Stefan Lazarević i Džejms Naneli (©Star Sport)
Stefan Lazarević i Džejms Naneli (©Star Sport)

Incident u Areni: Policija pravi zapisnik, pregledaće snimak kako bi utvrdili činjenice

Vreme čitanja: 2min | ned. 19.05.24. | 14:33

U putu ka Beogradu je i Disciplinski sudija ABA lige

Nezapamćen događaj u Beogradskoj areni produbio je jaz u odnosima dva najveća srpska kluba i na nimalo prijatan način 'najavio' treću utakmicu finala Jadranske lige. Dok se ne utvrde sve činjenice, ono što je zasad poznato jeste da je Džejms Naneli pesnicom udario Stefana Lazarevića u glavu i tom prilikom mu naneo telesne povrede određenog stepena.

Kako se nezvanično može čuti, policija je Areni i sastavlja zapisnik, kako bi se pokrenula istraga i skupile potrebne informacije, kako se došlo do fizičkog sukoba košarkaša dva tima u pauzi između šuterskih treninga.

Izabrane vesti

Policija je od odgovornih ljudi iz Arene tražila video zapis sa mesta događaja kako bi se lakše procenila situacija i ušlo u dalji proces i odgonetnulo pitanje kako je došlo do sukoba, a snimak će biti uručen i čelnicima dva kluba.

Iz Jadranske lige se još nisu oglašavali povodom celog slučaja, ali se očekuje da će reakcije biti. Ostaje da se vidi kakve, s obzirom da se nemili događaj desio van košarkaškog terena i zvaničnog događaja. U Beograd će pred utakmicu doći i Disciplinski sudija ABA lige, s tim što on ne dolazi isključivo zbog incidenta koji se desio u nedelju. On je bio prisutan i u prve dve utakmice finala Jadranske lige i njegov dolazak je bio unapred planiran, po redovnoj proceduri.

Pretpostavlja se da će sudija uzeti učešće u celom slučaju, kako bi prikupio potrebne informacije o događaju, posle čega će se otvoriti istraga.

Treća utakmica finala zakazana je za 20.30, uz direktan prenos na televiziji Arenasport.


tagovi

KK Crvena zvezdaKK PartizanPartizan Mozzart BetABA ligaFinale Jadranske ligeDžejms NaneliStefan Lazarević

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara