Komentari na vest

Joveljić se kandidovao za špica u Razgradu, Srbiji se ponovile greške sa Mundijala, ali je stekla naviku pobeđivanja

R

Realnoooo

pre 11 meseci

Erak i Jovelja jedine dve svetle tačke. Ajde i Mladenović. Oatalo prosek ili čak i ispod proseka.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Opasana ekipa ovaj Joran . Presli ste centar 5 ili 7 put . Napredujete . A ovaj mali je tooliko opasan spic da se cela EVROPA I NATO uplasio sinoc . Koliko ste smesni obozavam Vas !!😘 Samo nemojte kao sa Kamerunom i Svajcarcima ! To su utakmice kojima uzivam jel igrate sa takvim nevidjenim stilom da mozete da primite 10 golova od njih !
J

Je...la te tri stopera

pre 11 meseci

Valjda je sad svima jasno zasto vecina ovih igraca ne igra u prvih 11. Povadili smo se ulaskom Sergeja i Mladenovica inace bi izgubili, ccc.
S

Sf

pre 11 meseci

I Joveljica. Decko za malo het trik da postigne
M

MANOL0

pre 11 meseci

Slazem se sa 90% komentara.O menadzerima,mafiji,savezu,procentima... Ali,vezano za formaciju trazim pomoc. Pokusavao sam da izmislim dva desna beka ali ne ide. Pa vas molim za pomoc.
Z

Zadovoljstvo

pre 11 meseci

je sutra gledati naše komšije u finalu Lige nacija kako se bori za državni grb. Daju po 150% svojih mogućnosti.
L

Lijo

pre 11 meseci

@fccz-Tadić je kapiten Ajaksa,Gudelj igra u Sevilji,Matić u Romi,Vlahović u Juventusu...tako da kroasani plačite
g

gost123

pre 11 meseci

jel moguce da si napisao ovakvu budalastinu????????????????????? prezirem nase susjede u svakom smislu, ali njihov nacionalni tim i nasa raspojasana banda ne idu u istu recenicu!!!!!!!!!!! sramota me ovoga sto si napisao!!! kakav nedostatak elementarne pristojnosti.........
L

Lijo

pre 11 meseci

Gost123-a šta je ovde netačno?odgovori ako smeš kroato
L

Lijo

pre 11 meseci

@gost 123-ko o čemu kroasan o pristojnosti i "civiliziranosti" a posle utakmice peva za dom
-

-/-/

pre 11 meseci

@gost 123 -plači autošovinisto
n

niks22345

pre 11 meseci

Vanja lazovic bek,mladenovic bek,pavlovic milenkovic.gudelj,kostic,radonjic,tadic,mitrovic ,vlahovic
g

gdf

pre 11 meseci

Umesto kalabe Erakovic a umesto Mitrovica Joveljic
n

nije nego

pre 11 meseci

pikseta je najgori kao selektor što je mogao da nas snađe.veliki dunster i prava purdalo.
g

gost123

pre 11 meseci

zasto minusi na ovaj komentar????????????????? piksi nije fudbalski trener, i nikada nece ni biti!!!!!!!!!!!!!! arogantan i bahat bez ikakvog pokrica, skup uzasno losih osobina i manira u jednom coveku. videcemo njegovu karijeru posle katastrofe u nacionalnom timu.....................
d

del.pje

pre 11 meseci

svemoćni pikseta 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Krstajić he tata za piksetu.mora Eraković zbog jačeg ugovora
D

Desetka

pre 11 meseci

Dva mlada igraca donela pobedu... Bravo Erakovicu, Bravo Joveljicu!
n

nesposobna uprava

pre 11 meseci

Nevezano za reprezentaciju...zasto zvezda nije angazovala mladenovica, nego su dopustili da ode u panatinaikos....decko je za rodica i azarova izmislio fudbal, a sigurno nema 2m platu, cim je otisao u pao....
E

Esex

pre 11 meseci

Zato sto je ocajan,mrsav i slab i zato sto ga svaki malo jaci igrac pojede..lako je jordan probijati.
p

prc

pre 11 meseci

Mladenovic nije hteo u Zvezdi nek mu srecan put i nije se nesto pokazo... Erakovic nasa svetla buducnost.
B

BEZ ZVEZDE

pre 11 meseci

Nema ni golgetera, onaj debeljko neka ide vise u penziju, vlahovic je dobar za klupu, JOVELJICA ZA PRVU OPCIJU!!! BRAVO ZVEZDO BRAVO CUPO BRAVO JOVELJA!!!
K

Kiki Golub

pre 11 meseci

Dobri ste za Jordan.......
P

Partymaker

pre 11 meseci

Jeste ovo prijateljska bila i jeste ovo neki b tim naše reprezentacije ali da Jordan ovako izdominira mi je neverovatno. Znači sistem, ideja, želja ne postoji. Ja se zaista pitam da li se utakmice pripremaju i kako se pripremaju. Znači da ti fali motiva da odigraš za svoj grb, za svoju državu to mi nije jasno, ne ide mi u glavu. Ovo momci koji su počeli utakmicu, velika većina ne igra neku ulogu, ne igraju često, pa ovo im je prilika da pokidaju, da ubede stručni štab i naciju da zaslužuju više ali je oni su pokazali zašto dobijaju priliku na kašičicu...
S

SRPSKO CARSTVO

pre 11 meseci

PRIBIJEN UZA ZID , RAZOCARAN SVIM, DA PORUCIM IMAM O SRPSKOM CARSTVU SNIVAM. / TOLSTOJEVSKI
t

tviter.glavudza

pre 11 meseci

Jos da odem nekada na utakmicu uzivo da pogledam, pa cu valjda da se razumem u soort. Do tada cu biti ostrascen jugosloven i tv navijac nk partizana
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Keva ugledni tviteras, ne znas sta gledas. NEMAR
a

akdxlcl

pre 11 meseci

Joveljić Čičarito.
Z

Zeder

pre 11 meseci

Nemojte se smejati imam ideju. Ja bih uveo pravilo da ni jedan domaci klub ne moze da ima stranca na poziciji centalnog veznog. To je jedini nacin da stvorimo igraca za reprezentaciju na poziciji koja nam je deficitarna. Moze stranac na bilo kojoj drugoj poziciji ali sredina mora da bude domaci. Znam…Zvuci sasavo I nerealno u vreme kad je fokus na klubovima i na instant rezulatatima.
Z

Zeder

pre 11 meseci

Reprezentacije koje dominiraju imaju jednu istu karakteristiku. Imaju odlican vezni red. Bez veznog reda nece nista da stima. Nebitno koliko je jak napad I odbrana. Mi nemamo klasicnog plejmejkera. Mi mozemo da samo 5 komada a mozemo da primimo 6. Nema balansa na sredini.
t

tviter.glavatan

pre 11 meseci

Djordje Jovanovic je bolji od Dejana Joveljica .
U

Usput

pre 11 meseci

Ne znam zašto, protiv naših igrača kako u domaćim klubovima tako i reprezentaciji svaki drugi protivnik izgleda kao Mesi. Ti lagani prodori, dribkinzi itd. Da li ne trčimo, loše stojimo, ne presingujemo? Šta he fora?
Z

Zeder

pre 11 meseci

Ja imam osecaj da mozemo da damo 3 komada bilo kome a mozemo i da primimo 6 od bilo koga. Ja mislim da nam je sredina lose balansirana i da nemamo klasicnog plejmejkera. Ne znam, mozda gresim. Cini mi se da imamo previse visokih igraca koji su tromi i lako ispadaju i nema niko ko to moze da pokrije. Ja mislim da su oni svi dobri fudbaleri ali zajedno kao celina kada nastupaju za reprezentaciju se ne uklapaju.
n

nisam

pre 11 meseci

gledao tekmu, niti sam pročitao celu vest iskreno, ali: Stadion: Đenerali Arena u Beču hahaha pa vrh
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Cukaricki isto da dovede nekog Jordanca kao pojacanje za Evropu.
k

kalabasas

pre 11 meseci

Jel mozemo mi kao gost reprezentacija da ucestvujemo na tom kupu nacija za koji se dzordan sprema...
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Meni je nesto drugo palo napamet ima Jordan zanimljive igrace mogli bi Tsc i Vojvodina da dovedu neke od njihovih reprezentativaca.Pokazali su da mogu da odigraju dobro veceras protiv Srbije,mogu da donesu kvalitet vise za Evropu.
S

Sedorf10

pre 11 meseci

Iz ove utakmice smo dobili Joveljica, koji je pokazao vrhunsku realizaciju. Sam je resio utakmicu. Jovelja je cigra u sesnaestercu. Jako snalazljiv i inteligentan igrac. Uz to veoma se dobro krece. Treba reci i da je Mladenovic opet odlicno asistirao. Taj Mladenovic je mrsav, mali, ali jako je koristan na ovim manjim utakmicama, prosli put je asistirao Vlahovicu za pobedu u Podgorici.
w

ws10

pre 11 meseci

super je resio onaj zicer, izgleda da mu smeta kad je golmman na golu
T

Tomas ue

pre 11 meseci

Bravo za Mladenovica..to i ja uporno pricam..decko ima medju tri centar suta u Evropi..svaki njegov centar sut..sansa..dok Kostic pogodi jedan od 10..pinekad ni jedan..
u

urednice

pre 11 meseci

Ovaj Joksic definitivno nije cist......dajte nekom drugom novinaru da prati reprezentaciju. Covek stvarno pise gluposti non stop.
d

dodavanje

pre 11 meseci

ovo je onaj što nije mogao da izbori minutažu u zvezdi?! e sad, po naslovu, il greše il u zvezdi rade pogrešno?
B

Bane15

pre 11 meseci

Ispod kojeg kamena ti zivis da mi je znati?

Vozzd

pre 11 meseci

Piksi je nikakav trener i to smo se uverili jos u Kataru,ali ovo je prijateljski mec.Ne pravite dramu.Nek pobede Bugare,u sta ne sumnjam,i jednom nogom smo na EP. Inace mislim da nije samo do strucnog staba vec i do naseg mentaliteta,vaspitanja.Pristup igri,ponasanje,nedostatak koncentracije i fokusa,reaktivnost,prevelika emotivnost.Moramo da budemo hladnokrvni,spremni,smireni na terenu.Igra do poslednjeg zvizduka.Kako su nekad Svabe igrale dok su im zaista samo Svabe igralr.Igras bre do kraja,mora disciplina da postoji.Ne bavis se medijima,aferama,glupostima sa strane.Teren i nista drugo. Samo tako moze nesto vise da se uradi. Na halabuku,k..rcenje,busanje u prsa ne moze nista.Podzrav Srbi i bez nepotrebne mrznje i drame.Svi imamo jednu drzavu i reprezentaciju,kakav god da je, nasa je. P.S.Veciti oladite malo sa tim prepucavanjima.
N

Nikola44

pre 11 meseci

Piksi ima najbolji skor u reprezentaciji Srbije od nase samostalnosti. Nijedan poraz nemamo od malih i srednjih evropskih reprezentacija. Znaci od kad je Piski dosao vec smo svi naviknuti da se manje reprezentacije lako dobijaju i ove reprezentacije osredneg kvaliteta kao npr. Irska. E sad i ove najkvalitetnije sa Piksijem smo pobedili Portugal. To je prva pobeda Srbije nad nekom top reprezentacijom jos od Nemacke u Juznoj Africi. Pa vi sad pricajte sta hocete, ali rezultati kazu sami za sebe.
P

Partymaker

pre 11 meseci

Pa ako nisu motivisani i spremni da grizu onda im nije mesto u reprezentaciji... Svi se bore, grizu za svoj grb, samo kod nas neko ludilo se izvodi
P

Prgi

pre 11 meseci

Pusti ti te floskule i opsta mesta, ovakva promaja u odbrani je sramotna.
m

monteroo

pre 11 meseci

Bez SMS,tadica ,mitra,kostica,vlahovica mi smo kao crna gora taj nivo jer ostalo je skupina menadzerskih igraca pozvanih da im se ozivi karijera....djuricic-i SLS je mnogo,masovic i babic-cuka i vozdovac,racic-TSC,Jovanovic-moze u partizan...
Z

Zema

pre 11 meseci

Kakvo bi to bilo pojacanje za CZV a ne neki anonimusi sto ih dovodimo
G

Gostoooo

pre 11 meseci

Jovelja je puno potcenjen ali je top igrac i steta sto ne igra u nekoj jacoj evropskoj ligi a ne u SAD.
S

Slaba odbrana

pre 11 meseci

Ko je ona 4 što nas ukanali,protiv Jordana primišmo dva gola.Ne treba ništa očekivati od reprezentacije u fudbalu,Jordan ljudi,Jordan....
k

kakoe

pre 11 meseci

Ajmo dajte strucne ocjene protiv neugodnog Jordana
a

argh

pre 11 meseci

Meni se mali Joveljić mnogo sviđa jer gine na terenu, a zbog inteligencije ima "njuh" za gol. Ljudi misle da je to sreća, da je Inzagi samo gurao loptu u gol, ali treba biti inteligentan i postaviti se na pravo mesto. Nešto slično kao Jokić pri skokovima.
Š

Škrabotina

pre 11 meseci

Grujić i Račić nikad ponovo, pogotovo ne zajedno. Mašoviću mašala. Erak prilično slab. Jovanović da li je Zvezdan ili Čedomir, ćaos! Pikseto ALO NE MO ŽE MO SA TRI HALFA!!!
f

fkcz021

pre 11 meseci

Blagi užas od fudbala i igre naše reprezentacije do nekog 75.-80. minuta,a ni onda ne bi bilo bolje da ne uđoše Sergej,Mladenović i Joveljić..Ovih 11 iz prvog poluvremena su bar pokazali zašto nemaju mesta među starterima,a neki ni na širem spisku(izuzimam Samardžića jer mu je ovo tek 1. utakmica)..Pitanje za Piksija:Da li ćeš ti selektore biti poslednji Srbin koji će shvatiti da ova reprezentacija ne može da igra u toj tvojoj "promaja"formaciji sa trojicom štopera i bez bekova..???Pa ovi poluamateri su nam dali dva gola i napravili još 3-4 lepe šanse..To je do sad video i deda Jova travar sa Stare Planine,jedino ti nisi..Zvezdaš sam,ali dokle više brate..???Veličina jednog dobrog trenera,ili selektora se ogleda u tome da zna da prilagodi taktiku profilu i tipu i karakteristikama igrača koje ima na raspolaganju,a ne da celu ekipu,ili reprezentaciju prilagođava sebi i svojim taktičkim zamislima..Eraković,Mašović i Babić,niti imaju takvo "čitanje" igre,niti tehnički nivo,a po najmanje brzinu,da bi mogli da igraju u toj formaciji..Milenković,Gudelj i Pavlović su samo donekle,možda za nijansu bolji od njih..Ne može se selektore od drveta koje je posađeno da bude drška za lopatu,praviti violina..
w

we10

pre 11 meseci

da krene sa 4 u zadnjoj liniji i taman rukavina da se vrati da popuni pustog desnog beka
p

prti

pre 11 meseci

Igra je losa ko god da igra i protiv koga god da igramo. Nema automatizma u igri nema jasnog plana, sablona u napadu, strategije prekida a o defanzivi da ne govorimo. Igramo formaciju koja ocigledno ne odgovara ni jednom igracu pod izgovorom da nemamo bekove dovoljnog kvaliteta... Igracemo sad i tu prvu diviziju Liga Nacija i tu cemo videti koliko smo suplji. Selektor bar meni izgleda kao amater a puno je obecavao u startu ali igra mu se raspala i pre SP. Ne znam ali ovo ne obecava, gledam hrvate pa oni sem u odbrani sve levate imaju i to im ne smeta da igraju kao i svi danas sa cetiri u liniji. Ovo kod nas tacko vidis da igrac kad priji loptu pojma nema gde moze napamet da odigra. Nemamo mi neki top kvalitet fudbalera i treba biti svestan toga ali daj bre poslozi to da imamo glavu i rep u igri neka to lici na fudbal ovo sad kakvo je nece niko gledati.
f

fkcz021

pre 11 meseci

@prti Ti druže napisa ovde da hrvati sem u odbrani,sve levate imaju..???Pa njihova tri vezna Modrć-Kovačić-Brozović igraju u tri velika kluba u Realu,Čelziju i Interu(kapiten),u najjačim evropskim ligama..A gde igraju naši Lukić,Ilić,SMS,Tadić,u kojim kluboima..??? Zato Hrvati i jesu ozbiljna reprezentacija,jer imaju jednu od najboljih sredina terena u Evropi..Samo treba da razmisliš pre nego što napišeš nešto..
w

ws10

pre 11 meseci

izgovorom da nemamo bekove? jedino ako je lazar nikolic bek ili iz partizana e sad jbg ko tu igra, sem rikarda ne znam ni jednog ali znam da je on spic tako da otpada, onda rukavinA da se vrati
C

Cxz

pre 11 meseci

Zvezdin Belodedic sjajan.
P

Prcko33

pre 11 meseci

Nama je jedini spas da u kvalifikacijama zaredamo sa porazima , i trebamo se Bogu moliti za to ... Inace u svakom slucaju tesko da cemo se rijesiti ove trenerske prevare ... Ovo je "kriminal" sta radi sa veoma kvalitetnom reprezentacijom ... Stil igre presmijesan , igra bez ikakvog smisla , bez ikakve ideje igramo i apsolutno sve sto uradimo uradimo na individualni kvalitet igraca kojeg zaista imamo ...Zali Boze da ovakav kvalitetan tim vodi ovakva neznalica!
w

ws10

pre 11 meseci

veoma kvalitetna, pogledaj ti samo to, legija, bohum, majorka, torino, ajax, lacio, PAAAOK ( blagi uzas ), verona sve top top klubovi, samo me zanima kada xemo imati igraca u reali, barseloni, celsiju, interu, lajpcigu, totenehmu... top class timovim? nikad jer cemo i dalje biti na nivou irske a neki se sprdaju sa holandijom
m

