Komentari na vest

Jang Bojs zelen za nokaut fazu LE, Sporting rešio posao u Bernu! Ikardi zapalio Istanbul u 91. minutu

K

Kažeš

pre 3 meseca

Pokazao da tu ne pripada po klasi,a onda počneš da pišeš batana o propuštenim šansama pri raznim rezultatima,skorim izjednačenjima,autogolu,si pročitao šta si sam nam napisao?
T

Tubeki

pre 3 meseca

Mladi momci bili treci u grupi, i nisu dovodili i bacali pare na zimu A zamisljam, Zvezdu, spiskali bi 10ak miliona, euforija i petarda od Sportinga
B

Burek

pre 3 meseca

Kao što ste vi najavljivali prošle godine titulu EL, a i sada potajno očekujete F4
K

Kurta & Murta

pre 3 meseca

A zamišljam Partizan kako prolazi sezonu kupanja, ali ne ide...

@Burek

pre 3 meseca

Pokazno kako to izgleda kada pare dobije ozbiljan klub sa ozbiljnim trenerom od struke cim je usao u Evroligu dobacio dalje nego drugi klub za 7,8 ucesca ,bice jednom konkurentan i fudbalski tim pa da vidimo onda.
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

A da im je dosao Klark Kent sa svojim katanaćom videli bi oni!
B

Burek

pre 3 meseca

A tek Šamrok Stanoje...
p

pancevac992

pre 3 meseca

ono sto je Miloje uradio za 3 godine,liga evrope i prezimljavanje,i dve bi lige sampiona zaredom,pobeda nad prvakom evrope vi niste NIKAD u celoj ISTORIJI eto tek toliko o tome,sad se smej :)
Ч

Чуме

pre 3 meseca

Штета што партизан игра само летњу лигу...
S

Sima Arauho

pre 3 meseca

Pa nije lepo da Ser Šamroka prozivate sad a kad je dolazio ispred palate pravde da pruži podršku Terzi madjiji bio vam je dobar?!
@

@Sima Arauho

pre 3 meseca

Ne laži, kad smo ga mi voleli ???

Ts

pre 3 meseca

Sta nije Partizan u istoriji pobedio buduceg prvaka Evrope? Pa to je uradio jos u prvom ucescu KES a nije pobedio nego je rasturio tada buduci najveci tim Evrope da nije pokraden brutalno i izbacen ko zna u kom pravcu bi isla istorija. U novijoj eri i smesni Stanoje sa jos smesnijim timom je igrao LS i prezimljavao u Evropi ,jedino mu se nije namestio da ga neki velikan toliko podceni i to bude bruka decenije za tog velikana , takva pobeda jednom pa ko zna kada.
d

denula

pre 3 meseca

kakva utakmica u Istanbulu..kakva atmosfera je ono bila..tempo..cas tamo cas vamo..luda utakmica, atmosfera kakvu navijaci blizanaca ne mogu da naprave ni za 50 godina i Galata..ove sezone pregotivna ekipa za gledanje..jos od one pobede u Manchesteru svaka utakmica za infarkt i uzivanje
K

Kratzig

pre 3 meseca

Mene oni bas iritiraju....nekako su odvratni,nekulturni,primitivni a posebno onaj trener retko odvratan i iritantan lik!!

boban milosevic

pre 3 meseca

koliko je zvezda zelena 🤣🤣🤣🤣
p

pancevac992

pre 3 meseca

koliko je partizan rumen,kad nije ni igrao nikakvo takmicenje :( samo Zvezda vam u glavi,bolest
G

Gostsog

pre 3 meseca

Možda i nije loše što smo ispali na vreme :)