Sivić (©Starsport)
Sivić (©Starsport)

Sivić: Meč sa Radnikom za nas finale Lige šampiona

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 19:26

„Pojavilo se svetlo na kraju tunela“, kaže trener Železničara

Dolazak Tomislava Sivića iz Lučane u Pančevo prodrmao je Železničar. Osvojena četiri boda u poslednja dva kola oživela su nade „Dizelke“ da može da pobegne sa slepog koloseka i uleti u luku spasa.

Posle pobede na voždovačkom Krovu, Železničara čeka utakmica koju mora da dobije po svaku cenu – protiv Radnika. „Fenjeraš“ Mozzart Bet Superlige je već ispao iz lige, tako da sada igra za svoju dušu.

Izabrane vesti

Na papiru gledano, Železničar do kraja neće imati lakšu priliku da osvoji bodove.

„Mi nemamo pravo na opuštanje, jer do skoro smo bili u bezizlaznoj situaciji, ali sada se pojavilo svetlo na kraju tunela. Utakmica sa Radnikom je za nas kao finale Lige šampiona. Tako se i spremamo“, poručuje trener tima iz Pančeva Tomislav Sivić.

Iako je Radnik ispao, domaći se spremaju kao da ih čeka najteži mogući protivnik.

„U fudbalu ništa nije sigurno, Radnik igra maksimalno i svakoga može da iznenadi. To je ekipa koja zna fudbal, uostalom, imala je i osam nerešenih rezultata na početku prvenstva. Surduličani nisu imali sreće ove sezone, ali imaju igrače koji bi u svakom timu bili pojačanja. U meč ulazimo i sa kadrovskim problemima, jer imamo povređene igrače, ali i one koji neće igrati zbog kartona. Utakmica sa Radnikom je meč istine“, podvukao je Sivić.

Do kraja sezone Železničara čekaju mečevi sa Novim Pazarom kod kuće i sa Javorom u gostima.


tagovi

Železničar PančevoTomislav SivićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara