Ivan Ilić sa menadžerom Ivicom Pavlovićem (skroz levo)
Ivan Ilić sa menadžerom Ivicom Pavlovićem (skroz levo)

KONAČNO: Ivan Ilić zvanično u Torinu za 15.000.000! Mitrović čeka Lukića u Fulamu

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.01.23. | 13:28

Jedan transfer srpskog reprezentativca ozvaničen, drugi na pragu...

Januarska saga je gotova, barem kada je u pitanju Ivan Ilić. Reprezentativni vezista Srbije i definitivno je novi igrač Torina, potvrdio je italijanski klub.

Torino nije detaljno ulazio u finansijske uslove transfera. Samo je napisao da 21-godišnji fudbaler isprva stiže na pozajmicu, sa opcijom otkupa koji će postati obavezan ako se ispune određeni uslovi, mada se za sada ne zna koji, ali se verovatno tiču broja utakmica koje će odigrati nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Mediji ipak pišu da će Bikovi za otkup ugovora morati da na sto istresu 15.000.000 evra.

Ostaje sada da se vidi da li Ilićev dolazak znači i odlazak Saše Lukića u Fulam. Tom transferu se protivio i šef struke Ivan Jurić, a i sam igrač, ali je prema poslednjim informacijama klub uspeo da istera svoje i ubedi Lukića da se pridruži Aleksandru Mitroviću u Londonu.

Prema informacijama transfer specijaliste Đanluke Di Marcija Fulam je za Lukića spremio ugovor sa godišnjom platom od 1.500.000 evra, plus 500.000 samo za potpis. On je i to isprva odbio, ali se Torino uplašio da kasnije neće moći da izvuče veće obeštećenje, jer će Lukić na leto ući u poslednju godinu ugovora.

Fulam je sada spreman da za Lukića plati 10.000.000 evra fiksno.


tagovi

Ivan IlićSaša LukićZimski prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara