Komentari na vest

Kad si najbolji onda ti ništa ne mogu ni povrede, ni duga sezona, ni mali klubovi

x

xxy

pre 13 dana

Najodvratniji klub Sveta Real !
3

36

pre 13 dana

Rade kompleksi breee Idemooooo, titulaaaaaa
7

777

pre 13 dana

Xavi (strucnjak) : Jos jednom,i poslednjom eliminacijom za bilo kakav trofej ove sezone,ostajemo u igri za svaki od njih naredne godine,moj ostanak to garantuje.Da je trava zelenija,arbitri posteniji,publika manje bučna,lopte kvalitetnije,vremenski uslovi savrseni,vec sada bi projekat zaživeo.Klub pomno prati istek ugovora igraca almerije,kadiza i las palmasa,i kao besplatna pojacanja (jer smo bankrot),kao sto rekoh,vidim nas konkurentne sledece sezone na svakom frontu.Kombinacijom mladosti,iskustva,talenta,kao i licnom stručnošću,znanjem,dajem reč,koja je vec pokazana doduše koliko vredi,da se titule vraćaju kući.Uz punu podrsku debelog laporte,ovo već u startu obećava,a u Madridu takodje takodje ova vest izaziva dozu optimizma u već trasiranom putu ka novoj tituli.
N

Nemanha

pre 14 dana

Svaka im cast
m

milovan vojičić

pre 14 dana

Ovo sve važi i za Zvezdu, ništa ti ne mogu ni povrede ni rivali ni mali klubovi ni sudije ni pisani i vizualni(čitaj ARENA sa smešnim komentatorima) mediji.
N

Nezvani gost

pre 14 dana

Moj Milovane ti živiš u nekom paralelnom svetu. Tvoja zvezda je sinonim svega toga što si nabrojao kao da je protiv nje. Uživaj u svojim zabludama, tako je verovatno najlepše.
n

napredreal

pre 14 dana

Ala je Girona opet isprskala Barsu danas hahahah dali im 8 golova u dva meca ove sezone hahahahh. A za Real sta reci,svaka cast Karlu kako je uspeo da se ne osete povrede kljucnih igraca, napravio je odlicnu atmosferu medju igracima , svi daju maximum ko god da igra.
i

i real bi razmontirali

pre 14 dana

kad bi sudije dozvolile ko ALMERIJI i ostalim
i

imegosta

pre 14 dana

@irealbi - ni ti sinko ne verujes u to.
G

Gost997

pre 14 dana

Mozes da ih volis ili da ih mrzis, da kazes da im pomazu sudije, sve stoji, ali to je tim koji je takav da taman sa omladincima izasao nacice nacin da pobedi i najmanji i najveci klub
Đ

Đukin fan

pre 14 dana

Bertomeu je realno ubulio Barcelonu milijardu € i prazne kase mogli su i dovode samo gratis igrače,niže klase i realno daleko ispod nivoa potreba za ambicije koje imaju!!!Pride onaj gelatino nauljeni zevzek od trenera koji drsko forsira truba igrače u pokušaju poput Fermina,Romeua,Felixa,te još par njih koji realno ne pokazuju ni blizu ono sto se spinuje medijima i čime klub i Laporta pokušavaju da prikazu perspektivu!!Bice priblema tek nadalje dok se ne stabilizuje budžet i podigne nivo kvaliteta na ono sto je bilo pre 5-6 sezona!!!Do tada mučenje i kriza češće nego dobre igre i trofeji
z

zauzeto ime

pre 13 dana

i real je dovodio besplatne igrace, alaba, ridiger, mbape, zakrpio napad jeftinim hoseluom, vratio sa kaljenja diaza, frana, produzavao ugovore osrednjim, ali dovoljno kvalitetnim igracima za rotaciju nacho, sebaljos, vaskez .... stvar je u tome da real sve njih ubedi da igraju za mnogo manje plate u realu nego sto bi dobijali u drugim timovima, racunajuci tu i modrica, krosa i slicne , tako da im ostaju budzet da dovedu ekstra zvezde za buducih 10+ godina, vini, belingem, rodrigo, mbape ... nisu mnogo promasaja imali kao sa jovicem recimo u poslednje vreme, nisu nagomilani preplacenim igracima koji bi opterecivali budzet platama kao sto je barselona pogresila, pa sad nikako da se iscupa iz tog bunara. pametno uvode mlade igrace polako u sistem
S

Soy argentino

pre 14 dana

Potpuno zasluzena titula Reala
K

Konkurencija im brutalna hahaha

pre 14 dana

Barsa nikad gora ali kad je Barsa prvak onda je Real "los"
L

LOPOVI 1905

pre 14 dana

kad igras ko P a prozivas za isto Atletiko i kad imas vise srece nego pameti protiv Sitija koji te rasturio. HALA VARdrid
P

Psssst

pre 14 dana

14 Liga šampiona 36 LaLiga Koliko taj isti siti ima? Lep pozdrav!
T

Tipican komentar realovca "koliko titula imas

pre 14 dana

to je sve sto znate da kazete i tako u krug a pola titula Frankovih
S

Sekundarac

pre 14 dana

Najveći FK u istoriji fudbala veliki Real Madrid

Puta Barca

pre 14 dana

Girona je najbolji katalonski klub
M

Messi GOAT

pre 14 dana

Real bez Penalda gazi redom i osvaja sve titule.Penaldo za to vreme trpa propalitete u Arabiji a od titule ni traga a doveli mu najbolje igrace Evrope.Najveca prevara u istoriji sporta.
D

Da se prekrstimo i lijevom

pre 14 dana

Čovjek je otišao iz Reala prije pet ili šest godina,ako se ne varam.Kakve veze on ima sa svim ovim dešavanjima opisanim u tekstu?
D

Delija NBGD

pre 14 dana

A za vreme "penalda" uzeli 4 LS od toga 3 za redom, on bio par puta proglasen za najboljeg igrača sezone u LS itd. E moj mali, ima te na svakom portalu. Imas li zivot? I ne ne zanima me ta Mesi Ronaldo sekta, ali te treba postaviti na mesto.
C

CR7GOAT

pre 14 dana

Misliš na najboljeg strelca u istoriji lige sampiona? Na tog Ronalda? Pa vidi, kada neko da 450 golova na 432 utakmice u dresu najveceg kluba na svetu onda mora da se kaze, najbolji svih vremena! Koliko je liga sampiona osvojio?Evo ja cu ti reci (5) Koliko zlatnih lopti (5)... Mogao bih do sutra ovako, a vidim tebe udarili kompleksi samo tako, je l' to zato sto svake godine tvoja barsa ispada redom od rome, liverpula, atletika, igra ligu evrope dve sezone, pa ove godine psg, a da od Bayerna 8-2... Imaj bar malo respekta prema Kristijanu, covek je postizao golove odakle hoces, leva, desna, glava, makazice protiv Juvea... A i uostalom koliko je lako izvesti penal pokazali su nam Bernardo Silva i Kovačić.
N

Ne kontam ko

pre 14 dana

Se lozi na ovu ligu.Ako se dreovi dohvate to je faul,na svakom poluvremenu se izgubi 20 min na prekidima.Totalno neinteresantna liga.Nije ni cudo sto sampion cempionshipa dobije vise para od prvaka Evrope.Ljudi koji vole fudbal vole musku igru a ne padavicare i provokatore...
A

AK81

pre 14 dana

Govoriš o ovima što u polufinalu nemaju predstavnika, što im prvake i doprvake Real redovno šamara. Iste one što su padali redom navtaši PSG, Man. Sity, pa onda onaj ruski Čelzi i po običaju strašni Klopov Liverpul u finalu. Samo nabili cjene igračima vika trka nula od nogometa. Ipak djeci je to super na koncu, što djeca znaju o zavičaju.
N

Ne kontam ko

pre 14 dana

Ne znam jos kako im to real prvake samara?Isamarao ga siti 4 0 prosle godine kao mlada majmuna.To sto su na srecu i penale prosli ne znaci da su nekoga nadigrali...
A

AK81

pre 14 dana

Kontam da ne kontaš, jer vjerojatno od jučer pratiš fudbal, ali samo godinu prije toga onaj plavi čiko je zavrno vanjskom, a ovaj mladi Rodrigo sto je dao 3 gola, onda glavom zabio za produžetke. Zatim je majstor fudbala koji je sad u arabiji Benzema se zove odveo Real u finale. Ipak 14 idemo na 15 naprema 1 je malo velika razlima ali naucićeš u školi koliko je to velika razlika. Uglavno skontaćeš
N

Ne kontam ko

pre 13 dana

I dalje mi nisi objasnio zasto onda takav klub sa takvom ligom nema barem peti deo sponzorstva kao pl.Zasto ceo svet zeli da gleda pl pored real madrida?Ja sam malo stariji od tebe pa pamtim od tih 15 titula pola je osvojeno za vreme oporavka od drugog svetskog rata kada je i veliki partizan igrao finala.Te produzeteke i preokrete koje pominjes su posledica umora man sitija i tada jer je izmedju tih utakmica sa realom igrao u subotu 2 2 mec za titulu do istrebljenja sa liverpulom dok je real igrao sa almerijom sa drugim timom i odmarao za taj mec.Inace siti je i te godine kao i ove u prvoj utakmici bio desetkovan naravno posledica ludackog sampionata cija titula donosi 3 puta vecu zaradu od lige sampiona.Real nikada nije osvojio tripletu sto siti ima,a to znaci da nikada nije bio dovoljno domintantan kao sto su imale generecije koje imaju triplete.Najbolji nacin bi bio ligasko takmicenje i onda bi ustavri na pravi nacin se videla njihova,,snaga".
A

AK81

pre 13 dana

Hajp eto što, nažalost danas je tako, tko bi dao ovaj nocvac Engelezima nakon Hejsela nitko. Nastave li ovako Decaln Rise, Kajsedo, Enzo Fernandes da CM plačeni budu plaćeni jedan kao Kamavinga, Modrič i Kros zajedno ne zezaj. Ukoliko bude fer play svi lete, kada se vidi da se ne vraća uložena lova, ide sudba Barsina. Ček parlamat je od Parme napravio šampiona sto bi uspjeh vraćaju se u seriju A. Real puza od 1966.-1998. umalo bankrot. Sad odalganje ako dam milijardu ma ima da igraš svaki dan ne dva dana, ako dam tri puta manje ne mogu tražit to i Real odgađa tekmu. Nisi glup pravilno rezonuješ stvari samo si u mladalečkom modu i nisi prošao sto smo mi vjeruj nadoćeš na ovo. Okreće se sve Ajaks imo krojfa i kompaniju, pauza, pa dosli Davis, Sedorf, Klajvert ekspanzija sad je zatisje ali vnuce se oni.
l

laker

pre 14 dana

postena titula kao zvezdina!
R

Raffa

pre 14 dana

Nabio Real kao i Zvezda komplekse malim klubovima,koji mogu da sanjaju o njihovoj slavi.Shvati da ce uvek da budete samo mali komsija svetskog i evropskog sampiona.
Z

Zeljko 12

pre 14 dana

Dokaz kad imas sudije i pare mozes sve, naravno da i slep vidi sta se desava, bolji su tim od Barse to stoji, ali ne moze se i poreci da su imali pomoc sudija,na par utakmica bas vidljivo, ne kazem da ne bi opet uzeli titulu ali je sto sam rekao istina, i slep to vidi, sto se LS tice takva su ekipa da jednostavno prolaze na kvalitet i nekad na srecu, al u fudbalu treba i srece, dal ce osvojiti videcemo, al su prvi favoriti
s

spiritus movens

pre 14 dana

Fudbal je nekad bio interesantna igra, gde su igraci imali slobodu da samostalno prave akcije, rade nepredvidjene stvari, itd. Ovo danas se sve svodi na pravolinijsko trcanje gore-dole, i onda centarsutevi sa strane. Gledam neki dan RTS, doveli onog decka iz IT sektora koji analizira utakmicu kao da su na terenu roboti a ne zivi ljudi. VAR dodatno koci igru. LS sa po 5-6 klubova iz iste zemlje. Sve je postalo nekako bezveze. Kosarka mi je postala 100 puta interesantnija, i radije se opredeljujem da pogledam neku kosarkasku utakmicu nego fudbalsku.
I

Ivan L

pre 14 dana

Dokaz da nije dovoljno imati para da bi sampion. Barsa ih ima vise i ulaze vise, pa dovede Levandovskog i Gindogana da im budu udarne igle. Bivse fudbalere.
A

Antonioo

pre 14 dana

Mozda Barsa ima vise od Alletika, Djirone itd ali ako si mislio da vise imaju od Reala to nema vezu sa vezom...
G

Gost99

pre 14 dana

Pa ne bih bas rekao da su pri parama.Vidis da dovode uglavnom slobodne igrace.Ove sezone su potrosili samo 3.4 miliona i to na Romeua.Vise je Zvezda npr potrosila
z

zauzeto ime

pre 13 dana

@Gost99 barselona ima pare, nije im toliki problem baciti ogromnu sumu na transfer, njih koci pravilo o limitiranom budzetu za plate u spanskoj ligi ... pa ta katalonija je jedna od bogatijih regija, zato i zele da se odvoje separatisti, a oduvek pate za nekim prestizom da budu bolji od prestonice pa se to prenelo i na sport ... pogledaj samo, ako te ne mrzi, da recimo kad god real renovira stadion da bude nesto najglamuroznije u spanije, posle 2-3 godine i barselona odma odgovori renoviranjem svoga, kao sto sad rade ... katalonija je bkgata, nemoj da se varas da nema barsa para
D

Doom

pre 14 dana

Njima nema ko da se suprostavi u ligi u narednih 10 godina...plus dolazi i Mbape na leto uz sve ove mlade igrace koje imaju. Barsa je raspad sistema,Atletiko nista posebno,Djirona ocekivano pala u drugom delu sezonu tako da je Real lagano prosetao kroz ligu...
D

Da ali i

pre 14 dana

Spanska liga kao i spanski fudbal su u ozbiljnom padu po pitanju kvaliteta a iznad svega gledanosti.Dugovi rastu,real i barsa se vestacki odrzavaju sa milijarderskim dugovima.Sve se svodi na englesku ligu jer iako je siti tamo dominantan liga je uvek u porastu i svi imaju novca za ulaganja i iznova i iznova prave konkurenciju dok se spanski klubovi jedan po jedan gase.Dok ne dodje red na sva najveca kao sto se vec sa italijanima desilo...
A

AK81

pre 14 dana

Trošenje uludo miliona u prosječne igfače nije snaga gle KDB, Haland, Rice kostaju kao cjela Borusija, vidi gdje su oni gdje Borusija. Leverkuszen Rasu 3 ekipu u Engleskoj, Bajern nikad goei prejak za vicešampiona, a Real i sity ne idu u istu recenicu, u biti samo prvak LP i prvak svijeta idu u istu recenicu sa Real Madridom, zemljani nisu zanimljivi dajte svemirce da ih redimo.
R

Raffa

pre 14 dana

Nije PL u porastu,vec imaju vlasnije klubova koji upumpavaju pare u klub i to je to.Celzi i Siti su presmesni u popularnosti i zaradi preko fanova i navijaca u odnosu na Barsu i Real,ali imaju bogate vlasnije koji ulazu pare u njih.S obzirom koliko para klubovi iz PL imaju u odnosu na ostale,dosta slabe rezultate prave u LS.Na primer da su ti vlasnici u Italiji,Englezi ne bi videli LS bar 20 godina.
D

Da ali

pre 14 dana

Intezitet igranja pl i spanske primere se ne moze porediti.U spaniji je sve faul,nema dugih nadoknada,nema muske igre nema ludih utamica i preokreta kao u engleskoj.Ceo svet placa pl zato sto je interesantna i moze da se gleda mec bormut luton 4 4 sa morem preokreta.Ali niko ne zeli da gleda hetafe granada.Evropska takmicenja su pokazatelj kvaliteta svakako,zato sem reala englezima godinama niko ne parira.Osvajali su siti,celzi,liverpul,totenhem je igrao finale zadnjih 5,6 sezona.Sta onda reci za italijanskih 5 prestavnika kada su poslednjeg sampiona dali 2009 godine.
I

Izvini ak

pre 14 dana

Ali tog reala je siti nabembacio 4 0 i siti je prvak evrope i sveta jos uvek ako se nesto ne varam?
A

AK81

pre 14 dana

Realno kuzim sta je momakhtio reći za Šapnsku ligu, ali to je realanost sve lige prolahe kroz uspone i padove. Sjećamo se svi Brngsbikevih beba, prvaka iz envleske koji su harali. Hejsel je doveo englesku ligu do skoro umiranja pa su se vratili. Španaca od 1966. do Barsinog Stoickova, Romaria i Kumana nine bilo. Sjecamo se Talijana sa Van Bastenom, Rajkardom i Gulitom pa koja kriza nastupi. Ajaks sa Krojfom pa pauz onda Ajkaks 2 sa Davisom, Sedorfom, Klajvertom sad se samo pominju. Vjerujte vratiče se ovi velikani ovi će hapast u krizu pa jovo na novo. Opet će ovi se uspet neki past ali to tako ide. Samo je bitno da si rođen i dozivis kad tvojima ide.
M

Monteroo

pre 14 dana

Prejaki su..florentino je klub izdigao na nenormalne visine...modric,kros,CR,benzena,bejl,radost odlaze ili otišli stižu kamavinga belingem čumeni vini rodrigo endrik ..dijaz...mbape.. Anceloti je ovu polukontru iz futsala doveo do savrsenstva...dva pasa box to box...
D

Delija NBGD

pre 14 dana

E a za manje od mesec dana lepo i na Vembliju da dignu usatog 💪
E

Erko

pre 14 dana

Zasluženo su osvojili ligu iako neki ovdje kažu sudije pomogle itd. U 34. kola samo jedan poraz i 13 bodova više od Girone. 36 🏆🤍💪🏻
b

bašamrkalj

pre 14 dana

Malo ga ko pominje, ali ubedljivo najdraži igrač Real Madrida - Fede Valverde. Kakva igračina, kakvu jednostavnu igru igra, dodavanja, sve. A da zaboravio sam, kakvu suprugu ima, snajka ima strašan predeo abdomena kad zavrne majicu. Fede brate, da sam ti na 10 dana...
C

Cooler

pre 14 dana

Meni su Tcumeni i Kamavinga bili onako, Xfaktori iz senke, sve su igrali momci, od odbrane, beka veze deff-off, cini mi se da je Tcumeni jednom i bio u spicu. Momci od zadatka, bez pogovora, korektno, kakvo su pa tek oni blago za ekipu
V

Venom

pre 14 dana

Caviju da daju da vodi Siti u La Ligi opet ne bi osvojio
j

johanes15

pre 14 dana

cavi osvojio la ligu i ponizio ancotija s duplo slabijim tikom
a

a za Gvardiolu kazete obrnuto

pre 14 dana

dogovorite se sami sa sobom vec jednom realovci
V

Vinegar

pre 14 dana

Najlaganija sezona Reala u zadnjih 20 godina. Ove sezone izgledaju kao da im je neko rekao da ce na kraju pobediti i da se ne brinu. Bez ikakvog gasa, bez ludih preokreta, bez neke fantasticne igre, nijednom nisu bili u problemu, nijednom neka nervoza. Tako isto igraju i LS. Kao da svaki igrac ima 15 sezona iza sebe, a igraju protiv klinaca U21.
J

Jeste vala

pre 14 dana

Su tako bili sigurni u ls ne pitaj.Jos sto je de brujne na 1 1 u mancesteru promasio prazan gol sa 10 metara u 90 min.Bas su onako opusteno prosli siti pa i lajpcig.U spaniji i nema tima sem njih da icemu vredi odavno...
H

Haxer

pre 14 dana

Girona oba puta dobi sa dva razlike Barcu koja svaki bitni mec ove sezone izgubila, ali bitno da su ubedili Xavija da ostane. Kako sada deluje, u godinama pred nama tesko da mogu da pariraju Real Madridu koji ima sijaset odlicnih i mladih fudbalera, plus najverovatniji dolazak Mbapea..
P

Ppolmm

pre 14 dana

Čestitke Realu na još jednoj namještenoj i ukradenoj tituli.
R

Rale97

pre 14 dana

Znalo se jos od nove godine da ce da osvoje, u Spaniji se minus od 7 ili 8 bodova gotovo nikad ne prospe posle nove godine...
C

CAMPEONES

pre 14 dana

Idemoooooo Real Madrid 36. put šampion Španije, najveći klub na svetu, tu dileme nema, samo mogu da zavide! Hasta el final Vamos Real
Г

ГостЧа

pre 14 dana

Највећи клуб на свету.
c

cv

pre 14 dana

Real nikad poštenije do titule Anceloti doktor fudbala
h

halo

pre 14 dana

Nije bilo potrebe ovako da prozovete barselonu u naslovu :)))