Komentari na vest

KRAJ: Sevilji nova Liga Evrope

S

SS Lazio

pre 11 meseci

Pobedio je bolji tim. Sevilja je imala bolje i vise sanse, ocekivano vise od igre. Sevilja je tehnicki jedna top ekipa i Roma nije mogla parirati u tom segmentu. Sa druge strane, komsije su bili opasniji iz prekida (korneri ili fauli) ili kontri. Imali su i oni svoje sanse medjutim bili su inferiorniji tim. Italijani sada imaju jos dve sanse da poboljsaju koeficijent i da jos vise Francuzima u trci za 4 tima za LS. Doduse, Inter i Roma su autsajderi. Na kraju o komsijama. Murinjo se kockao, i nije pogodio. Roma u poslednjih sedam utakmica ima skor od 3 remija i 4 poraza. Jeste da su imali problema sa povredama, jeste da su igrali sa jakim ekipama (Atalanta, Inter, Milan, Fiorentina, Monca, Bolonja i Salernitana), medjutim nije to izgovor da se povuce od borbe a LS. Sledece sezone im ne gine Liga Evrope. Mislim da im predstoji period rekonstrukcije. Ne mogu zamisliti da Roma moze priustiti 13-14 miliona evra godisnje plate na Murinja i Dibalu. Jeste da pune stadion, jeste da donose rezultate i privlace druge kvalitetne igrace medjutim Serie A sve vise finansijski zaostaje. Tu su i igraci sa ogromnim platama i skromnim ucinkom, np. Beloti, El Saravi ili Abraham. Vijnaldum najverovatnije ide a i Matic bice godinu stariji. Dakle, treba popuniti mnoge rupe sa druge strane ni drugi igraci nisu za daleke domete. Kristante, Patricio i Ibanjez jednostavno nisu kvalitetni igraci. Ovi mladi igraci nisu se nesto isticali. Zalevski donekle, Bove jos zelen dok Tahirovic ili Volpato nisu garancija za buducnost.
4

4444444444

pre 11 meseci

Eh ... ipak osvojila Sevilja .. Navijao sam za Romu i Murinja steta... nije Sevilja uspela.. uspeo je veliki Bono koliko je taj golman namazan .... meni jedan od najboljih na svetu trenutno na svetskom mi se jos svideo kako je drzak i kako brani da nije Bono, Roma bi mozda i uspela
P

Pehar

pre 11 meseci

Pregaženi ko plitak potok
R

Riko-1908

pre 11 meseci

hahahhahahaaha ako ono nije bio penal ruka u kazneni onda ne znam sta je. Do sad se sto onakvih penala sudilo u ligama 5
B

Berberin

pre 11 meseci

Sudije i organizatori se urotili protiv "Posebnog". Ni trava nije bila puno bolja
Š

Šta uradi Ruiđi Patrisio

pre 11 meseci

Čas fudbala gospodina Mendilibara, Smorinju
i

iz sljivika

pre 11 meseci

Zar je iko sumnjao u Sevilju? 😊
D

Dunjeks

pre 11 meseci

Montiel pogodio za Argentinu u finalu Svjetskog a sad rjesava finale LE gdje ces bolje u zivotu da ne osvojis nista vise djeci i unucima imas sta pricati.
g

goat99

pre 11 meseci

NEKA TAKMICENJE PROMENI IME U SEVILLA CUP !!!!
M

Mancini igracina

pre 11 meseci

MAncini kakav kapiten - zlatan kapiten. Autogol + promasen prvi penal
T

Twix

pre 11 meseci

Au, posle neko da kaze ne namesta se. Ovo je skandal sa ponovljenim penalom.
T

Tite

pre 11 meseci

Penal nije sviran za Romu sve je bilo namesteno za Sevilju isto kao i za Real u mnogim finalima lige sampiona.
p

penali

pre 11 meseci

trebalo je da ubaci Svilara za penale, skinuo bi koji
S

Smorinjo

pre 11 meseci

@951357 na aparatima
M

MarkoPD

pre 11 meseci

Nemanja Matic sa 34 godine na svojim ledjima je doktorcina!Sad u reprzentaciji Srbije ne moze mu nijedan vezni igrac pertle vezati.Takodje nisam ljubitelj Gudelja i njegove igre ali odigrao je maestralno.Toliko pametno cita igru i zatvara napadaca,ima sta da jos da ponudi samo se nadati u repki da nece biti nista manje dobar jer imao je kikseva a u Sevilji se pretvori u Ramosa iz najboljjih dana.Ko god da osvoji nece biti nezasluzeno.Ludo finale,Murinjo ga zabiberio svojim ludjakcim mentalitetom.
U

Ulazimo u Jun mesec

pre 11 meseci

Hahaha valjam se, kakva fora, neverovatno... Ulazimo u Jun hahahaha
G

Gost555

pre 11 meseci

LE ce osvojiti ekipa za koju nastupa Nemanja.
O

Ogi Draskovic

pre 11 meseci

Sa cetiri zuta kartona Murinjo ne bi vadio Matica, a ne sa jednim hahahahaha duhoviti Ogiša
g

gott

pre 11 meseci

Inspektor Draguljče je dominirao u Torinu dok je bio.U Romi nista od tipa
D

Darko55

pre 11 meseci

Dzabe areni prenosi svih liga, dzabe sve kad imate najgore komentatore u regionu. Ova dva amatera, Ognjen Draskovic i Goran Svilar su sramota novinarstva. Cerekaju se 90 minuta, lupaju neke fore samo njima smesne, oskudnog vokabukar... Ali ovo smejanje tokom celog meca je odvratno. Niste u parkicu nego komentarisete finale Lige Evrope. Koliko glupostu u jednom prenosu, Ognjen: Dibala je postigao gol za 1:0 i mislim da je Murinjo pomislio da je to to. Da, sigurno je pomislio u 35. minutu da je to to. P.S. Kod jasnog simuliranja Okamposa ovaj amater Svilar kaze: malo je zakacio loptu Ibanjez, ali malo je i zakacio Okamposa. Sta malo botino? Igrac Rome je jasno izbio loptu i ni govora o penalu. Kakav slepac. I nijedan nije primetio i pored slovmousuna da je Bono intervenisao kod suta Belotija.
Б

Блок

pre 11 meseci

Ствар је укуса,некоме прија боја гласа ,некоме не... Драшковић је импровизација од коментатора,једино да ради студио пре текме ...Свилар да ради финала ... Ако имају три топ коментатора ...плус кад пусте текме без тона...ову раде са тоном. Свилар,Драшковић , онај пискави Бобан,онај Италијане што ради са све притишће и сличним изразима...али их форсирају. Филип Марковић искидао на Рома Фејнорд ...Аргентинце топ ради,али није то то јер често нема тона... Радочај је исто добар...Њих двојица да раде финале и од крш текме би направили добар меч.
D

Darko55

pre 11 meseci

@Blok, ovde nije rec o boji glasa vec o amaterizmu u profesiji. Svilar da radi finala? Cega? Bilijara ili pikada? Coveka neko gura, da li stranacki ili ga gotivi vlasnik Zugic, nisam siguran. Ali, arena itekako ima odlicne komentatore, pomenuo si Markovica, tu su i Radanovic, Radovic pa i Uljarevic. Cujes li ti ovo davljenje od smeha 120 minuta?
Б

Блок

pre 11 meseci

Ставио сам ,Свилар да ради финале и три тачке...у смислу ,немам коментар... Гледам на РТС ...Аца Мамћинија зове Мансини ,Ејбрахама ,Абрахам...осећаја нема. Скоро је баш ја мислим Ф.Марковић рекао ,правилно је Поћетино али код нас нас је већ дуго Покетино па ћу га тако и звати ....и Милићевић чини ми се је имао исти тако коментар за неког играча,имају осећај. Тако да вечерас пратим на РТС.Мало сам гледао арену,Драшковићу као да су рекли немој бити равна линија кад преносиш па се сад мало неприродно дере. Смех нисам чуо,али то им је фора изгледа као Коле и Един...и ту се користе изрази вањски играчи итд и смејање.....ал добро Срки кад ради свака пета реч на енглеском.
G

Gost555

pre 11 meseci

@Blok Srki ne radi fudbalske prenose.
S

Sudija Picilkas

pre 11 meseci

@Darko,Blok Nemate vi pojma sinovci moji dragi, Radulovic, Filip Stanic, i Minja Vukicevic su top komentatori.
C

Celavi Filip

pre 11 meseci

@BLOK Kakav Filip Markovic? Lik se zove Filip Stanic.
t

tsoG

pre 11 meseci

@blok, pravilno je Poketino, italijansko prezime, ch se cita kao k.
D

Darko55

pre 11 meseci

@Sudija, ne bih diskutovao s tobom cim je za tabe Radulovic top komentator. On je gori cak i od Kovinjala. Premda, verovatno nisi ni cuo za ovog drugog. Radulovic je top, o Boze...
G

Gostgost

pre 11 meseci

Da lopta nije pogodila Mancinija, Sevilja do prekosutra ne bi izjednacila
d

deki maky

pre 11 meseci

I dalje nije jasno da li je svaka ruka penal, ono se u vecini liga svira iako je bila napucana Fernanda-promenila je smer lopta... Ali...penali ce presuditi... Zasluzio je Murnjo da uđe u vecnu listu. Međutim nekako po igri Sevila ako ne resi ovo dok se igra gubi ovo. Suso i lamela su promenili tok.
d

duduk

pre 11 meseci

ne mogu da verujem da Matic ne igra za Srbiju ...pa on bi bio nas najbolji igrac.svaka mu cast
E

Eskobar

pre 11 meseci

sudija ubila Romu ako ne osvoji
M

Makks

pre 11 meseci

Sudija je zensko?
A

Amrozini

pre 11 meseci

Tužno suđenje protiv Rome. Krađa veka.
2

23

pre 11 meseci

Kako sudije nije sramota
J

Junker

pre 11 meseci

Tejloru dali da sudi finale…Englezi nakon one bruke kad ih nije bilo na SP, sad udarili marketing kako imaju dobre sudije. Ovaj lik je komedija.
J

Junker

pre 11 meseci

Tejloru zabraniti da sudi. Koliko je stvorio tenzije. Cist penal nije dosudio nakon centarsuta Matica i onda nista od kornera nakon suta Belotija.
H

Hastaluego

pre 11 meseci

Englezi su najgore sudije na svetu.
M

Milorad bekrija

pre 11 meseci

Martin Etkinson, Haurad Veb, Alan Vajli, dislike it and has left the chat.
T

Twix

pre 11 meseci

E ovako se na finjaka namesti utakmica. Podelis zute kartone tako da ekipa mora da bude ekstra oprezna.
W

Wij

pre 11 meseci

Jeste, namesteno finale Lige Evrope, kako da nije hahahahha
M

Matić!!

pre 11 meseci

Moliti Matića da se vrati u reprezentaciju što pre!! FSS da proguta knedlu što je protiv njih bio i podržao Vidića. Čovek je doktor na sredini terena!!
j

juventino10

pre 11 meseci

Murinjo, pa jedno 2 mjesta pa tek onda neki drugi trener. Znaci sva 3 prva mjesta, sve 3 medalje za NAJBOLJEG TRENERA SVIH VREMENA!!! Pa kako je samo zatvorio ovu sevilju čovječe Božiji
V

Venom

pre 11 meseci

Ko da je Real zatvorio a ne Sevilju koja je 11 u Spaniji
Б

Блок

pre 11 meseci

Јел си ово на Ромину трибину ставили две групе Севиљиних навијача?
G

GeGe

pre 11 meseci

al ovaj komentator sto je voditelj uvek, kakav je smarac strasno.
D

DžoniRS

pre 11 meseci

Toliko providno navija za Sevilju, ili protiv Rome/Murinja, da je to čudo!
T

Twix

pre 11 meseci

Pritom su obojica krs od komentatora. Gde je onaj lik sto je prenosio Roma Fejnord?
Б

Блок

pre 11 meseci

Ствар је укуса,али арена као да гура неке коментаторе. Ја гледам на РТС,јер њих двојицу не бих могао да слушам. Рома Фејнорд је преносио ,мајстор Филип Марковић али њега очигледно не форсирају као ове уметнике. Уз Марковића добар је и Радочај ...има један што Шпанце ради исто добар...али нису им у првом плану.
H

Hrvoje

pre 11 meseci

Napred murinjo, special one, uvek uz tebe
n

nemanja1512

pre 11 meseci

ajmo dijamante, ajmo posebni gaziiiiiiiiiiiii
f

fore

pre 11 meseci

Gudelj na štoperu, jednako dobija Roma bez problema.
e

eh

pre 11 meseci

X2, tačan rezultat 2:0 za Romu! Dibala Spinacola
N

Ne moze

pre 11 meseci

X2 i 0:2. Biraj
A

Ajmo NM

pre 11 meseci

Matić je zaslužio da podigne trofej!
h

halo

pre 11 meseci

Kakvo iznenađenje, bukvalno najstariji trik u knjizi, žali se nedeljama kako ti je najbolji igrač na samrti maltene, biće dobro i za minut ako bude imao snage i onda krene od starta ko da se ništa nije desilo :D
A

Antifudbal

pre 11 meseci

Iznenađenje bi bilo da kukavac postavi formaciju 4-3-3 i od starta napadne Sevilju, ali ... Smorinjo je to, negativna taktika i trikovi iz 2010.
z

zicer

pre 11 meseci

Al ce da ih rasrafi Sevilja. Murinjo ce pokusati da ubije utakmicu sa milion faulova, ali iako je Sevilja imala losu sezonu, nece propustiti ovu sansu da se dokopa lige sampiona. Kvota 3 je poklon.
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Sevilja ❤️🔥🔥❤️
g

gostovic14

pre 11 meseci

idemo Mourinho, smori i osvoji
S

Stevan Miksaa

pre 11 meseci

Murinjo, legendo, neka je sa srecom!