maestro

pre 11 meseci

Racic podbacio ali nisu Joveljic i Erakovic.
C

Czs

pre 11 meseci

A patriote iz humske zelele poraz....
M

Michelangelo

pre 11 meseci

Prijateljske utakmice služe da se uigra prva postava reprezentacije, da se probaju sve takticke opcije, pa se tek onda proba drugi igrac za rotaciju, ovo sto nasi selektori rade to nema nigde, svaka utakmica razliciti igraci, kako da se uigra neka postava kad nema kontinuitet? Hrvatska igra sve utakmice sa jednom uigranom postavom i to daje rezultate. Drugo, ne znam kad ce "selektor" da dodje do zakljucka da sa formacijom 3 pozadi smo busni kao sir. Primiti 2 gola od Jordana cak i u prijateljskom mecu je mnogo...
M

Marko1105

pre 11 meseci

Utakmica je pokazala ko nije za reprezentativni dres jer ne moze da pravi razliku ni protiv Jordana. Ima i onih kojima bi trebalo pruziti jos neku sansu, ali nikako u prvih 11 u vaznim utakmicama. Krenimo redom. Rajkovic odlican Erakovic solidan Masovic nije za reprezentaciju Babic klupa Kostic solidan danas, ali mu se ocito nije igralo protiv Jordana Lazovic los danas. Vreme je razmisljati o nekom drugom. Ima on vec 33 leta. Grujic solidan Racic nije za reprezentaciju Djuricic nije vise za reprezentaciju Jovanovic nije za reprezentaciju Samardzic lose odigrao, ali dati mu prilika jos Tadic mator, moze u 20 igraca ali nije vise top klasa za prvih 11. Ipak ima 35 leta. Sergej...hm...nikad nisam gotivio stil njegove igre. Ali ajde...ima nesto Ilic los danas, ali inace jako dobar fudbaler Mladenovic odlican danas Joveljic jako dobar danas Zivkovic jako dobar danas Nadam se da nekoga nisam zaboravio. Tako ja vidim stvari. Sportski pozdrav
G

Gost352

pre 11 meseci

Dobićemo mi po tamburi u Bugarskoj.
t

tomas ue

pre 11 meseci

Gde da izgubimo od Bugara..pa oni su trenurtno..gori od Andore..mislim..stvarno
0

0

pre 11 meseci

Od igre i pobeda na silu. Svi su brži od naših pa i Arapi 100 na Svetu. Šta Pixi gleda i kakve igrače bira i igru igra to ne zna ni njegov drugar iz crtanog filma Dixi

Bojan Urosevic

pre 11 meseci

Piksi jedino iz tvrdoglavost ako radi ovo kakva bre nasa odbrana sa tri stopera primamo dva gola od Jordan a mogli smo minimum jos toliko.

lecin

pre 11 meseci

Na 28 utakmica sa Piksijem mi smo samo na 8 utakmica uspeli da ne primimo gol i svaka krštena reprezentacija će da nam uvali gol bez problema dokle god igramo u ovoj formaciji.
G

Grüezi

pre 11 meseci

Vidiću vrati se.
W

Was

pre 11 meseci

Cupa naslednik Vidica.
p

perhano

pre 11 meseci

Piksi odlazi, Piksi odlazi.
G

Gost987

pre 11 meseci

Da da, vratite nam Tumbu pa da opet ne vidimo euro…
M

MileSrbin90

pre 11 meseci

Pa ajde kad si tako pametan objasni mi ko da bude selektor umesto piksija????
P

Patriota

pre 11 meseci

Prati druze farmu,zadrugu..tu si verovatno strucniji
m

milutin 15

pre 11 meseci

ovo bolesno prepucavanje navijača blizanaca je tragikomedija,verujte nigde u svetu ne postoji ,drugo zbog ovih ljudi morali smo razbiti jordan, Piksi stvarno ima veliki problem bez obzira ko god igrao u našoj odbrani očajno se branimo,petarda protiv jake reprez,Arg.Fran.Engl. ne giine,on ako već ne ume mora dovesti nekog u svoj štab,Joveljić prijatno iznenađenje,SMS ipak dokazao da je klasu iznad svih naših veznjaka
X

X

pre 11 meseci

I Erakovic bio dobar.
D

Dick Best

pre 11 meseci

Bitno je da su dobili, pa kako god. Prijateljske su svakako za uigravanje. Protiv Bugara mora biti druga priča jer se igra za učešće na prvenstvu. Idemo dalje

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Пао Јордан,нек се спреми Бахреин и Оман!
T

Tite

pre 11 meseci

Pa njih smo već pobedili
A

A tek...

pre 11 meseci

Palestina? Ne zna sta ce je snaci. Ili ne igra se protiv Palestine?

Bojank91

pre 11 meseci

Samo ću da pohvalim pristup utakmici ekipe "Džordana", svaka im čast jer su 90min visoko gurali. Tako treba da se igra pa da ti ne bude žao kad izgubiš
a

al zab

pre 11 meseci

Kakva prevara ovaj Eraković
X

X

pre 11 meseci

A kalaba dobar...haha ko belog medveda su ga zastitili ali je Cupa za klasu bolji
n

nijeeee

pre 11 meseci

veca od pavlovicaaa
t

tomas ue

pre 11 meseci

Jeste..pa Erakovica trazi pola Evrope..al oni nece..hoce da ga prodaju bratskoj Rusiji..gde fudbal niko i ne prati..toliko je dobar..a gde je Pavlovic??Ako je prevara..decko igra u Salcburgu..i svi ga hvale..i bio je najbolji u reprezentaciji..covek ginuo..malo realnosti..
@

@tomas

pre 11 meseci

Radio kao profesionalni grejac stolica na tribinama u Monaku i nikad jacem Bazelu...
P

Polo

pre 11 meseci

SRBIJA 🇷🇸💪💪💪💪💪💪👊👊
V

Venom

pre 11 meseci

Ne znam sto Piksi i dalje forsira ovu formaciju sa 3 stopera kad su za tu formaciju potrebni brzi stoperi i wing bekovi koji nonstop igraju napad i odbranu.Kod nas kad bekovi krenu u napad treba im 2 minute da se vrate u odbranu i obrnuto.
g

goarima

pre 11 meseci

Zato što pobeđuje
G

Gost999

pre 11 meseci

Aman, dokle više da vam se crta - NEMAMO BEKOVE!!!! Eto zato je forsira!
V

Venom

pre 11 meseci

@Gost999 bolje i da igramo sa nekim prinudnim desnim bekom a da Kostica stavimo na levog beka umesto sto igramo ovako.Nama gol nije dao samo onaj sto nije igrao protiv nas
z

zoka_mip

pre 11 meseci

баш си стручњак и тактичар. ставио би нашег најбољег асистента на бека?! срећа па вам је простор ограничен на коментарисање оваквих ствари...
S

Samo tako

pre 11 meseci

Bravo, Joveljicu ! Iz blede predstave u 1. poluvremenu, u drugom se pojavio pravi, pravcati biser. Sada imamo TRI razaraca zvanicno, nema veze ko od njih bude starter. Neka o tome brinu oni koji brane gol od njih.

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Је л био нови фриц валтер из удинезеа којег смо смело украли немцима на терену!?
P

Patriota

pre 11 meseci

Nema zadruge pa sad pratis fudbal
t

tviter.glavati

pre 11 meseci

Zadrugu ne pratim ali IDJ videos slusam. Knjige ne citam nikada.
E

Emir Dzigal

pre 11 meseci

Ovog Djordja Jovanovica necu vise da vidim u reprezentaciji!
L

Luka muka

pre 11 meseci

Sto bi rekao Sergej Trifunovic u filmu Montevideo ,,pa od vas treba da se sastavi ludnica a ne reprezentacija,,
A

Auto

pre 11 meseci

AUTOŠOVINIZAM
L

Lijo

pre 11 meseci

SRBIJA 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸 🇷🇸
L

Luka muka

pre 11 meseci

O kakvom autosovinizmu ti druze pricas pa ovi su putujući cirkus..
I

Ivan FCRS

pre 11 meseci

Jovelja je dobar napadac, iako sam vise ocekivao od njegove karijere, obecavao je vise. Vec je pokupio dosta iskustva u karijeri. Treba da se vrati u neku jaku ligu u Evropi, da dodatno ocvrsne. Lep je zivot u LA, ali je tamo sigurno nece napredovati.
I

Inzaghi

pre 11 meseci

Lep je život u LA, lova ozbiljna, sistem ozbiljan. Što bi se vraćao u Evropu sem ako ga neko ne traži od ozbiljnijih ekipa iz najjačih. Bolje SAD nego Grčka ili Turska. Tako su pričali i za Ramba, daleko je Brazil treba da igra u Evropi i da nema mesta u reprezentaciji. Veću grešku od kako smo se osamostalili u fudbalu nismo napravili.
S

Srbija Majka

pre 11 meseci

Mentalitet nas ne napusta i to je uvjek nas najveci neprijatelj. Ovde dosta igraca veceras pokazalo da nikako ne zasluzuje i opravdava poziv u reprezentaciju, a imali su priliku prije svega svojim pristupom da to nadomjeste. Odbrana nam je kriminalna i totalno ne artikulisana, i to se vec duze vremena vuce kao njaveci problem. Jedina svjetla tacka i neko ko je prosao i zasluzio da dobija u kontinuitetu sansu, je ovaj mali Joveljic u kojeg i nisam ni malo sumnjao. Naprosto dosta nonsalancije
S

Sad

pre 11 meseci

Joveljic za klasu bolji od Mitrovica
D

Dzo Black

pre 11 meseci

@Sad Ih sada, obuzdaj emocije vidim da si zvezdas...
@

@Dzo black

pre 11 meseci

I ja vidim da si grobar... Joveljic rastura...
D

Dzo Black

pre 11 meseci

@Sad Ja ne kazem da je Joveljic los ograc, mali je odlican tako sam rekao i za Mitra protiv Tromsa, isti gol je postigao i Jeveljic za 3: 2... ako je neko dobar ne mogu da kazem da nije, a ne pricam nista iz inata...
K

Kandidatzašpica

pre 11 meseci

Nema dalje. Ono što je promašio nakon asistencije SMS je pokazalo zašto igra u zemlji bejzbola.
е

е

pre 11 meseci

Тај бејзбол ЛА, би дао твом Партизану пет комада.
K

Kroasan

pre 11 meseci

Kroasani partizani
W

Www

pre 11 meseci

Nikada mi nece biti jasno zasto navijaci partizana omalovaju igrace Zvezde...a da mnogo smo bolji...
N

Novak majstor

pre 11 meseci

Kalcopolista ti li si? Hocete isplatiti Jovica, pitam za druga (Vazuru ) ne bih voleo da ima probleme sa uefom zbog ovog problema
G

Gost999

pre 11 meseci

Ko kapira fudbal, razume. Jović, Vlahović i Mitrović su tri klase iznad Joveljića. A Joveljić je tri klase iznad Jovanovića. Čak bih pre zvao Šilju Pešića i Ratkova.
S

Sherlocked

pre 11 meseci

Budi bar relan i to malo sto si napisao. Ako smo stekli "naviku" pobedjivanja kako kazes i kako nam je dala 2 gola ova ekipa Jordana sto je sramota , takodje imamo i strasnu "naviku" ponavljanja istih gluposti jos od Mundijala jer Stojkovic ne zna ili nece nista da menja i toliko je tvrdoglav da ce nas to skupo kostati. Majstore ne ide nam ovakva postava , duva na sve strane. Uvezbavajte sad drugu formaciju imate vremena do Evropskog na koje cemo se plasirati jer su drugi u grupi blaga katastrofa pa spremite se i uigrajte sa 4 pozadi.
X

Xxxxxxxxxxxxx

pre 11 meseci

Jovanović je bolji od Joveljica da je i Jovanović igrao sa Tadićem i SMS dao bi i on gol ne jedan nego deset
X

Xxxxxxxxxxxxx

pre 11 meseci

Jovanović je bolji od Joveljica da je i Jovanović igrao sa Tadićem i SMS dao bi i on gol ne jedan nego deset

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

На нашу срећу,ни бугари нису ништа јачи од ових,чак и горег селектора имају хахахаха
B

Brundo

pre 11 meseci

Najgoreg koji postoji.I takav nikakav, ali podoban, pa dobi prvo radno mesto da bude selektor i to na Svetskom Prvenstvu.Nije cak ni odveo Srbiju na SP 2018.
g

goossstttt

pre 11 meseci

Jel vi uopste vidite sta pisete? Jel cita to neko ko nesto bar malo zna o fudbalu? Zemljo otvori se...nikad veci transfer blama...Jordan, alo...Jordan!!! Pogledajte naslov! Kakav Joveljic??? Ko pise ovo? Sta je s glavom?
N

Navijacc

pre 11 meseci

Navijaj za komsije,kad ti nasi nevaljaju
P

PedjaPFCCCC

pre 11 meseci

Jedini pozitivno i dobro je to sto cemo imati ko da nam igra u Spic protiv Bugara. Racic nikad vise u Srpskom Dresu nek se koncentrise na njegovu Klubsku karijeru.
P

