(©Reuters)
(©Reuters)

Klop: Ako mi igrač zatraži da ode zbog Lige šampiona, lično ću ga odvesti u novi klub

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.05.23. | 00:54

„Nisam čuo da Salah ima nameru da nas napusti“, kaže menadžer Liverpula

Jako loš prvi deo sezone skupo je koštao Liverpul, kojeg naredne jeseni neće biti u Ligi šampiona.

Crveni su kolo pre kraja ostali bez šansi da se plasiraju u elitni evropski kup, što je svima u klubu teško palo, a pogotovo Mohamedu Salahu. Egipćanin se preko društvenih mreža izvinio navijačima zbog neuspeha, što su mnogi protumačili i kao njegovu oproštajnu poruku od kluba.

Izabrane vesti

Jirgen Klop, menadžer Liverpula, tvrdi da će Salah i naredne sezone nositi dres giganta sa Enfilda.

Sve što sam čuo na tu temu je to što je Mohamed napisao na tviteru. Nisam čuo baš ništa što bi vodilo u pravcu njegovog odlaska. Mi voli što je ovde, deo ovog kluba, deo ove sezone. On je rekao navijačima da se izvinjava za ono što smo MI uradili, a ne neko drugi tamo. Sve je u redu“, poručio je Klop.

Imao je Nemac šta da kaže i na temu da bi neki igrači mogli da zatraže odlazak zato što neće biti u Ligi šampiona sledeće sezone.

„Ukoliko mi igrač dođe i kaže „nismo se kvalifikovali za Ligu šampiona i zato želim da odem“, ponudiću mu da ga lično odvezem u taj novi klub. Uzeću ključeve, dovešću ga do automobila i pitaću gde „gde želiš da ideš, ja te vozim“. Jer, to bi bilo nešto što nikako ne bih mogao da razumem“. Zamislite da ja kažem „nismo se plasirali u LŠ, ja želim da budem deo tog takmičenja i zato odoh“. A, ja sam odgovoran za ovo što se desilo“.

Zato Klop ne bi imao milosti u tom slučaju.

„Ne može da se ode u ovakvom momentu. To nije slučaj sa Salahom, niti se desilo da mi je iko nagovestio da hoće da ode. Poneko me pitao može li da dobije koji dan odmora više ili takve stvari, ali niko nije pitao da li da se vraća posle odmora. Takve teme među nama nije bilo“, podvukao je Jirgen Klop. 


tagovi

Jirgen KlopMohamed SalahLiverpul

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara