Komentari na vest

Kako je Hrvatska postala najbolja reprezentacija Istočne Evrope? Talenat je tu od pre, sada i moć

m

medverec dragica

pre preko 1 godinu

Prvo mi nismo istocna Europa vec uvijek srednja,zapamtite srednja Europa
O

Osnovi geografije

pre preko 1 godinu

Hrvatska nije u Istočnoj Evropi!! Delom je u Srednjoj Evropi (severno od toka Kupe i Save), a drugim delom je u Južnoj Evropi (na Balkanu). istočna Evropa su Belorusija, Ukrajina (osim Zakarpatja) i Rusija do Urala i Kavkaza.
D

Dalmatinac

pre preko 1 godinu

Prvi put citam ovaj portal i pogledam komentare vecinom sama ljubomora i mrznja mada ima i normalnih. Kakva sreca? Protiv Turaka 2008?primili gol s centra u zadnjoj sekundi i ispali na penale , 2 puta kasnije Španjolska se jedva provukla gdje smo mi fulali ciste zicere pred sam kraj utakmice!? Sada Belgija, istina promašili tri velike sanse ali do 70.min samo je Hrvatska postojala na terenu. Pa onda citam da je ovo samo zbog Modrića a ostali su panjevi? Kovačić Chelsea standardan, Perisic zar trebam uopce objašnjavati, Gvardiol nesto najbolje sto sam ja vidio, Brozovic rekorde skida u kilometrima i najbolji veznjak seria A sluzbeno,Kramaric 100-200 golova Bundesliga,Mayer tek ce te vidjeti,Livaja 2 godine najbolji igrac u Hr a prije toga i Grcke… realno top 10 smo u svijetu i to vec godinama, Srbija je dobra gledao sam sve tri vase tekme ali brate mili igrate Run and gun nogomet a to je samoubojstvo, vas selektor je po meni totalni promasaj. Pozdrav iz Dalmacije svim normalnim ljudima. Svoje voli tuđe poštuj!
S

Stefano

pre preko 1 godinu

Sve si u pravu, Dalmatinac, imate na šta da budete ponosni. Bili ste treći 1998, drugi 2018 i to oba puta izgubili od Francuske, koja je bila sila i tada i sada.
C

Czbgd

pre preko 1 godinu

Pozdrav za sve normalne, dobre ljude! I čestitke za igru i borbu!
B

BalkanKan

pre preko 1 godinu

Nikad necu zaboraviti ona katastrofa protiv Turske gledali ja Makedonac,sa brat Hrvat i brat Srbin u sred Ljubljana i navijali zajedno,postojala jos tada nada za Balkan:). Na kraju svi plakali ko mala deca,bas zbog taj fudbal koi ste jos tada igrali a bez veze ispali. Navijam i za Hrvatska i za Srbija uvek jedino naravno protiv Makednija kad se igra,ali trenutno je Hrvarska sila i mozemo i mi a i Srbija puno da naucimo. Inaci Srbija je bila odlicna ovo prvenstvo ali je jednostanvo izgorela u prevecoj zelji. Veliki pozdrav do Djole i Luka,daj Boze da ovo procitaju
v

vgvhb

pre preko 1 godinu

U poslednjih 8 utakmica na SP imaju jednu pobedu. Najbolja reprezentacija istocne evrope ali samo zbog srece i niceg vise.
N

Najjaci na balkanu i daleko šire

pre preko 1 godinu

Hahha kako vi nikad nemate srece jer sreca prati velike i hrabre mi to jesmo vi ne.
D

Dalmatinac

pre preko 1 godinu

A u posljednjih 11 utakmica na SP imamo samo jedan poraz i to od svjetskih prvaka.
S

Stefano

pre preko 1 godinu

Na poslednja 4 SP smo osvojili ukupno 7 bodova uz gol razliku 11:25
S

Ssssssss

pre preko 1 godinu

A i ogromna doza srece. Proslo SP sve prodjose na penale, ovaj put Lukaku, pa Japan, pa opet penali.
M

Messi4

pre preko 1 godinu

Tako su i naši mladi osvojili 2015, Mađare dobili u produžecima, Amerikance na penale, Mali u produžecima kao i Brazil u finalu. Ali nema govora o sreći, već su igrali hrabro i imali pametnog čoveka (Paunovića) na klupi.
h

hogar555

pre preko 1 godinu

Bože oprosti ovima što komentarišu 🙏 Zadojeni mržnjom i jedni i drugi. Koliko samo frustracije na obe strane. Pa ne ide da si u svim sportovima najbolji. Srpski i hrvatski fudbal ne idu u istu rečenicu. Kao ni košarka takođe. Svaka čast na uspesima fudbalera. Modrić je lokomotiva svih uspeha, uz ostale koji ga prate i drže se na nivou. Uvek su bili takmičari bez neke preterane lepote. Ali i kad su gubili bilo je uglavnom borbeno i tvrdo. Bilo je tu i pre Luke vrhunskih igrača ali je uvek ekipa bila na prvom mestu. Protiv Brazila su šanse realno male. Ako im daju gol već su nešto uradili ali lično mislim da će im "razmontirati" odbranu. Jedino ako se skupe i vezni red odradi vrhunsku utakmicu imaju šanse za neku neizvesnost. Sve u svemu, da je nama pola od njihovih reprezentativnih uspeha bilo bi odlično. Piksi postavlja neki sistem i treba ga zadržati još jedan ciklus sa dobrim rezultatom na Euru. Samo da se buduća dešavanja u fss ne odraze na svlačionicu i da selektor može samostalno da radi i biće to sve mnogo bolje. Srećno im protiv Brazila pa da se ne obrukaju. NAPRED SRBIJA ❤💙🤍
G

Gost 1890

pre preko 1 godinu

sve na sranje
S

Sima Arauho

pre preko 1 godinu

A mozda je zato STO IMAJU LIGU OD 10 KLUBOVA!!!I STO JEDAN KLUB NEMA SVOJU DRZAVU JER PO ZAGREBU NEMA PLABO BELIH KRANOVA!!!
t

televizor

pre preko 1 godinu

Ne, nego zbog potpuno drugog nacina rada i regrutacije fudbalera. Mi regrutujemo fizicki dominantne koji donose rezultat u mladjim kategorijama, trenerima je super, zabodu ugovor na Kipru, Saudijskoj Arabiji(mladje kategorije), fina kinta. U seniorima takvi igraci su susta suprotnost modernog fudbala.

Kalčopolista®

pre preko 1 godinu

Najsrecnija "nona" na ovom prvenstvu. Postigli samo 4 komada Kanadi koja je igrala bez golmana, provukli se protiv Maroka, Belgija ih deklasirala po igri ali ono deblo nije moglo ni jedan gol da da, Japan ih nadigrao, izvukli se slucajnim pogotkom glavom sa 15 metara i na penale! Brazil ce ih polupati jer ce igrati pun gas - najsigurniji fiks na prvenstvu!
t

televizor

pre preko 1 godinu

E da su nama takvi rezultati...
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Po prvi put bi se u vecini slozio sa tobom, ali zasto opet mrznja prema zvedinom igracu, u utakmici protiv hrvata je solidno branijo. Te carke izmedju vas i nas ostavi za nase prvenstvo, a ovo ostalo se sve slazem.
T

Timok

pre preko 1 godinu

Vezna linije im je top. I kad igraju tek solidno četvrtfinale. Ode Rakitić evo Kovačića. Odlazi Modrić evo Majera. Onaj iz Salzburga će biti top.
j

jednostavno

pre preko 1 godinu

Luka Modric - najbolji igrac sa ovih prostora svih vremena.
D

Drag

pre preko 1 godinu

ZATO STO U JEDNOM DINAMU NE MOZE 5 GODINA DA IGRA JEDAN GOBELJIC, RODIC, LA PARLA, FALCO, DIONI, OVAJ NOVI SPIC, MA NE ZNAM NI KAKO SE ZOVU JA IH SVE ZOVEM "PERCI PARA" Eto zato su Hrvati isperd nas, samo zato..Ubi.amo nasu decu zarad korupcije i pranje para preko transfera i plata..BRUKA I SRAMOTA
S

