Komentari na vest

Kako je Zvezda htela da prevari fudbal...

F

Fk Banditten

pre preko 2 godine

Ne valja sezona pred izbore. Tu je važno da Partizanova tribina ne skandira protiv vlasti i ako treba dobiće i titulu. E sad, to što im je otimana godinama unazad na isti način, to je razlog što ne možemo da izađemo na kraj sa osrednjom belgijskom ekipom. Ali avaj, ovo je Balkan a Balkan je blato.
K

KURSUM

pre preko 2 godine

St reci...jos pre pocetka prvenstva sam na drugim stranicam pisao da je prelazni rok totalni promasaj,da posto je ostao kostur tima treba dovesti najtalentovanije mladice,koji grizu i cekaju svoju priliku. Ovako imamo nezadovoljne igrace-Krsticic,Falko,Srnic,Pankov pa cak i Pavkov koji ni u ludilu nije ocekiva da bude prvi spic. Ti igraci znaju da ce igrati samo ali samo kada nema prvih opcija i njihova mentalna snaga je na nuli. Sa druge strane prvi tim ocekuje samo neki extra potez Kataia,Bena ili Ivanica i tako da se utakmica resi. Nema ige,nije je bilo ni prosle sezone.Gospodin Stankovic neam prepoznatljiv stil. Zato i ne zna koga da dovede. Doveo je Dionia,nepotrebno,takav tip igraca imamo na pretek. Mozda decko i moze da odigra odlicno ali mu ovo sto Stankovic hoce od njega ne odgovara.Zasto je doveden Krsticic. Da kapiten mlade repke nema mesta u timu,msm na Njegos Petrovica za koga sam bio ubedjen da je ovo njegova sezona. Izjavom da on snosi krivicu za poraz je samo fraza,jer zna da nece biti smenjen. Milojevica i njegov stil igre(bar je to imao) nisam posebno voleo ali respekt za sve sto je uradio. Znao je da Zvezda ako hoce da udje u LS mora biti u top formi u avgustu jer nemamo igrace koji iako nisu u formi mogu da solidno odrade utakmicu odnosno da se nose sa svakim,pa se tokom sezone uigravaju i dizu formu. Mi taj luksuz nemamo. Za to trebaju vrhunski igraci za koje Zvezda para nema. Ali da ne duzim vise,iz ovoga sto sam napisa izdvajam-promasen prelazni rok i neiskustvo trenera.
G

Gost2231

pre preko 2 godine

Nidje veze,poraz kao poraz mora biti, al videcemo dal ce sa druge strane prevariti fudbal i izgubiti bodove, nije sramota
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Ma nema veze, vazno da je "supertalenat" veciti Erakovic potpisao novi ugovor.....1000 puta sam rekao, i ponovicu - Cupo, Cupo, kostaces nas skupo....I evo obistinjuje se. On u timu, i jos na levom beku, ravno je katastrofi. Ali nije on kriv sto ne zna.....kriv je onaj koji ga drzi u timu, umesto da ga vrati u Graficar. Paa neka tamo bude kapiten, a briga me sve i da ga za predsednika kluba stave. Borjanu se zahvaliti na svemu, skloniti ga sa gola i kapitensku traku predati Dragovicu. To su 2 aksioma, koja se moraju ispuniti za pocetak, da bi se krenulo u izvlacenje iz ove dubioze u koju smo upali. Nakon toga dovesti trenera profesionalca, umesto sadasnjeg amatera. A to povlaci i pitanje za upravu - gospodo, posto Vi nemate nameru da se maknete sa svojih pozicija, onda nam bar dovedite trenera profija...moze li? Jer ipak je Zvezda profesionalni fudbalski klub, a ne amaterski.
K

Kanga!

pre preko 2 godine

Nije on kriv što igra desnog beka a ne prirodno levog halfa. Razmisli malo. Takođe što Ben igra Desno krilo a levak je, takođe što Katai igra krilo levo a nije na tom mestu nego se gura sa Ivanićem na poziciji 10. Treba ovi stručni u zvezdi da shvate da naši bekovi nikada ne mogu biti krila ili 8ce i 10ke, i tako da se ponašaju. Ako hoćeš preko krila da bombarduješ protivnički 16 dovedi 2 brza krila koja znaju da centriraju levo levom nogom u trku desno desnom nogom i biće golova kao kiše. Ovako nema ni bekova ni krila ni gornjih veznih.
G

Gost Zlatko

pre preko 2 godine

Poštovni gospodine Nedeljkoviću, hajde Vi malo ostavite Zvezdu na miru i svoju platu zaradite na neki drugi način. Nisu potrebni hvalospevi nakon pobeda, ali Vi jedva čekate da objavite kritički tekst. Naslov je klik a tekst nema veze sa naslovom. Uđoh da vidim kako je to "Zvezda pokušala da prevari fudbal" i sem iste rečenice iz naslova, nigde ne nađoh neki zaključak, neki argument tog Vašeg stava. Nakon te rečenice, krenulo je drvlje i kamenje po igračima. Jednostavno, ako smo loši, izgubimo i to je to. Dešava se da budeš loš i pobediš, ali to neće biti uvek. Jednom tako pobediš, sledeći put ćeš izgubiti ako si bolji. Ako si loš i pobediš 1:0 možemo pričati o nekakvoj "prevari fudbala". Ali ako primiš dva gola, za pobedu ti treba mnogo više od običnog trika ili "prevare".
M

Maleni

pre preko 2 godine

Falcineli je na ovakvim utakmicama davao golove. Prosto neverovatno da smo ga pustili...ne znam kome je on smetao a nije mu smetao recimo gobeljic ili pankov...
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

Nije problem što je zvezda izgubila, i treba da gube i oni i Partizan. Problem je što će zbog ovakvih poraza uvek biti kriv onaj drugi klub, koji manje gubi, zato što će ovi drugi optuživati da je "zatvorio" prvenstvo. Predlažem da u svakom kolu igraju samo međusobne utakmice i da se tako pišu bodovi. Ostali klubovi jedni protiv drugih a Partizan i zvezda samo međusobno. Živo me zanima šta bi tada navijači jednih ili drugih govorili.
S

Sale@

pre preko 2 godine

E svašta... Sinoć redom gubili Barsa, Juve, Bajern, pa ne moze Zvezda da izgubi. Šta vam je ljudi?!? Pa normalno je da se u toku prvenstva izgubi neka utakmica, padne energija, ne poklope se stvari kako treba. Partizan će kiksirati u naredna dva do tri kola, videćete, jer to je normalno. Ima bre da se igra još 24 kola do kraja, pa jel' vi zaista mislite da se nigde ne može izgubiti? Je.es takvu ligu onda!
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Videlo se juce koliko znaci Rodic i najgore od svega sto mi i dalje nemamo zamenu za Rodica.Prico sam da dovedemo Marina a poznavaoci fudbala pricaju kako nema mesta za njega pored Ivanica i Kataia,a videlo se juce kako smo prosli i voleo bi da gresim ali daj boze da Katai do kraja odigra bar jos 10tekmi.
P

Pedja108

pre preko 2 godine

Pre drugog gola Radnika nije sviran penal za Zvezdu. Bila je ruka, ali VAR procenio kako to nije dovoljno. U kontri gol. I pored toga bilo je sansi, inicijative, u nekim napadima su svi osim Borjana bili u sesnaestercu Radnika, a cak j ei Borjan prelazio pola vise puta. Ali, ovaj poraz najvise ide na dusu Falka i Dionija. Dobijaju minutazu, a nista ne pokazuju. Dobro, Pavkov se tek oporavio i ne bi ni izdrzao celu utakmicu, ali Falko umesto da iskoristi sve ove sanse, on igra neku alibi igru, u stilu eto odradi on sve, ali nista ne pokaze. On je taj koji treba da predribla jednog, dva igraca, da sutne ili proigra nekog, ali on nista. Dioni da igra do sutra, on ne bi dao gol. On je ionako nesrecnim slucajem dosao u Zvezdu, i tu je do zime kad bi trebao da dodje Ohi. Slicno je bilo kad je bio Van la Para, forsirao se ne bi li proigrao, a na kraju je shvaceno da nema leba od toga.
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Falko bre ne moze do gola da dobaci. Nije mi jasno sta se sa deckom desava ali ako ne zeli da igra onda predji na fromaciju sa dva spica bez njega i to je to. Dioni ne moze da igra u ovoj formaciji, on je paker nije strelac i to je to... kad dovodis igrace moras da vodis racuna o sistemu koji trener forsira i to je to...
I

Ivanbg09

pre preko 2 godine

Bile su dve situacije. Prva situacija nije bio druga cist penal ko suza, jer ruka cini telo vecim i ako je pored tela a lopta ide ka golu. Klasican primer penala, ali nemamo mi kao neki sudije koje ponavljaju penale dok ne das gol ili jednostavno ove godine ne smemo da budemo prvaci iz nekih visih ciljeva
X

XD

pre preko 2 godine

Ranijih godina smo imali 2 postave koje bi u prvenstvu lagano osvojile prvo i drugo mesto. O e godine imamo 15-16 igrača i došlo je do zamora i psihičkog i fizičkog, isto kao u košarci. Sve je to normalno. Ja se nadam da možemo da okrenemo do kraja a i ako ne okrenomo Bože moj, život ide dalje, liga evrope je sigurica i do godine.
O

O čemu pričaš

pre preko 2 godine

Koja crna liga Evrope. Kada se iz naše lige ne ide u LE. Veze ti nemaš.
e

esex

pre preko 2 godine

za o cemu pricas.decko je u pravu jer verovatno pretpostavlja da ce veciti izgubiti u trecem ili 4 kolu kv za ls pa tim putem u le.tako je mnogo lakse nego kao sto je partizan ove godine morao tezim putem..
G

Gost000

pre preko 2 godine

Zvezda nema kvalitet!Igraci koji su dovedeni Falko,Dioni,Srnic,Pankov,Krsticic nemaju kvalitet da zamene ako ih ne ide ili povrde..Kataia,Kangu,Bena,Ivanica,Degeneka,Drakgovica...a predstavljeni su kao pojacanja a na terenu se pokazalo da to nisu i da nemaju kvalitet pogotovo da povuku Zvezdu kada je tesko ili ne ide ekipi..E tu je Zvezda i njen sporski sektor prevario sam sebe!!!
Z

Zvrčak

pre preko 2 godine

Neki imaju kvalitet, ali trener ne zna da ih postavi na pravo mesto gde ce pružiti maksimum, već ih šeta na neke pozicije koje nikada i nigde nisu ni igrali.
М

Милош Велики

pre preko 2 godine

Људи, ово треба да буде нешто нормално. Освестите се. И најбоље и најскупље екипе на свету губе утакмице у шампионатима и купу. Само код нас је смак света кад Партизан и Звезда изгубе од Напретка или Радника. Само код нас може да се буде шампион само ако се не изгуби ниједна утакмица или освоји 100 бодова. А тек одлагање утакмица Партизану и Звезди, јежим се од тога. Изведите момци омладинце па изгубите или одиграјте нерешено, ту је драж. Првотимци ионако одмарају за "важнију утакмицу". Спортски поздрав свима.

Sliks17

pre preko 2 godine

Zvezdo podrska kad je tesko
r

raaraa

pre preko 2 godine

Napred Zvezda!!! Dioni i Falco jesu užasni ali šta sad, otarasiće ih se što pre budu mogli. Glave gore lavovi, kidamo, ne sme sad da se gleda unazad! <3

Kalčopolista®

pre preko 2 godine

E Srbijo zbog koga ti kreses penzije i plate gradjanima...a taman se istripovali da su galaktikosi, kad ono, nikad jaca Surdulica ih spusti na zemlju na sred male bombonjere...na veliku zalost pravih ljubitelja fudbala "vise sile" ce da im srede da ponovo budu sampioni zbog nenormalne kolicine gradskih novaca sprcanih u to bure bez dna 🤮🤮🤮
G

Gost445

pre preko 2 godine

licemercine sa onog foruma sto su terali Milojevica koji nam je doneo dve lige sampiona I tri titule sada daju podršku Stankovicu, sta dalje reci
К

КоДи

pre preko 2 godine

коментари ... наравно одмах креће пљување, наш менталитет. Подршка екипи, какви сте наши сте, и у добру и у злу. Звезда је живот!

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Jeste ljudi bilo gomila promasaja i da cini se da Mrka i donekle Terza peku zanat preko Zvezdinog budzeta.Ali su nesto naucili ja se secam kad smo menjali upravu svakih god dana i kad smo u evropi slavili pobedu u 2 kolu.Falko nikako nije "promasaj" jednostavno se ne uklapa u ovo sto mi igramo i to je to.Niti je igrac za bunker.Dion jeste promasaj ne zato sto je katastrofa vec em ima viska kg em nikada ne moze da igra u ekipi sa jednim napadacem.Pavkov igra za velike utakmice i on je drugi spic.Ben nije kao zadnjih godina kad nas je izvlacio.Zivkovic ko je gledao utakmicu je grizao imao je za mene lep ucinak.Axel ja i dale mislim da on nebi mogao da bude losiji od Gobeljica nikako jednostavno je stranac zato je problem.Istina je da padamo sve vise pogotovo ako tu nije Katai u malim utakmicama.Dok pazartizan vecinu dobija ( i dalje je tu napredak i slicno).Ja ovde tvrdim da kad dodje Ohi koji ugovoru ima lepo placen svaki gol da ce se to izmeniti, ali takodje da nama fali jos "nove" ne nuzno "mlade" krvi da se rasmrda malo sve ovo.Budzet nego prica o Dinamu? Kakav iskorak pa oni su sad vec u buli teskoj ko prati zna o cemu pricam.Jedina prednost je sto su njihovi igraci igraci Eu.Zvezda je placala (za ovu sezonu nisam siguran nigde nista procitao) velike kolektivne bonuse za ulaske u Ls Le itd...Terza lopov nema on potreba za tim em mu je ogromna plata em sam sebi prepise bonus.Ne verujem u to jednostavno zato sto mi sad na vlasti imamo coveka koji tolko voli MOC da bi rado zgazio bilo koga i rekao Delije on je ukrao od zvezde 300.000e a ja sam vam spasao mozete me zvati Sveti A.V spasao sam nas.Niti ja verujem da ljudi koji vole moc to dele.Sad Milojevic je sa budzetom koji sad ima partizan oko 17.000.000 miliona delovao bolje ali su svi kukali (ja nisam) sto igramo zatvoren fudbal samo se branimo i slicno.Sve ima svoje mi imamo tim za velike utakmice gde iz 3 suta damo gol.Al za male sad nemamo i u drugom delu sezone cemo dobiti 1 igraca za takve utakmice.I da za sve vas koji kazete da se ivanic nije video, on se nikada nije video u malim utakmicama.Sve je stvar motivacije a to je stvar trenera kazem izgubili smo prvi deo prvenstva videcemo za drugi.Ali ovoliko pljuvacine mi je smesno.Da stanemo malo na loptu.
M

Mr.C

pre preko 2 godine

Dioni, Falko i Bakajoko - out.
z

zozo

pre preko 2 godine

Bakajoko je proban 3x po 15 minuta, i to što je odigrao ya to vreme dovoljno je da ne bude u toj grupi.
e

esex

pre preko 2 godine

titula je izgubljena i nije toliki problem ako se restartujemo..do kraja treba da sansu dobijaju nasa deca sto vise..mituljikici,radulovic,lazetic pa i nikolic i njegos..svakako cemo biti drugi pa imamo priliku za sansu klincima..zahvaliti se starijim i nepotrebnim igracima,srnicu,vukanovicu,gobeljicu,dioniju,zivkovicu,krsticicu,bakajoku,pa i benu..imali su oni svoj doprinos i hvala im na tome al sad je vreme da odu..nama trebaju moderni bekovi,brzo krilo,brz veznjak..plus ohi..pa do leta da se vidi sta dalje..mogla bi se i uprava izmeniti,onako usput..vidica na mesto terze
G

Gostmiki1234

pre preko 2 godine

Oterati ovog falca odmah a onaj ko ga je ostavio umesto falcinelija da plati klubu odstetu. Svi znamo da uvoj ligi minus 5 je kao kuca, jer klubovi imaju po 80 posto zatvorenih utakmica. Jedino ako se ne desi cudo i tucemo ih u oba derbija. I jedan savet stankovicu. Ugledaj se na grobare. Partizan od pocetka prvenstva nije gubio ni igrao nereseno ni jedno prvo poluvreme sto je krucijelno ako zelis da pobedjujes na ovakvim oranicama. Nema tu taktike. krenes od pocetka svim silama pljujes sudije i to je to. Naravno odnosi se na utakmice koje nemamo zatvoreno ni mi ni oni. Ipak je miloje doktor nauka za stankovica pogotovo za ovaj nas krs od prvenstva.
X

XD

pre preko 2 godine

Do pre dve nedelje svi u glas"oterati Stankovića jer ne daje šanse Falku".
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Od poslednje pripremne utakmice sa Šturmom bilo je vidljivo da se nekakva ideja o postavci raspala nakon 45 minuta prvog poluvremena. Od tog trenutka se luta sa postavom a Mister je precrtao neke igrače za jednog čak izjavio da ga je Zvezda prerasla. Ali, saznali smo da se na pripremama nametnuo Bakajoko. Nepunih mesec i kusur kasnije nakon blede partije protiv Kairata u prvoj utakmici i ispadanja od Šerifa trojica otpisanih su preko noći postali nosioci igre dok je Bakajoko misteriozno nestao. Posle derbija Stanković je bio ponosan na mlade igrače koji su označeni kao glavni dobitak Zvezde u toj utakmici. Ti mladi igrači su nakon toga imali za nijansu bolju sudbinu od Bakajoka. Ovo je šizofrenija koju živi Zvezda. Igra u prvenstvu, uglavnom, deluje kao bezidejno mučenje sastavljeno od besomučnih solaža Kataija ili Ivanića koji svojom igrom ne poštuju ostatak ekipe. Zar je moguće da se samo treba ostrviti na strane igrače, koji stvarno nisu bog zna šta, a da se o očajnim partijama Ivanića pa i Kataija ne sme ništa napisti. Dionijeva asistencija Benu za jedini gol je samo asistencija ali je sve što je uradio Ivanić pre toga majstorija. Na snimku se lepo vidi kako mu Dioni pokazuje rukom da mu gurne loptu dok Ivanić okleva. Takav majstor fudbala to treba da uradi po automatizmu. Zvezda je skup isluženih igrača i medijski napumpanih zvezda sumnjivog igračkog kvaliteta. A pre svega nisu tim sve i da imaju fudbalski kvalitet. Pitanje je šta će uraditi i taj Ohi, čiji se dolazak očekuje kao svojevrsno spasenje, jer igrači koji su trenutno u Zvezdi unazadili bi i najbolje evropske napadače. Nejasno je što Stanković u prvenstvu ne igra sa dva špica. Pitanje je i koliko Stanković ume da vodi utakmicu tačnije prepoznaje potrebe ekipe u zavisnosti od događaja na terenu. Nije problem što se neka utakmica izgubi. To je normalno. I da se ne dešavaju ovakve stvari fudbal ne bi bio to što jeste. Kumanu je otkaz uručio Rajo Valjekano. Problem je što Zvezda igra loše od prve takmičarske utakmice. Zbog toga je broj osvojenih bodova fantastičan spram igre koja se prikazuje. Neozbiljnost uprave, nestručnost Stankovića, prezasićenje igrača koji već predugo igraju u Zvezdi verovatno u sadjestvu daju sliku koja se iz nedelje u nedelju viđa na utakmicama u prvenstvu. Od previše lošeg teško može dobro da se napravi. A moguće i da je stručnom štabu i pojedinim igračima fudbal stvarno samo sporedna stvar. Ali, ne najvažnija.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Bravo dečko. Da dođeš u situaciju da gubiš titulu od tima koji je jako limitiran u odbrani, pa i napadu, koji tera iz kluba najboljeg veznog igrača na pola sezone, ej?!
l

leptiri

pre preko 2 godine

Stiže La Talek
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

A ovaj strucnjak ne pise kako su nas razneli po bokovima. Erakovica i ovog Gobeljica , koji je igrac za beton ligu San Marina , pretrcavali su kao da na terenu trce ofanzivci Reala ili PSGa , ne Radnika. Pa ti gledaj zamisljeno u jednu tacku i misli o bekovima koje nemas , a osnova su savremenog fudbala.
G

Gost978

pre preko 2 godine

Bekove nema niko u ligo, nema ih reprezentacia. Pogledaj onu nesreću pd grobara Miljkovića, pa i Uroševića.. U mlađim kategorijama već decenijama na bekove stavljaju decu koja veze sa fudbalom nemaju, talenat nula, samo da trče kao konji. Naš problem je loš rad u mlađim kategorijama, a nepotizam i korupcija kad tad dođu pod svoje. Jednog top igrača godišnje ne može da izbaci cela liga - o čemu da pričamo dalje? Onaj mali Stevanović ode kobajagi u M. City - eno ga u Herenvenu, tek juče dao gol protov nekih amatera u kupu, igra na kašičicu. Budale klasične i roditelji i igrači, jurnu odmah za parama ali ne mogu da ih osuđujem jer beže i od kriminalaca iz domaćeg fudbala
P

Pakuj pinkle

pre preko 2 godine

Terzinjo lopinjo, Mrkinjo nezninjo. Obinjo napoljinjo.
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Predlog za FSS.Od iduce godine uvesti pravilo,prvi ko izgubi utakmicu ili igra nereseno od Zvezde i Partizana da se prekine prvenstvo i dodeli pehar.Sve ostalo je mlacenje prazne slame i zamajavanje sportske javnosti.
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Treba biti objektivan i reći da ova zvezda jednostavno nema kvalitet. Sve sami poluproizvodi hz par prosecnik, h najboljembslucaju solodnih igraca. Smesna ekipa.
"

"Ušati"@Blajvčo

pre preko 2 godine

Pa evo, objektivno, ova Zvezda baš ima kvalitet! Ako vec hoces objektivno. Samo, ni jedan tim na svetu ne moze da igra uvek dobro i da nikad ne izgubi. Dokaz kvaliteta? Pa evo: Kao prvo, 10 utakmica za redom u Ligi Evrope bez poraza. Protivnici bili Milan, Gent, Hofenhajm, Ludogorec, Braga... Zatim, 4 derbija za redom bez poraza... Neznam sta bi vise trebalo kao dokaz kvaliteta? Stvar je druze u tome, da i Partizan ove godine ima kvalitet i da je trenutno u konstantno dobroj formi u prvenstvu. Ipak, dugo je prvenstvo, jos nista nije gotovo. A tebi savet: Ako hoces drugi put da napises nesto "objektivno" o Zvezdi, skini prvo crno-bele naocare, smetaju ti ;-)
G

Gost433

pre preko 2 godine

vratiti milojevica, taj čovek je pljuvan bez ikakvog razloga I teran a imao je 3x bolje rezultate
v

v1ad

pre preko 2 godine

Milojevic se prvi zasitio. Njemu svaka cast na rezultatima sa Zvezdom, ali on je trener za male klubove i unosi takav mentalitet u igrace. Dekijeva ekipa moze da kiksne protiv Radnika, ali se nikada nece obrukati protiv Totenhema 9-0 u dve utakmice bez suta na gol.
t

tako

pre preko 2 godine

Ja samo ne razumem njega kao trenera i njih kao upravu.. dajete platu bakajoku tamo nekom koji je navidno dosao kao pojacanje nema ga min u igri. Ako vec ne igra zasto mu se daje plata i sedi na klupi. To moze i neko nase dete iz graficara isto.. i da stice iskustvo uz starije igrace. Ne znam koja svrha vise ovo da se radi…
G

Gost999

pre preko 2 godine

I jos nesto sto nisam maloprije napisao.. ubacite u Radnik Gajica, Gobeljica, Krsticica, Falka, Dionija i Risaira, a uzmite 6 njihovih igraca koji igraju te pozicije. Vidjecete da niti bi Radnik bio nesto jaci, niti bi CZ bila osjetno slabija.. To vam dovoljno govori.
D

Djule13

pre preko 2 godine

Ma moramo i mi izgubiti nekada, puna podrska igracima i Stankovicu, puno su me obradovali prethodne 4 godine, da bi im mogao bilo sta prigovarati, i oni su ljudi od krvi i mesa, ko igra taj mora i da gubi...
P

Papi Chulo

pre preko 2 godine

Mislim da je nasa liga jedinstvena na svetu gde Partizan ili Zvezda posle jednog poraza cestitaju ovom drugom na osvojenoj tituli. Jos 20tak kola ima do kraja a vi vec proglasili sampiona.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Stanković je kriv, ALI NE ZBOG PORAZA, PORAZI I POBEDE SU SASTAVNI DEO SVAKOG SPORTA, STANKOVIĆ JE KRIV ZATO ŠTO JE PRISTAO DA BUDE SAUČESNIK U TRZIĆEVIM PRLJAVIM POSLOVIMA, ZATO ŠTO JE PRISTAO DA U TIM STAVLJA DIONIJA, FALKA, GOBELJIĆA, RIŠAIRA,,,,,, A TROJICU OD NJIH I DA PROGLAŠAVA ZA POJAČANJA. E, TO JE NEČUVENI BEZOBRAZLUK, STANKOVIĆ NIJE GLUP DA NE VIDI DA SU DIONI, FALKO, RIŠAIRO FUDBALSKE RAGE, RAGE KOJE NIKO NA SVETU NEĆE, A OVDE, U ZVEZDI KAO TERZIĆEVE UGRADNJA KOMBINACIJE SE PROGLAŠAVAJU ZA POJAČANJA. Naravno da smo se od titule oprostili, ali to uopšte nije nešto najstrašnije, NAJSTRAŠNIJE JE TO ŠTO JE ZVEZDA ODAVNO, I JOŠ UVEK JE U RUKAMA RAZBOJNIKA ČIJI SE ODLAZAK I NE NAZIRE, BILO JE I RANIJE LOŠIH REZULTATA, GUBILO SE, ALI SU NAVIJAČI NA STADIONU REAGOVALI KAKO TREBA, A SADA IMAMO NAVIJAČE BATINAŠE NA SEVERU KOJI SU NA PLATNOM SPISKU ZVEZDE I ISKRENI ZVEZDAŠI, ZVEZDAŠI KOJI SRCEM VOLE ZVEZDU NE SMEJU DA PISNU OD STRAHA. MORAJU ĆUTKE DA POSMATRAJU KAKO TERZIĆ I KOMPANIJA ČERUPAJU ZVEZDU, ĆUTKE DA GLEDAJU KAKO TERZIĆ I SVOG SINA DOVODI NA VISOKO MESTO U ZVEZDI. ĆUTKE DA GLEDAJU KAKO SA TOMPUSOM U USTIMA IZIGRAVA JOSIPA BROZA U ZVEZDI. ZVEZDAŠI, U OVOM TRENUTKU TOLIKO JADNO IZGLEDAMO DA ĆE PARTIZANOVCI PRESTATI IZ SAŽALJENJA DA NAS ZAJEBAVAJU,,, (JER JE NJIHOV PREDSEDNIK VUČELIĆ, STARA KOMUNJARSKA LISICA, LISICA KOJA SAMO ĆUTI I ISPOD ŽITA RADI) .
G

Gost999

pre preko 2 godine

Na stranu sva bockanja i prepucavanja.. Zvezda ima tim bez napadaca. Bez ijednog brzog igraca. I to se osjeti. Nevjerovatno kako su to uprava i trener dozvolili. Njima je lakse igrati Evropu u smislu da se tu zatvore, cekaju neku kontru, neki prekid i naprave nesto. U Srbiji oni moraju probiti, zabiti gol.. A to bez napadaca i brzine tesko ide. Zato se desila Vojvodina, Surdulica, zato je jedva Nis pobijedjen nekidan. To morate rijesiti, kao sto rekoh tim bez napadaca, bez brzine, upitnih bekova makar desnih, cudna situacija oko Kataija, Borjan van forme a zabetoniran na golu. To su vam pravi problemi, pustite ove klince sto za sve krive Partizan, za nista od ovoga oni nisu krivi.
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Nisu,ali ljudima se smucilo njihovo kukanje o svemu i svačemu,a sad kad se njima desava isto sve je regularno.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

A gde će taj brzi da trči kad protivniku svi igrači stoje u rasponu od 10 metara? Duplim pasom se izbacuju naši timovi i to je to. Kod nas kad neko odigra dupli pas izbaci celu protivničku ekipu iz igre i još par svojih saigrača.
G

Gost433

pre preko 2 godine

Cuj Bajern izgubio real izgubio...pa jel bi shvatate da u nasoj ligi kada kiksiras to je gotova liga.
m

ministar 1

pre preko 2 godine

Ma samo opusteno,preplaceni bezvoljnici.Plata ide pa ide ,dobijali ,gubili,imali energiju na terenu i treningu ili ne,potpuno je vama isto.Niko vas ne sme da dira,a kamoli slucajno novcano kazni.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Партизан је првак. То се већ од лета зна. Ми заостајемо пет бодова и свесни смо да смо изгубили титулу после трећине првенства. Што је тако? Па зато јер знамо да је Партизан сем дербија све затворио. Доста је било доминације Звезде. Сад ће мало Партизан да не буде таласања. Ми морамо да гледамо у своје двориште, а тамо смрди. Смрди од трансфер политике, двојних рачуна, двојних уговора. Благо речено, пљачке наше Звезде.
K

Koma

pre preko 2 godine

Ne mogu se sporiti rezultati, ali deluje da smo još posle prve Lige šampiona morali da napravimo iskorak kao što je uradio Dinamo u Hrvatskoj, a ima i drugih primera. Doduše, nije ni Partizan napravio taj iskorak u vreme Toleta, što govori da se muti svuda i izvlači novac. Za njih me baš briga, ali mi smo morali bolje. Ako znamo da su oni sve zatvorili, ko je nama branio da uradimo isto to? Koliko može da košta 3 boda u Surdulici? Manje nego Dionijeva mesečna plata. To sve opet navodi da su sad oni na redu da osvoje titulu, jer je tako odlučeno. Zato i onakve njihove hrabre izjave sa priprema.
K

Kontraudar

pre preko 2 godine

Ljudi budite pošteni. Na pripremama svi daju hrabre izjave. Uz floskule "nikad teže pripreme, šef (mister po novom) zna šta radi. Pa mi smo se godinama sprdali sa Zvezdinim izjavama "biće bolje sledeće sezone". Ok, ako neko zatvori sve utakmice POBEDI ga u derbiju. Zvezda to nije uradila ove godine a za druge utakmice sama je kriva. Kada je Partizan gubio od N.Pazara, Vojvodine itd nije meni bilo do toga što Zvezdu guraju ili što nam ponište gol, nek nam ponište jedan, što im ne damo tri. Uz ogromnu razliku u budžetima to je pitanje.
K

Koma

pre preko 2 godine

I mi se sada sprdamo sa Partizanom i sledećom sezonom u košarci. Nisam rekao da je Partizan kriv, nego upravo suprotno. Ako je Partizan zatvorio utakmice, a ti to znaš, zatvori i ti.
G

Gost777

pre preko 2 godine

Ivanić čim je dobio novi ugovor i zagarantovano najveću platu nesta čovek sa terena, video se nije. Isto je tako na početku ugovora prvu godinu a i drugu, vukao se po terenu "tražio" se, čekali ga da zaigra i on zaigrao kada se bližio kraj ugovora tačno pre god dana. Tačno je grizao da bi dobio novi ugovor. Sada će opet godinu dana da se vuče po terenu. Zato su sa njime raskrstili u BATE Borisovu, nisu mogli to da trpe više. Lik je alav i boli ga ćošak za Zvezdu.
v

v1ad

pre preko 2 godine

Darjan mora u svakom tekstu kao glavnog krivca za nesto da okrivi Falka ili Dionija. Utakmica je izgubljena na bokovima gde je njihovo desno krilo pravilo decu Erakovicu i Gobeljicu.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Ne zaboravi večito na pogrešnom mestu Degeneka.
T

TNT

pre preko 2 godine

Gde su zvezdi krila 5 godina?

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

Prosle godine nas je Ben vadio na ovakvim utakmicama.Ali nismo primali golove.Zasicenje se vidi cak Dragovic pokusava da resi utakmice posto vidi kolko se ostali "muci" ili su nezainteresovani.Jednostavno Pavkov zivi za velike meceve kao i vecina, male utakmice nema tu igre.Mora da se osim Ohija dovede neki bek da se malo unese sveze krvi.Onaj Zivkovic za divno cudo se cini kao ok.Dion jednostavno nije igrac koji je nama potreban,Falko isto mislim da je imao dosta sansi.A i razmisliti malo da nekad brani i Pop na tim manjim utakmicama da Borjan pocne opet da se trudi.Ali ponavljam jos nije gotovo videcemo kako ce ici grobarima kako rece Stanojevic nije moguce pobedjivati 30 utakmica.Ima tu da se igra al da nesto mora da se menja mora.
д

д.г.

pre preko 2 godine

Пријовић и дупли уговор. Суштина проблема са трансферима су дупли уговори и незасићеност Терзе. Са оваквом политиком напред нећемо моћи.

Aleksandar Trajkovic

pre preko 2 godine

D.R napisao sam i gore kad mi objave ne vidim sto bi krao neko nesto kad ce sam sebi da podeli xx bonusa za bilo sta i da stane na nasin A.V pred izbore...Jednostavno on sa onakvom platom + bonusima nema potrebe nista da krade moze da kaze nekim klincima treba mi novi audi a bas mi fali i igrac za prvu postavu i slicno ali nesto sa dokazima tesko.Nije Terzic toliko glup suvise je on namazan isto kao i njegov konkurent oni kradu legalno.
N

No problem!

pre preko 2 godine

Zvezda izgubila jednu utakmicu i mozda nakon cetiri godine nece biti sampion. Pa to nije nikakav problem, to je normalna stvar! Niko ne pobedjuje uvek niti je uvek prvi. To je sport i to tako i treba da bude. Ovo pisem kao veliki Zvezdas. P.S. mozda uzmemo LE, taj nam je trofej 1979 izmakao u finalu ;-)
б

бартендер

pre preko 2 godine

Какво је стање у нашем фудбалу најбоље описује реченица у тектсту која каже како Звезда мора да побиједимсве до краја ако мисли да одрбани титулу. Нико ни не помишља на то да ће можда партизан да киксне некада, да ће им наићи лош дан,… Дакле партизан је већ све побиједио и то је јасно, а Звезда ако нешто мисли мора да запне па попут комшија који су на невиђени већ све добили добије и она у свакој утакмици до краја!
y

yorz

pre preko 2 godine

nažalost, takvo je stanje od 2015 godine u našem fudbalu!
I

Igor78

pre preko 2 godine

Pogledaj unaza 5 godina, i to u svoje dvorište, pa opet pročitaj svoj kometnar. Čim se sutuacija okrene, odmah plakanje i upiranje prstom u protivnika. Nije Partizan odigrao očajno, već Zvezda. A kada odigraš očajno, ne zaslužuješ ni bod. To je suština sporta, bez obzira koliko titula imaš i koliko sponzora ti je obezbedila država koja ne treba da se bavi time već životnim standardom građana.
9

951357

pre preko 2 godine

Ja ne znam čemu pominjanje titule. Zvezda je i dalje najbolji tim u zemlji. Jeste, kiksnuli smo, ali Bože moj, idemo dalje. Titula je naša, ali sada za nju moramo da pobedimo sve, pa i oba derbija. Jer će gromada verovatno da zatvori sve sem derbija, tako da ćemo morati ozbiljno da se zaznojimo... Sa druge strane, kao što ovi iz komšiluka vole da kažu, nije normalno pobediti sve utakmice u sezoni, tako da očekujem da barem jednom kiksnu. Ali s obzirom na bolesnu ambiciju koju imaju, i to je teško. Kao što opet oni vole da kažu, Evropa je merilo. A u njoj se vidi sve... Doduše, vidi se i ovde kod nas, makar ko želi da vidi...
R

Ris

pre preko 2 godine

Bitno je biti prvi i nakon 30 kola zbog trećeg derbija. Ko bude bolji biće domaćin u trećoj utakmici i samim tim u blagoj prednosti u playoffu. A kada se pogleda raspored do kraja jeseni logičnije bi mi bilo da prije kiksa Zvezda nego Partizan. Zvezda samo dve utakmice kući a Partizan isto toliko na strani. CZ gostuje u nedelju Radničkom pa Vojvodini u NS, a izmedju toga igraju sa Dancima. Partizan 4 utakmice za redom igra kući.
e

evo brojcanika

pre preko 2 godine

Ziv je...... ispuzao iz rupe hahahaha
M

Maestro

pre preko 2 godine

Mora nesto da se menja vec duze vremena mnogo toga ne stima nego su samo rezultati maskirali sve probleme.Sa sitim kerovima se ne ide u lov,i Rodic,Degenek,Borjan,Kanga,Katai,Gobeljic su dugo tu i uzeli su mnogo love i sad su vec zasiceni,a Dioni,Falko su promasaji za sada,trener pocetnik koga pomocnici pokrivaju,a mladim igracima se daje mala sansa.
s

soichiro

pre preko 2 godine

problem je u antifudbalu koji zvezda igra vec pet godina...ili sest..partizan je jednu sezonu igrao lep fudbal ali je usled spleta oko9lnosti izgubio titulu jer je zvezda imala iskusnu ekipu predvodjenu takticki namazanim trenerom...i malo uz pomoc sudija, ali nije ni to bilo presudno,. Ali, ne moze se antifudbal igrati vecno, jer vas sreca napusti pre ili kasnije....zvezda je trebala da izgubi, po igri, mnogo utakmica ali je sreca bila na njihovoj strani....ovog puta nije, a nije da nije mogla da bude. Ja sam kao grobar govorio i tada da dok igramo lepo mene titula ne zanima, jer ce i ona doci kad igraci pored lepote inauce da igraju i odbranu i da postizu golove...a za golove treba golgeter....partizan pogodio zadnjih par puta a zvezda posle boacijevog prvog mandata dovodi igrace bez realizatorske rutine...valjda ce ovaj ohi da ih podigne, ako ovi ostali pre toga ne odu u penziju..
a

abc

pre preko 2 godine

Zvezda igra antifudbal, vi igrate "pravi fudbal" još da nije te Lige konferencija mogli bi da kažete kako mozete da igrate sa Milanom, Realom, Liverpulom potpuno egal...Ali dođe Gent i ne možete da se sastavite, dominatori Menig, Marković izlaze u 60 minutu, protiv Flore duplo manje šuteva nego protiv Spartska jer Flora igra maksimalno...i tako, zezno vas je Ščekić da nije zabiobu 90 protiv Sočija mogli bi da folirate da ste dobri.
P

Pera genije

pre preko 2 godine

Nalupao si se za sve pare! Kazes dok igrate lepo titula nije bitna? Pa gledaj onda umetnicko plivanje, ritmicku gimnastiku i umetnicko klizanje. Zapamti samo je rezultat bitan i nista drugo, a povrh svega bilo bi i nerealno da smo uzeli i petu titulu za redom pa je onda verovatno neko od dozgo uredio da dodje kod vas. Cisto radi mira u kuci. To da li smo imali srece i u kolikoj meri moze da se diskutuje ali imati srece 3,4,5 godina pogotovo u evropskim utakmicama...?
K

Kukurelja

pre preko 2 godine

Iskreno, na neki čudan način mi je drago zbog ovog kiksa, jer to znači da ćemo morati da jurimo pobede u oba derbija i da ćemo ih napokon odigrati kako treba, a ne kao prošlih desetak, bez ikakve želje i hrabrosti da napadnemo pobedu.
g

ghost11

pre preko 2 godine

Koja oba derbija? Ostao je još jedan na Marakani
k

krajisnik

pre preko 2 godine

vec sam rekao jedini klasni odbranbeni igrac zvezde je RODIC,sve najkljucnije utakmice bio za klasu najbolji,na zalost hronicna poverda ga sprecila lig petice,ovo sto kazem razmazenim beogradjanima ne odgovara ali ledan je ljuti krajisnik MILAN RODIC.
N

Nisu

pre preko 2 godine

Samo povrede vec i centarsut koji je na nivou 4. Liga petice.

misookrneta@gmail.com

pre preko 2 godine

Sta, vec otpisana titula? Pa ima jos jedan derbi pa plej off da sve drugo zanemarimo. Pocela je pljuvacina kako igraca tako (a narocito ) trenera da bi ste ga oterali. Pa jedan BAJERN izgubi katastrofalno pa se tretira kao normalno a ZVEZDI se smatra smak sveta. Polako kraj godine je daleko. Vi veliki dusebriznici malo prikocite bice vam na kraju lakse!
k

kao kakao

pre preko 2 godine

Da bas tako deluju, bez energije, volje.Pojacajte ljudima platu da imaju sta da jedu ,da bi malo zivnuli na terenu,mala su to primanja na danasnju skupocu.Ne vredite vi ni 10% od toga sto dobijate,da bas tako, dobijate a ne zaradjujete.Zaradite PLATU sram vas bilo,ako znate sta je sramota.Sledeci put kad izgubite bar pokazite zelju za igrom,za koju ste itekako preplaceni,pa vam nece niko zameriti.
T

Tako negde

pre preko 2 godine

Još da u Srbiji imamo stvarno nekog konkurenta, pa i da se desi gubitak titule... Partizan se toliko vozi, da je samo pitanje kad će uzeti bod iz tri kola... Ne može Rikardo večno, roster je kratak...Dobiće Partizan sve do kraja i +5 će biti na pauzi zimskoj, ali u drugom delu... Zvezda je šampion opet...
K

Kosjan

pre preko 2 godine

Vladan Milojevic je sa mnogo slabijim timom uspevao da pobedjuje I da ne pravi kikseve a Dejan sa boljim igracima ne moze nikog da pobedi , a sada ti koji su terali Milojevica sada kao daju podršku Stankovicu
d

dr. hyypia

pre preko 2 godine

Ne moze nikoga da pobedi? Pa ovo je prvi poraz u ligi stankovica. Prvi smo u ligi evrope. Sta jos zelis bree? Ne mozemo posle prvog poraza da teramo trenera...
M

Marco

pre preko 2 godine

Vladanu Milojevicu bi juce bilo svirano bar dva penala i crveni karton pride za protivnika u 35. minutu!
V

Vreme je za hitan rez

pre preko 2 godine

Ako kaze da nisu ispostovali i da ne rade ono sto su uigrali, znaci da ga ne sljive ni dva posto. Uvlaci se navijacima na svakoj konferenciji, jer se izgleda toliko duguje da im "investitori" daju dzeparac zarad mira u kuci... Radulovic i Mituljikic dvaput korisniji od Falka, Lazetic bolje da igra nego Dioni, bar je vise srcaniji da se dokaze, o bekovima ne trositi reci jer rezervnog levog beka nemamo, to dovoljno govori o Terzinoj transfer politici, jer je Mrkela fikus...
Г

Гео

pre preko 2 godine

Већ пар година се хода по танкој жици пораза,пре свега због идиотских прелазних рокова,где се доведе један озбиљан играч и гомила играча недораслих играња у Звезди. Неозбиљан приступ и немоћ појединих играча,лоше припремљена утакмица од стране тренера и терен који је свима био исти,то су узроци пораза који је једном морао да дође. Е сада када титула измиче,што је до некле и добро јер ће се господа забринути за своје гузице у фотељама па можда и извуку неки потез из малог мозга.Само да то не буде неки нови Диони,Ла Пара,Кафу и тако ти бивши фудбалери!
j

jdfanfb

pre preko 2 godine

Podbacice juce mnogi favoriit, Bajern razmontiran..neprepoznatljiv..veci je problem nama sto se prica da gu glodari zatvorili skoro sve do kraja. I ne vidim poentu pljuvanja vise po Dioniju i Falku, ceo tim je podbacio.. pa ivanic je neprimetan ponovo..a trpeli smo ga godinu ipo dana ako se iko seca..svi pljuju samo da se pljuje
h

hajka

pre preko 2 godine

Krece hajka opet na strance, prvenstveno ovu dvojicu koji su izgleda trn u oku..a ceo tim je podbacio..jesu oni krivi mozda i za primljene golove? Ili je ipak Kanga izgubio loptu kod jednog?
p

pa sad

pre preko 2 godine

Kanga i Dragovic su juce bili jeini dostojni Zvezdinog dresa
h

hajka

pre preko 2 godine

za dragovica se slazem
V

Var

pre preko 2 godine

Vidim opet se aposrtofiraju Falko i Dioni, a ako sam dobro video igrali su i Kanga-pogresio kod primljenog gola, Ivanic-nevidljiv ponovo, Ben-isto..ali njih izgleda niko nije primetio kao Falka i Dionija..ispade da su oni kriivi za sve..krece hajka, dal instruisana ili cisto sto mora neko da bude krivac, videcemo..
G