Popsi

pre 11 meseci

Nepismen si.
E

Eaq

pre 11 meseci

Strahinja vredi mnogo vise od 10 miliona... naravno ne kalaba vec CUPA.
b

balzamiko

pre 11 meseci

Šta bi vam tek napravili ujedinjeni arapski emirati
S

Sabago

pre 11 meseci

Odusevio me ovaj Masovic. Em ne peva himnu,em je clan odbrane koja prima dva gola od fudbalske velesile Jordana !
C

Chelsea1234

pre 11 meseci

A ovi sto je pevaju su se bas dobro pokazali.
A

Asa

pre 11 meseci

Bravo CUPO.
U

Ue1111

pre 11 meseci

Dosta igrača videlo da nije za reprezentaciju, Piksi ih je ispoštovao i dosta od njega
L

Ljuban Ivanović

pre 11 meseci

Kako jak ovaj Joveljic brate, dao 2 gola Jordanu
L

Ljuban Ivanović

pre 11 meseci

Kako je jak Joveljic brate, dao 2 gola Jordanu.
M

M21

pre 11 meseci

Erakovic izmislio fudbal za kalabu.
B

BCS Šabac

pre 11 meseci

Što nisi gledao utakmicu?
@

@BCB

pre 11 meseci

Ja jesam a ti kupi naocare sa vecom dioptrijom...Erak odlican.
D

Darko55

pre 11 meseci

Srbija je stekla naviku pobedjivanja. Tacka. Kraj. Pomozi Bože. P.S. Kad igramo sa LeBronom?
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Bijeljinac 2 komada 👏👏👏RS ❤️💙🤍
M

Milojko Arsenić

pre 11 meseci

Igrač utakmice definitivno Maldini koji je od toga da napokon bude prodat u Arabiju i sklonjen iz reprezentacije došao do toga da je i Arabija digla ruke od njega.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Komplekse leci na drugim mestina... Erakovic odlican...sram te bilo.
X

X

pre 11 meseci

Pre utakmice si napisao da zelis da izgubimo...Sram te bilo navijacu kluba koji je osnovan u Zagrebu.
P

Popsi

pre 11 meseci

Ko je za smenu selektora?
n

niko tebi nevalja

pre 11 meseci

Ko god da dodje za takve kao ti nebi valjao.Imamo najboljeg i dosta
M

Mile led

pre 11 meseci

Da nije bilo igraca Zvezde mi bi izgubili od Jordana
K

Koja glupost

pre 11 meseci

Koja glupost
@

@Koja glupost

pre 11 meseci

Istina a ne glupost.
B

Brundo

pre 11 meseci

Svako li je u stanju da da 2-3 gola ovoj otuznoj reprzentaciji.I Jordan uopste nije vrh azijskog fudbala.To su Iran, Japan i Juzna Koreja.
M

Mitre dodaj saigracu molim te

pre 11 meseci

Piksi stavi Jovelju u spica u Razgradu. Nemoj ono drvo koje penal ne zna da da molim te.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Erakovic odlican, Joveljic fenomenalan.
P

Popsi

pre 11 meseci

Eraković kriv za oba gola. Šta ti gledaš?
@

@Popsi

pre 11 meseci

Haha levi bek Jordana da gol i Erak kriv...e moj strucnjace promeni profesiju.
c

cv

pre 11 meseci

ovo je bruka cemu onda da se nadam na ep ako nas jordan podjebava.
n

navijacc

pre 11 meseci

Navijaj za komsije

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

Тресу нам се гаће против Јордана

КоТоГовориИстину

pre 11 meseci

како смо играли,ДОБРО ДА СМО ЖИВИ ОСТАЛИ
G

Gosthjk

pre 11 meseci

Jako losa utakmica. Jos jedna u nizu koja pokazuje koliko je Piksi los trener. Da je odgledao jednu jedinu utakmicu Jordana, znao bi da imaju brze igrace i tranziciju, i onda ne bi postavljao odbranu na 40 metara. Cak i tako je nekako funkcionisalo, ali dzaba, jednostavno su nad pretrcali. A to su uspeli jer su nasi izasli da odrade utakmicu, umesto da je odigraju. Jordan na maksimumu, a nas Kostic se vuce, Tadic izvodi kerefeke, a njih dvojica su nosili kapitensku traku. Sad ce Groblje da krene da pljuje svakog ko je iz Zvezde i da sipa svoje frustracije, ali dzaba vam sve, apsolutno nemate jedan jedini argument za to, samo sipate otrov i mrznja kulja iz vas.
X

X11

pre 11 meseci

Briga nas sta misle ljubomorni grobari... kalcopolista i ostali...Erak odlican, Joveljic rastura
N

Novi selektor

pre 11 meseci

Posalji cv da glasamo za tebe