Komentari na vest

Kad iskustvo baci u senku silne milione (VIDEO)

R

Rade Pendrek

pre oko 3 godine

Odlicna partija Leeds-a. Tottenham jako lose odigrao, Sto bi rekao Ciro Blazevic "Pregazili ih kao plitak potok"
M

MOT

pre oko 3 godine

Dobra je stvar što nećemo u Evropu do godine jer je ta druga godina najbitnija za sve koji dodju iz Championship. Nadamo se da ce Bielsa ostati i sa par dobrih pojačanja koja se najavljuju napasti Evropu iduće sezone.
u

unitedalltheway

pre oko 3 godine

Svaka cast Leedsu na svemu prikazanom tokom sezone. Fantasticna ekipa, ljepota ih gledati, Bijelsa stari lisac. Samo mi nije jasno zasto onaj Harrison ide u napad, u odbrani je dobar, preodbar ali u napadu svaki centarsut ili sut van sesnaest zavrsi u 9. redu tribina. Bas me iznervirao svojom igrom naprijed.
n

nedano

pre oko 3 godine

Leeda bi se za evropu borio, da ih nisu povrede mucile citavu sezonu. Igrali su bez dva startna stopera Kocha i Lorentea 80% tekmi. Takodje i Rodrigo se mucio ovu sezonu. Samo da pomenem brazilca Raphinhu, strasan igrac- dribler. Po meni medju pojacanjima sezone. Uz par pojacanja i da ih povrede koliko toliko zaobidju, imaju se cemu nadati slijedecu sezonu.
9

951357

pre oko 3 godine

Sta kaze Bejl, vole kad igraju napadacki? Pregazeni od strane Lidsa :D Najveca ironija je ta da bi verovatno pobedili da je ostao Murinjo jer Lidsov stil igre je stvoren za njegov. Ali dzaba! Cerupaj Pevce!

07.08.16

pre oko 3 godine

To,da li bi oni pobedili sa Murinjom,ne znamo,znamo samo kakve su rezultate sa njim imali,a imali su takve da niko nije bio zadovoljan.....Novi trener je tu isuvise kratko,Zoze je bar imao dovoljno vremena.
J

Jarchevina

pre oko 3 godine

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem,za Sve ostalo tu je Leeds ! Inace ovaj Tottenham mi je najsmijesniji od ovih “vecih” klubova. Ko njih uopste i proglasi bacim klubom? Izborili par LS u posljednoj deceniji i jedno finale (vise sretno nego spretno) i to je dovoljno?