Gost Lk

pre preko 2 godine

Primetio sam Bena kad je dao gol,a fudbal se igra za golove koliko ja znam.Jedini igrac u odsustvu Kataija koji je mogao dati i drugi ali Stankovic ga zamenio.Kad shvatite da je jedino bitno znati naci se gde treba i ubaciti loptu preko linije necete pricati gluposti.Da li je brz,da li je dribler,ima li jak sut,preciznost,kakav je u skoku,sve pada u vodu pred cinjenicom da znate da ubacite loptu u mrežu,da li trepavicom,dupetom ili necim trecim nije vazno.
P

Pavkovinjo

pre preko 2 godine

Ne radi se o porazu, porazi su sastavni deo fudbala, radi se o nacinu na koji izgubis. Uz duzno postovanje Radniku, ne mozes kao vladajuci sampion drzave da dozvolis da ti najinferiorniji tim da dva gola prvoj postavi. Odbrana osim Rodica to je to sto igra, Borjan kriminalan po obicaju i samo gestikulira rukama, Krsticic neupotrebljiv, Diony promasio klub, Gajic je Dusan Andjelkovic iz poslednjeg mandata V.2, Falco mlak, beskoristan, sutevi jedva do gola dodju. Stankovic je kriv za sve. Sve i da je namesteno da Partizan osvoji titulu ( Svi znamo da se to sa namestanjima ide u krug malo mi pa malo oni, i svako ko kaze da nije tako, zavarava sebe) , ne smes da dozvolis da ti tim u ovoj formi da dva gola. Da tvoj tim izgleda bezidejno, bez ikakve taktike, ideje ili bilo cega kako doci do gola. Sve se svodi na Kataia ili Ivanica i njihov trenutak inspiracije, nigde ideja, da kazes da mi igramo tako i tako i to je to. Sve je Stankoviceva krivica, a pre njega Terzic i Mrkela kao odgovorni za dovodjenje njega i igraca.
F

Fabri

pre preko 2 godine

Sto moze da bude koban? Kakve su ovo gluposti, sta da golman nije skinuo onaj volej u 94om.minutu ne bi bilo kobno, ovako je kobno? Nije dosao zvanicno ni novembar vec se otpisala titula, kao da Partizan igrao kao Liverpul... Mislite da Partizan nece imati kikseva do kraja sezone? Ne budite smesni, druga je stvar sto Zvezda ima prempupane igrace koji se smatraju velemajstorima ili cime vec a jedini igrac koji moze i koji je igrao u evropi na viskom nivou je Dragovic i tu se sva prica zavrsava. Zvezda posle 5 godina igranja evrope ne moze da peodaje igrace u dobre klubove jer ti igraci ne ato nemaju vrednost, nego nemaju kvalitet ni fizicku, ni mentalnu spremnost za ozbiljniji fudbal. Ligu je glupo komentarisati uopste vise, ko kaze nesto javno i realno bez uztezanja kao npr Rade Bogdanovic ili sto je pricao Nemanja Vidic o Zvezdi, ne sto bude napljuvan nego ga opet nema po par godinama u medijima jer govori stvari kakve jesu i koje samo budala ne vidi, ali kod nas vise nista nije čudno...
p

pop9

pre preko 2 godine

Jesu li sinoc prevarili fudbal i Juve,Barsa,Bajern,Real?Siti?Milijarde na terenu pa izgubise bodove,poispadase iz kupova?Jel zbarabjeno mozda?Kamo srece da svi gledamo onakav fudbal iako sam cigan do koske,ili mozda ove galktikose sto ne moze nijedan tim da im se odbrani do deseteg minuta?
T

Trodul

pre preko 2 godine

Ode titula😪
D

Danilo91

pre preko 2 godine

Znaci kad je Partizan kiskao prethodnih sezona i gubio u Krusevcu, Novom Sadu, Pazaru a vi dobijali sve pa posle 5 kola imali vec 9 bodova vise tad je sve bilo normalno, posteno i regularno!?!A sada kao jbg nije normalno da se sve dobije?Steta samo sto ste iscupali onaj bod u derbiju inace bi imali sve pobede al sta ces kad vas sreca prati konstantno u Humskoj.
G

Gost 78

pre preko 2 godine

Zvezda je izgubila, pa sta? I drugi igraju fudbal, treniraju. Gubice i partizan, nemoguce je sve pobediti do kraja. Ovaj poraz zvezde vraca veru u ligu, da mogu i oni da izgube. Da nema vise navlacenja.var je doneo dosta dobrog za ligu. Ponavljam, i partizan ce imati kikseve. To vraca draz, da bude prvak onaj koji zasluzi. Ovde se nakon jednog poraza opraštaju od titule. To nema nigde
N

Novak majstor

pre preko 2 godine

Ja tebi sad ponavljam,ako zvezda kiksne jos 2 ili 3 puta tek tada ce partizan kiksnuti jednom i ponavljam samo i iskljucivo jednom da bi se odglumila regularnost.Inace nikakvih partizanovih kikseva nece biti i moramo se uzeti u pamet ili titula ode
Z

Zaim

pre preko 2 godine

Cuveni citat : Ako mislis pobediti ne smes izgubiti.Ocito je da Stankovic nije mislio ni da pobedi.Kako objasniti da gubi i uvodi Gajica i Krsticica,ili je ne znanje ili nesto drugo.Ja licno mislim da je ovo prvo.Sve u svemu ovi sto mlate da titula nije izgubljena razumeju se u fudbal ko Marica u znamo sta.Jedino dobro od svega ce biti ako Terza odrzi rec,znamo sta je obecao.Mada kad bolje razmislim svodi se na isto.Dve tri godine mi ,dve tri godine oni.I vuk sit i ovce na broju.Odavno to vise nije fudbal kod nas.
5

5 godina minimum

pre preko 2 godine

Pricam kako mister pojma nema , a mi se glexamo u oci i lazemo , lazemo se i netrepcemo da nesto postoji a sve je propalo