Komentari na vest

Ko kaže da Mančester Junajted ne učestvuje u šampionskoj trci?

A

Ajdehoven

pre 24 dana

Ja mislim da je falio najveci kikiriki igrac sto postize folove glack-om. Da mase rukama,ceka loptu u peterac,ceka da izvede penal. Ko bese to :))))))) kikiriki?
P

Pazza

pre 24 dana

Muchachos, Ahora Nos Volvimos a Ilusionar...............🏆🏆🏆pozdrav za aleksa miamia i jeste nije ))))))))))))))))))))))))))
J

Jeste

pre 25 dana

Kako odvratni ovi luzeri,od navijaca,pa do coravom Nemca na klupi,onaj cupavi Salah,ruzni Nunez,Diaz ko cigan iz mahale izgleda,umisljeni Van Dajk,MekAlister kao i svi Argentinci posle Svetskog,umisljen,prepotentan,arogantan,samo sto sam na golu nije prepotentni Alison,odvratna ekipa.
N

Neverovatno

pre 25 dana

Kakav je to novinar koji najavljuje vaznu utakmicu a ne navodi koliko svakk od prva tri tima ima bodova. Mene recimo bas to mnogo interesuje. Ja ne znam kako uopste biraju ta piskarala koji misle da sve znaju
A

Ahha

pre 25 dana

Junajted saplice luzere u borbi za titulu!
G

Gost1312

pre 25 dana

United i Old Trafford su mjerilo Liverpoolu da li ce moci do titule, psiholoski to znaci mnogo ukoliko pobjede, to im moze dati krila da privedu pricu kraju sa extra dozom samopouzdanja. Bit ce tesko i mozda najteza utakmica od preostalih. U ovom derbiju nikad nije igrala ulogu forma, uvijek je bilo borbe i drame.
A

Aleks Miami

pre 25 dana

Ronaldo prosle utakmice dao 4 golova i ima 6 golova na poslednje dve utakmice, a ovi iz redakcije pisu kako je messi ucestvovao u akciji kod gola intera majamija. Kompleksi su cudo (Pisem ovde jer nece da mi objave na mesijevu vest)
G

Gosr

pre 25 dana

Pa kako si smeo da pises nesto pozitivno za Ronalda ili negativno za Mesija? To je najveci greh nakon pisanja neceg negativnog za Partizan, i za to odmah ide cenzura.
L

LFC fan

pre 25 dana

Ove utakmice se najviše plašim. Junajted je slab, van forme, ali uvek pronađe način i inspiraciju da nas saplete. Jedna titula nam je otišla baš zbog njih. Sapleli su nas u sezoni kada se Džerard okliznuo. Sa njima ili 7:0 ili remi maksimalno, sredine nema.
Y

Yes sir

pre 25 dana

Junajted i Totenhem imaju isti broj odigranih utakmica, 8 kola do kraja i Totenhem ima 9 bodova prednosti, pritom je u boljoj formi. Kako Junajted može prestići Totenhema na 5 mestu? Teoretski je to moguće, ali nije objektivno.