti. Skoro svim vecim klubovima Juventus je veliki rival, a rivalstva su najcesce nastala zbog kontroverznih odluka sudija i to najcesce kada im je neki od tih klubova konkurent za titulu.
И

И21

pre preko 1 godinu

Ривалства се стварају не крађама ( како си ти рекао ) него тиме што једну, у овом случају више екипа нервира то што је тај други клуб ( у овом случају Јувентус ) јак као црна земља ... И није проблем ни што је он навијач Наполија, а рекао да је навијач Интера ( ако си читао цео текст ), већ што ће се Јувентус свакако за 2-3 сезоне ( а можда и пре ) вратити јачи него што је био до тада, са још већом жељом да урнише супарнике ... Уопште ме не би изненадило да на лето прода Влаховића типа Бајерну или неким Енглезима, а да онда нападне Осимена, Мартинеза, Леаа или Кварацхелију
g

galoo

pre preko 1 godinu

Doći će red i na vas. Sva ta kalčopoli sranja su se desila zbog ilegalno prisluškivanih razgovora od strane telekompanije koju je držao vaš bivši predsednik Moratti. Naravno u tim razgovorima nije procurilo ništa samo o ,vidi čuda, zaštićenom Interu.
M

Mad Max :)

pre preko 1 godinu

Titulu im je skinuo Djovani Simeone u Firenci im nabio 3 komada a Kulibalija u 20 min poslao u svlacionicu, u predzadnjem kolu. Zadnje kolo igrali su 1:1 kuci sa Beneventom. Malo objektivnosti molim Gile, jer i ja pratim fudbal :)))))))))))))
I

Inter

pre preko 1 godinu

I21@ Rivalstva sa Juventusom su se najcesce stvarala zbog nekih kontroverznih dogadjaja. Evo nadji samo tekst kako je nastalo rivalstvo Rome i Juventusa. Ja razumem da kao Interu i Milanu smeta taj tvoj jaki Juventus, jer su to uz Juventus najjaci timovi. Ali da nekom poput Fiorentine ili Rome smeta to sto je jak Juventus, timovima koji su konkurentni za titulu svakih 30 godina to ne pije vodu. Pa i sam Mihajlovic je spominjao kako se navlaci Juventusu, bas je njegova Bolonja bila neki faktor. Vecina predsednika drugih klubova (Lacio, Napoli...) izbegavaju koliko mogu da prodaju igrace Juventusu jer gledaju samo njima da ne prodaju. Navede ti sve krucijalne igrace iz konkurentskih timova da mozda dolaze u Juventus. Martinez da dodje u Juventus? Gde si ti to citao. Zasto bi recimo Osimen ili Kvarchelija isli iz superiornog Napolija u tim za koji se ne zna ni gde ce igrati sledece sezone.
I

Inter

pre preko 1 godinu

Galo@ I Inter je bio u istrazi, malo bolje procitaj o tom periodu, ali to sto nisu nista nasli to vas boli, pa se tesite na ovaj nacin. Dakle, problem su prisluskivani razgovori, jer se tu culo nesto sto ne sme da se cuje, jer da nije bilo prisluskivanja vi biste nastavili dalje da poslujete kako jedino i znate. Dakle, ne poricete kradju, ali je problem sto je neko prisluskivao razgovor i to je otkriveno.
I

Inter

pre preko 1 godinu

Mad Max@ mozda pratis fudbal, ali ne pratis ovaj portal sa paznjom, jer bi znao da ja ovaj nick koristim godinama i da apsolutno nemam veze sa Giletom, s kojim se po mnogim pitanjima ne slazem, pre svega kako pise i proziva, cesto daje neka predvidjanja, a to sve isto i ti radis, samo sto menjas nickove kad negde malo vise zabrljas. Da, Napoli je sutradan posle tog meca na Djuzepe Meaci izgubio od Fiorentine. Ali seti se sta je prethodilo tome, igraci Napolija su gledali utakmicu Intera i Juventusa u nekoj kantini u Firenci, iako im trener nije dozvolio da se osvrcu na tu utakmicu, kada su i oni videli sta se sve radi da Juventus ostane sampion, nije ni cudo sto im je moral pao, jer su shvatili da se protiv Juventusa na ovaj nacin ne moze, posle toga se Napoli raspao do kraja prvenstva. A ona dva minuta u komunikaciji VAR sobe sa Orsatom nestadose, a Juventus nastavio dominaciju ka sebi svojstven nacin.
C

CL16

pre preko 1 godinu

Ptice na grani znaju za ovo! Ali ko te pita! Ono sto je sogurno, italijanska Serie A je od tzv calciopolija do danas propala... bili su najjaca liga do 2006. Bili prvaci svijeta, a pola reprezentacije bili igraci Juventusa! A oni taj isti Juve kazne i izbace u drugu ligu. Ovo dokazuje i jos nesto... do smrti polednjeg velikog Agnelija, Umberta 2004te godine, na Juventus se nije smijelo pomisliti krenuti, a znamo sta je bilo dvije godine posle! Elkan ocigledno nije ta snaga kao deda... Morati i Provera su tada odradili posao protiv Agnelijevih misleci da ce tako i Juventus unistiti. Dobili su tada bitku na kvarno... pripremili sve u dvije godine i odradili kako se to samo u italiji i na balkanu moze odraditi :) danas je sve slicno! Ali mislim da talijani opet pucaju sebi u noge! Liga je nikad jadnija! Na kraju dana, mislim da su i oni svjesni SuperLige, a da je sada Juventusu sasvim sve jedno sta ce se desiti sanprocesom, posto je i pticama na grani jasno ko taj postupak vodi od pocetka! Ono sto je sigurno, to je SuperLiga, a Serie A... vec odavno propala liga! A sami su krivi za to!
I

Inter

pre preko 1 godinu

Za Juventine je najbolje da liga nastavi da bude neregularna, da neki rade sta hoce i tako sticu bolju startnu poziciju u odnosu na druge timove, a cesto samim ti i krajnju poziciju. Dakle, da bi liga ostala jaka treba da se ostavi klub koji radi malverzacije i samim tim cini prvenstvo neregularnim, zanimljivo razmisljanje. Za taj sunovrat lige je upravo Juventus kriv, jer da su igrali posteno verovatno bi bili i plasmani drugaciji, verovatno nekoliko titula manje u muzeju, ali bi i dalje liga bila jaka, liga u kojoj oni ne moraju biti sampioni. Sve odluke na nivou Saveza se donose brzo, a kasnije kada krenu ti procesi zalbi to onda traje. Pa koliko je samo Juventus podneo zalbi da se preispita odluka i svuda je bio isti odgovor, KRIVI STE! I to se tako razvlaci skoro 15 godina po sudovima. Dakle dok je alfa i omega bio ziv nije se smeo dirati Juventus i tad je bilo dobro, dakle ko to ne sme da dira neki klub, zasto bi taj klub bio drugaciji id ostalih? Da se razumemo, svi klubovi koji muljaju treba da budu kaznjeni u meri u kojoj su muljali, pa makar to bio i Inter. Dok vi ne poricete da ste krivi, ali vam je krivo zasto i Inter nije kriv.
C

CL16

pre preko 1 godinu

Najgore od svega toga, sto su se navijaci Intera, Milana i ostalih ekipa ubjedjivali da su bolji od Juventusa u vrijeme te 9ogodisnje dominacije! Znam to, jer imam drugove koji navijaju za iste... pa se posle 2-3 sezone smire i kazu da je Juve imao dominantnu ekipu! :) e to se isto desava i u Italiji! Kad rece bile zalbe za calciopoli i odbijene.... pa odbijene su zato sto su ti isti koji su presudili za 3 dana Juventusu i kasnije bili na istim pozicijama! Calciopoli je namjestaljka da se pokusa unistiti Juventus i to je svima jasno! Poklopio se trenutak kada su Agnellijevi bili najslabiji, posle smrti brace Gianija i Umberta i odradilo se to sto se odradilo! Bez pogleda na posledice! A posledice su bile sunovrat tada najjace lige svijeta! Da je Juve ostao netaknut, to bi samo bila jos jedna velika dominacija sa onakvim timom i onakvom finansijskom sotuacijom i transfer magom Lucianom Moggijem! Deugo, bez jakog Juventusa nema jakih Intera i Milana! Ovako... posledice su bile, nekoliko titula Moratiju i onda raspad! Covjek pobjegao glavom bez obzira... sto ne ostade u interu kad je bio toliko jak!? No... da ne duljimo! Serie A je zavrsila program! Tu ligu je sve mucnije gledati! SuperLiga je trenutno jedini spas za velikane u Italiji. Ako ne bude Super Lige, nece vise biti ni jakih talijanskih velikana! To ce te ubrzo svi shvatiti. I onda ce vam biti u pravu Agnelli, Perez i Laporta! A o tome cemo ubrzo ovdje pisati! :)
P

Pa sto ste

pre preko 1 godinu

Muljali i krali pa nebi propala, znaci glavni krivci ste vi.Ta 2006 ko kaze da je Juve dao sve za reprezentaciju.....
I

Inter

pre preko 1 godinu

CL16@ Slazem se da su neki navijaci Milana i Intera smatrali da mogu da pariraju Juventusu, to su pre svega neobjektivni navijaci, ili oni koji polete posle prvih 10-15 kola da mogu nesto da urade, ali realno nisu mogli. Ja ne mogu da nabrojim koliko je Juventus imao zalbi, ali sigurno je imao 6-7. Kao i procesi izvan fudbala i ovde se odluke ne donose na jednom nivou. Zalbe su podnosene i drugim telima, ne samo Savezu, i nemoj mi pricati da ta 3 coveka (po vama verovatno Interovi ljudi) sede u svim tim telima gde je Juventus podnosio zalbe. To je isto kao kad bi u nekom Osnovnom sudu neki sudio osudio nekoga, i onda taj isti sudija u Apelacionom sudi bude na istom tom slucaju, nemoj mi molim te o tome. Juventus je bas bio jak dok Milana i Intera nigde nije bilo, zasto bi njima falio Juventus, osim sto bi liga bila zanimljivija. Pa Inter je osvojio LS bas u vreme nejakog Juventusa. Cinjenice pokazuju da te vi ti koji ste srozali ligu jer ste je cinili neregularnom, a posle par godina opet ste nastavili sa tim. Zasto je Morati prodao Inter? Covek je ulupao brdo para da ponovi uspeh njegovog oca i da osvoji LS, cim je osvojena LS videlo se da on nema dalje ambicije i tad je krenuo pad Intera, ona generacija je prosla svoj zenit, ulaganja nije bilo i pad je bio neminovan.
n

nikola.p.

pre preko 1 godinu

Срамота. А цео тужилачки тим се смеје. А Јувентус најтрофејнији италијански клуб. Највише навијача. Највећа популарност ван Италије. Па зато то и раде, на штету своје земље, из личних плаћеничких разлога. Невероватно. Оптужбе против Јувентуса могу исте да се покрени против најмање 95% клубова на свету. Овај режим упорно поново покушава да сруши Јувентус, највећи свој клуб, против интереса своје државе. Срамота! Очигледно челници других клубова немају други начин. Срамота. Патуљци су они, Јувентус Grande Storia, Fino alla Fine!
C

CL16

pre preko 1 godinu

Juventus je uvijek bio i uvijek ce biti najveci talijanski klub i brend uz Ferrari, naravno! To sto talijani ponovo sebi pucaju u noge zbog pojedinih mocnika, saznace dje su kad se sve ovo zavrsi! :) budale! koliko god oni pljuvali Agnellijeve, to je bila i bice najjaca talijanska porodica i stub Italije! To su bili prije, to su i sad! Sta god da se desi Juventus ce biti najveći i jos veći, ako bude trebalo! Znamo kakvi su tekstovi izlazili u javnost, o prodaji Juventusa itd... i onda dodje Elkan i kaze ono sto svi znaju osim zute sportske stampe! Juventus je bio najveca ljubav Giania Agnellija! Jedini amanet koji je imao od svog dede je da nikada ne proda Juventus! :) i na kraju, jasno je zasto se ovaj postupak vodi! Super Liga je jedini spas za evropski fudbal! I ona ce se desiti vrlo brzo! A italijanska liga na zalost, ovakvim gestovima nastavlja da tone i mislim da za Serie A posle ovoga tek nema spasa!
T

Trololo

pre preko 1 godinu

Strasno kakva zatucanost. Prvo, Juventus cak i nije najveci klub u Italiji, drugo, neverovatno je da podrzavate ocigledne kradje Juventusa (i ne, 95% klubova ne rade iste stvari). Od mahinacija sa transferima do mahinacija sa sudijama, apsolutno su sami krivi za svoju propast i propast Serie A.
C

CL16

pre preko 1 godinu

Oslobodite komplekse od Juventusa! Nisu valjda Milan i maleni inter veci klubovi od Juventusa!? Kako da ne!
Z

ZV

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahahahahahahaha,i sad nisu krivi jel da,mice mave. U osmu ligu sa lopinama!
G

Gost223

pre preko 1 godinu

Ovako je i za siti, nekom smeta klub i na sve nacine pokusavaju da ga obore, siti svake godine neka tuzba, nije proslo preko ls, ajde sad probamo na drugi nacin i tako dok se ne desi kao juventusu...

bojke

pre preko 1 godinu

Nije ovo nista novo, zna se kako vec duze vreme sve funkcionise u italjanskom fudbalu ko je detaljnije pratio kalcopoli. Inter nikada nije ni istrazivan kad god su bile prethodne afere jer su imali svoje ljude u savezu, dok napoli zahvaljujuci ovom i jos par ljudi nije istrazen za transfer osimena iako su u tom dilu bila ukljucena 3 igraca koja je napoli procenio na 20 mil evra , a od ta tri igraca dva igraju danas u seriji c i d , a treci je prestao sa bavljenjem fudbala. A za kalcopoliju dovoljmo da se zna da je sudjenje trajalo samo tri dana za tako veliki postupak u kome sud nije zeleo da izvodi preko 15000 dokaza niti je mogao da ih izvede za tako kratko vreme
I

Inter

pre preko 1 godinu

Nemojte da izmisljate da Inter nije istrazivan. Kao i sad, cesljali su i Inter. Zatim, trebalo bi i za Napoli da se uskoro odluci, ali vama sta god da se odluci po pitanju Napolija nece odgovarati. Ako Napoli ne bude kaznjen bice kako samo Juventus kaznjavaju, a da su u Savezu sve sami Interisti koji zele da smeste Juventusu, a ako Napoli bude kaznjen oduzimanjem bodova onda cete reci kako se titula stima Interu (koji realno nema snage za titulu ove godine). Sta god da bude, za vas ce Inter uvek biti kriv za vase malverzacije. Pa i sve da krene rasprodaja u Juventusu, Inter je u tolikim problemima da ne mogu ni da izvuku korist iz ove situacije, Inter ne moze dovesti igraca za 0 dok neko drugi ne ode, i oni ce bas namestati neki proces protiv najmocnije porodice Italije. Pa da je neko hteo da naudi Juventusu to bi se uradilo pre par godina kad je Juventus bio neki faktor u Italiji, a ne sad kad su otprilike jednaki sa drugim vodecim timovima.