Komentari na vest

Karager o "Megvajer sagi": Bilo mi ga je žao dok sam gledao prethodne dve utakmice

z

zbrd

pre preko 1 godinu

Your defense is terrifying Harry Maguire...lalallaalalalalalall...
S

Samo pitam

pre preko 1 godinu

a da nije sautgejt malo rasistički orijentisan? najcrnje što ima u timu su mu kremasti saka,belingem,sterling i dzejms , pravim afrikanerima tomoriju,guehiju,abrahamu ne daje nikakve šanse
N

Nikos1988

pre preko 1 godinu

Zbog takvih kao sto si ti, crnci i prodaju pricu o rasizmu
H

Hariiiiiiii

pre preko 1 godinu

Ja ne znam sta ovaj covek treba da napravi da bi ga sklonili iz ekipe. On je bukvalno uradio sve sto je do njega da ga vise nikad ne pozovu u reprezentaciju i da vise nikad ne zaigra ni za united...ne secam se utakmice da se zavrsila a da on nije bio krivac za gol-dva...covek je svaku utakmicu najbolji igrac ali protivnicke ekipe...ali eto izgleda ni to nije dovoljno. Nisam neki ekspert za fudbal,pratim ga citav zivot ali sigurno manje znam i od svih trenera uniteda i ovog sautgejta...ali ako covek konstantno daje lopte u noge protivnickim napadacima...ne moras biti neki strucnjak da znas da decko pojma o fudbalu nema! Mislim da je najveca misterija fudbala kako je ovaj covek postao najskuplji stoper,kako je zavrsio u unitedu,postao kapiten...i na koju foru igra za reprezentaciju? Jedino da provere da nije bio u kakvoj semi sa pokojnom kraljicom haha.
S

Srbija 1990

pre preko 1 godinu

Kada vidim kakve bukve žive od fudbala prosto mi je zao ko sve uzima tolike milione. Decko je milion svetlosnih godina od profi stopera.
k

kriket

pre preko 1 godinu

Megvajer je igrač za, ali bukvalno za tim sa sredine tabele naše lige. A on kapiten junajteda i ponekad kapiten reprezentacije 🙃🤣🙃🤣 Engleska nije u manjku sa štoperima, nego njega neko strašno gura. Lik je težak raspad, kiksara, drvo. Pa za njega, lovren i škrtel su maldini i nesta lično. Ovo treba spakovati i poslati negde besplatno, jer povratiti novac za njega neće nikad, samo će ih dodatno ukopavati. A i njega kako nije sramota da igra, još se pre neki dan i brani. Ako dobije poziv za Katar, jedno je sigurno, engleski savez ih šalje tamo, Megvajer ih vraća kući.
b

beringator

pre preko 1 godinu

realno za neki swansea, brentford, nije za veliki klub koji sa sobom nosi i pritisak veliki
V

Voždovac

pre preko 1 godinu

Pa brate u ekipama koje si naveo, navijaci bi ga rastrgli mnogo ranije nego sad.