Son Heung-Min

pre preko 1 godinu

Hahaha misliš na ono drvo zvano Kulibali?
D

Deki385

pre preko 1 godinu

Ne znam, niti me zanima kad osvoje nesto kao Zvezda mozda ce me zanimati ovo drugi ili treci na svetu ko to jos pamti. Pamte se sampioni. Prijatno vam bilo.
m

malo gorčine

pre preko 1 godinu

I puno sjete
l

ljubomora

pre preko 1 godinu

To je klupski nogomet ne brukaj se prije 30 godina, svjetsko srebro i bronca za reprezentaciju pamti cijeli svijet a vi ste tu izad nas stotine godina.
l

ljubomora@

pre preko 1 godinu

Nasa U20 reprezentacija je bila prvak sveta mi osvajamo prvo mesto ili nista, kod nas Srba nema tih utesnih nagrada bronze i srebra😉
M

Monteroo

pre preko 1 godinu

Talenat nije nikad bio sporan,uglavnom svi igraci su iz jednog tima Dinama. A tamo ne mozes kao u CZ,Partizanu,Vosi izvaditi 3000e i reci hocu da moj klinac igra fudbal. Na reprezentativnom nivou nemaju Surbatovice ,Kokeze,Lakovice....i sl Suker se za sve pita... Ispravnija prica i sve se vraca grb jednostavno nije na prodaju...
S

SB

pre preko 1 godinu

Hrvati uvek igraju "patriotski"za reprezentaciju, za cast za svoj narod. A ovi nasi kao da treba da im se zahvaljujemo sto su dosli na svetsko, kao da ne igraju za drzavu i narod i sve im je nekako ïspod casti",
С

Сима

pre preko 1 godinu

Неко је овде написао, не волим их али их поштујем. Исто то мислим. Разлика између њих и нас је видљива. Имају успостављен систем у фудбалу, што ми немамо. Велика заслуга за то иде Динаму и Здравку Мамићу. У последње време Хајдук, Ријека и Осијек су се подигли на виши ниво. Они су сложенији од нас. И када мрзе, они мрзе сви. Не оправдавам тај шовинизам јер заиста не могу да заборавим Јасеновац, Јадовно, Пребиловце и остала стратишта из ХХ века. Елем, да се вратим на фудбал. Створили су озбиљан тим, где се тачно зна ко, шта ради. Ако би упоредили наше и њихове играче по позицијама, на ретко ком месту су слабији. Можда само у шпицу напада. На осталим позицијама су бољи, поготово по боковима. Ми немамо играче попут Јурановића и Баришића. Занимљиво обојица играју у Шкотској. Тамо су љути ривали, у репрезентацији су важни шрафови. Модрић и даље игра одлично. Перишић и Ловрен добро пркосе годинама. Очекивало се да ће сменом генерације доћи до пада али они су нашли адекватне замене. Па се изродио један Гвардиол, који ће врло брзо засијати у неком европском великану. Дакле, ствари су тамо постављене на неке реалне основе, ради се континуирано. За разлику од нас без еуфорије су ушли у ово првенство. Не би ме зачудило да и Бразил плати цех.
i

iron

pre preko 1 godinu

Vise srece nego znanja...
S

Strava

pre preko 1 godinu

Nevjerovatno je ovo sa 'di igraju igrači Hrvatske'... Čitam i ne vjerujem. Generacijama tuđe potcjenjujete a svoje precjenjujete...izgleda da vam igrači imaju isti mentalni sklop samo šta Kamerun, Švicarska i ostali ne gledaju di ko igra. Zato ste tu di jeste. Balkanski mentalni sklop.
A

Alo bre

pre preko 1 godinu

vi ce te sad biti rasklopljeni od Brazila, zamisli da ste vi bili u nasoj grupi a mi u vasoj, sad bi vi bili kuci sa 0 bodova a mi u osmini… i pored svega smo prikazali bolji fudbal od vas, zaboravi ove autosoviniste sto vas dizu u nebo… zamisli da spanija nije izbjegla Brazil kako bi vas razmotirala itd… moras biti realan!
E

Emerson

pre preko 1 godinu

@ Alo bre - od zadnjeg SP u četvrtfinalu su ponovno Brazil, Francuska, Engleska i Hrvatska. - od 1998. kada je Hrvatska prvi put bila na SP, osim nje po 2 medalje imaju još samo Francuska, Brazil, Njemačka i Nizozemska - jedina grupa iz koje su 2 tima u četvrtfinalu je ona u kojoj je bila Hrvatska (iako neki kažu najslabija grupa) - Hrvatska je jedini tim u četvrtfinalu koji je u grupi završio kao drugi - Engleska, Maroko, Nizozemska i Hrvatska su jedini još bez poraza na SP
S

Senks

pre preko 1 godinu

Upravo tako,drage komsije ne mogu reci da vas volim,al vas postivam kao komsije i ljude slicne nama,sto se tice fudbala svaka vam cast,nema sta,mala nacija ,skoro 4 milijuna ljudi na svim takmicenjima prave neki rezultat,svako prvenstvo dobro,smjena generacija polako odradjena mada sam siguran da ce tek doci problemi kad ode modric ,s druge strane jednostavno imaju neki plan ,imaju cilj sve se radi kvalitetno i sve mozda igracke kvalitete koje im fale u ekipi nadoknade stim ,neka im je sretno protiv brazila
t

televizor

pre preko 1 godinu

😃😃😂😂🤣🤣🤣 Pa jbt nije Srpski toliko komplikovan, ili kako bi vi rekli kompliciran da ne mozes dve recenice bez greske, ili kako bi vi rekli pogreske.
B

Bata Kanda

pre preko 1 godinu

Hrvatska nije zemlja istocne Evrope, kao sto ni Srbija koja je istocnije od Hrvatske, nije zemlja istocne Evrope. Aman
t

televizor

pre preko 1 godinu

Zasto mi ovaj sport zovemo fudbal, a ne nogomet? Za vreme kraljevine zvali smo ga LOPTANJE. Kada mozemo rukomet, a ne hendbol, ili odbojka, a ne volejbol, mozemo i loptanje ili nogomet, a ne fudbal.
p

poz iz hr

pre preko 1 godinu

To sam se i ja pitao, zašto baš skoro pa po Vuku engleska riječ... da ne budete poput mrskih Hrvata, predlažem nogoloptanje!
t

televizor

pre preko 1 godinu

Oni za fudbal ne regrutuju kosarkase vec fudbalere. Brzina i eksplozivnost, a mi fizicki jake od mladjih kategorija koji ranije sazrevaju, takvi donose rezultat u mladjim kategorijama, ali kada prelaze u seniore brzo se gube.
k

kopljarka79

pre preko 1 godinu

Stvarno ih ne volim(a ko moze od nas da ih voli) ali sam istinski poceo da ih postujem. Ljudi bas peglaju fudbal,razbijaju. Postali su toliko sigurni u sebe,prolaze grupe,ma i na ispadanje,to se ne postavlja pitanje. Ljudi ni iz cega igraju u 8 najjacih,a mi pacenici,kao da je vasiona izmedju nas,koliko su nadmocniji. Mada da igramo sa njima ja bih se opet lozio da ih dobijamo
G

GrofModerneHrvatske

pre preko 1 godinu

Pogledajte samo gdje igraju igraci Srbije, a gdje Hrvatske i svima ce biti jasno koliko je ova momcad jaka. Uz to, vrlo su disciplinirani kao Njemci nekad i takmičarski nabrijani kao Talijani. Kad se to sve upakira u jedno, dobijes opasnog protivnika. Brazilu ce biti opasno u petak
r

rea

pre preko 1 godinu

Gde igraju igrači Hrvatske? U startnoj postavi Hrvatske su igrači Dinama, Hajduka i Seltika. Uz dužno poštovanje, to su klubovi u rangu Zvezde i Partizana, a igrači Zvezde i Partizana ne mogu da prismrde reprezentaciji Srbije. Priča hrvatskog fudbala je Modrić i zajedništvo, nikakav tu kvalitet ekstra klase ne postoji. Livaja u Srbiji ne bi bio na širem spisku mlade reprezentacije kvalitetom (da znam da ima 30 godina, ali hoću da kažem da je slabiji igrač od Joveljića recimo koji igra za Srbiju U23).
c

carte blanche

pre preko 1 godinu

Objektivno nemate sanse protiv Brazila ali zelim da istaknem ovo. Prednost Hrvatske je sto imate kontinuitet igara na velikim takmicenjima jer vam je reprezentacija svetinja za koju igraju najbolji bez obzira na godine. Taj kontinuitet vam je omogucio da ne propustate prvenstva zbog raznoraznih smena generacije, sticete iskustvo i rastete kao tim na tim takmicenjima, i sto je najvaznije imata neuporedivo laksi raspored zbog povlascenosti u zrebu i postovanje kod sudija (primer poslednja dva SP). Kod nas su drzavni tim prodali menadzerima koji su proturali svoje igrace (sve pod plastom podmladjivanja) da bi im podigli cenu na trzistu. Sastav se pretumbavao, propustali smo prvenstva, i to se odrazilo i na rejting reprezentacije. Piksi je dosao i toj praksi rekao "stop". Na dobrom smo putu da ne dozivimo sudbinu rukometa, i sada je potrebno vreme da se napravi kontinuitet i zabelezi dobar rezultat, jer uspeh u fudbalu ne dolazi preko noci. Dakle, Piksija treba pustiti da radi i nastavi zapoceto.
m

mmm3

pre preko 1 godinu

Kad vas Brazil nalupa opet ćete smisliti neki izgovor, sudije nas pokrale, itd. Jednostavno, vi živite u mašti, a ne u realnosti, zato vas ni ne cenimo kao fudbalski tim. Sad zamislite komentare da je Srbija jedva dobila Japan na penale od tih istih "dobronamernih suseda".
G

Gostinaterenu

pre preko 1 godinu

Ako vas rano otvori sa golom, Brazil vam pakuje 5 komada. Živi bili pa videli. Ovo će biti meč gde će oni biti jako motivisani, a vi ste se srećno provlačili iz utakmice u utakmicu. Srećno u svakom slučaju.
O

O Boze

pre preko 1 godinu

Nista mi nije jasno, kao da se nalazim na hrvatskom portalu, samo minusi i hvaljenje hrvata… zamislite da se hrvati prepucavaju izmedju sebe zbog Srba i Srbije, ma oni nas ne zele ni da spomenu a kamoli da nas hvale ili brane, tako i treba i mislim da su u pravu jer nisu autosovinisti kao vecina vas ovde u komentarima😡
B

Bravo

pre preko 1 godinu

@o Bože sve si lepo napisao. Na hrvatskim portalim nam žele sve najgore i u fudbalu i sportu i svemu.
P

Paaaaaa

pre preko 1 godinu

Hrvatska igra kako bi trebalo da se igra za svoju državu, dok Srbija samo priča i priča i priča...Tuga Pustite mi nekad komentar...
S

Saša_PFC

pre preko 1 godinu

Uzmimo u obzir kvalitet ekipa sa kojima je Hrvatska bila u grupi i na jedvite jade prosla u dalju fazu takmicenja.Belgija koja je ekipa malo jaca nije uspela da pobedi Hrvataku iskljucivo svojim greskama a da su Hrvati izgubili tu utakmicu nebi se plasirali za dalje takmicenje.Hrvatska da je bila u grupi u kojoj je bila Srbija(najjača grupa na takmičenju)Hrvatska bi zavrsila kao i Srbija.Lako je sada hvaliti i pisati bajke kada se napravi neki rezultat ali sta bi bilo da je Hrvatska imala jaku grupu kao Srbija...trebaju da se zapitaju Hrvati sta ce da dozive na sledecem prvenstvu i da na vreme reaguje jer ih neceka ni malo lepa sudbina.
@

@Paaaaaa

pre preko 1 godinu

Ja sam to vec odavno rekao, mi kao nacija smo postali prave tetka perse, kad je prica u pitanju svetski prvaci bi bili, ali na delu mrka kapa
M

Mame Biram Diouf

pre preko 1 godinu

Saša o čemu ti, jedino iz hrvatske grupe 2 ekipe u cetvrtfinalu. Japan dobio spance i svabe, dajte ljudi malo realnosti
E

Emerson

pre preko 1 godinu

@Sasa - od zadnjeg SP u četvrtfinalu su ponovno Brazil, Francuska, Engleska i Hrvatska. - od 1998. kada je Hrvatska prvi put bila na SP, osim nje po 2 medalje imaju još samo Francuska, Brazil, Njemačka i Nizozemska - jedina grupa iz koje su 2 tima u četvrtfinalu je ona u kojoj je bila Hrvatska (iako neki kažu najslabija grupa) - Hrvatska je jedini tim u četvrtfinalu koji je u grupi završio kao drugi - Engleska, Maroko, Nizozemska i Hrvatska su jedini još bez poraza na SP
P

Paaaaa

pre preko 1 godinu

Kakav je Sale, nisi poentu promašio nego planetu brate mili... Ne pricaj o fudbalu molim te iz tvog komentara mi nekako nacionalizam iskace, sto bi bilo kad bi bilo...Isti smo mi mentalitet( O Balkanu pricam ) samo sto je pogresan pristup, individualno je Srbija bolja nego Hrvatska samo što nemaju mmmmozga... Dobro ce to bit samo realno pricajte, ipak je ovo sportski portal... Pustite ko je odakle i koje vjere, nismo u pecinu vise. Sportski pozdrav dobri ljudi...
g

gost127

pre preko 1 godinu

Imaju kvalitet, kvantitet, i fudbalsku kulturu, iigraci igraju za svoju zemlju sa velikim ponosom i patriotizmom, uz to nema podela medju navijacima kad je u pitanju repka, uz sav talenat koji poseduju, uspeh je zagaranovan,
r

rea

pre preko 1 godinu

Kada to Hrvatska nije bila najjača reprezentacija istočne Evrope? Koja to još reprezentacija istočne Evrope ima 2 odličja sa svetskih prvenstava, toliko učešća na istima, 1/4 finala EP...? Ne računamo tu Mađarsku i SSSR pre Hrista, već pričamo o modernom fudbalu, te periodu od kako Hrvatska postoji kao samostalna država (dakle od 90ih na ovamo).
e

eae

pre preko 1 godinu

Kakva odličja,samo se prvo mesto računa i za to dobiješ trofej,pa nije ti fudbal atletika a boga mi ni autotrke
z

zastoj

pre preko 1 godinu

Zašto bi mađari brojali uspeh od vremena nastanka hrvatske,baš njih briga kad ste vi stekli samostalnost
o

otodjibaje

pre preko 1 godinu

Pored toga sto su talentovaniji za fudbal od nas, oni u fudbalu vide ponos, zajedništvo, sve ono sto mi imamo Cerskoj, Kolubarskog, Kosovskoj, Bregalničkoj bitci, oni to vide u SP 98,18 i sad 22. godine....ali mozemo i mi napraviti odredjeni iskorak na velikim takmičenjima,potreban je kontinuitet i malo bolji i strucniji rad
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

Kako je Hrvacka postala najsrecnija ekipa ikada koja je igrala svetska prvenstva. Ne znam cime su zasluzili toliku srecu.
r

rea

pre preko 1 godinu

Srećom možeš jednom da napraviš čudo, kao Grčka 2004, a kad ponavljaš finala, polufinala, četvrtfinala iz prvenstva u prvenstvo - to nikako sreća nije. Da se razumemo, oni bez Modrića su kanta od ekipe, i to teška, ali je**ga, zašto mi nismo napravili Modrića? Taj Modrić je iz Dinama otišao sa 23, 24 godine, šta bi od njega bilo da je otišao iz Dinama sa 18, 19, kao što Partizan prodaje svoju decu? Šta bi Ljajić danas bio da je ostao u Partizanu do 23, 24 godine, pa onda otišao u neki Totenhem, ili Inter? Ljajićev talenat sa 18, 19 godina i Modrićev su neuporedivi, Modrić je igrač postao sa 25, 26 godina, to tada je bio prosek svih proseka.
k

krivo sedi, al pravo zbori

pre preko 1 godinu

Pazi i ja ih ne volim, ali sreća se zaslužuje... Može sreća nekad da te pogleda, ali realno je trebaš i zaslužiti... Igraju brate dobar fudbal i muški ga peglaju... Ne znam za mlađe kategorije, ali vidim da im je isti sistem i u dinamu, a ono što je najbitnije, regularnija liga sa mlađim igračima i nema toliko stranaca...
A

Aboubakar

pre preko 1 godinu

Znaci sreca drugo mjesto prije 4 godine, prosle godine euro pali od spanaca na produzetke, finale lige nacija, cetvrtfinale ove godine, budite realni ljudi
G

Gost Djape

pre preko 1 godinu

@krivo sedi al pravo kazi - Ma daj koja sreca se zasluzuje, onaj Lukaku promasio sve sto se moglo promasiti, ovi japanci ne znaju dati gol iz penala. Po cemu so to hrvati zasluzili zrecu, molim te objasni. Tako isto i na proslom svetskom prvenstvu.
G

Gost123

pre preko 1 godinu

a kad nije bila?