©Reuters
©Reuters

Kruzeiro ponovo uprskao, fenjeraš odneo bodove iz Belo Orizontea (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.01.21. | 04:05

Oeste slavio na Mineirau sa 1:0

Onakva kakva je bila čitava sezona, biće i njen kraj. To je više nego jasno na primeru brazilskog Kruzeira, koji je ponovo uspeo da uprska stvar u Seriji B. Ekipa Legendarnog Luiza Felipea Skolarija poražena je na svom Mineirau od fenjeraša Oestera, što joj je bio 10 poraz u ovoj sezoni - 0:1 (0:1).

Gosti su tokom najvećeg toka utakmice bili u podređenom položaju, imali su tek dva upućena udarca u okvir gola domaćina, ali su onu ključnu akciju u 41. minutu uspeli da pretvore u pogodak. Bio je to sjajan nalet igrača Oestea, Rai Ramos je odlično probio i centrirao sa desnog boka, a snažni golgeter Fabio bio je na pravom mestu da glavom zakuca loptu pod prečku Kruzeirovog gola.

Izabrane vesti

Skolarijev tim je silovito napadao i pre i posle primljenog pogotka, ali nije uspeo da pronađe način kojim bi stigao makar do izjednačenja.

Oesteu je ovo bilo tek šesto slavlje u sezoni, pa je izvesno da ćemo ga naredne sezone gledati u trećeligaškom rangu. Kruzeiro je daleko od zone ispadanja, ali je još jednom pokvario utisak celokupne javnosti. Skolarijev tim ima tek jednu pobedu u poslednjih šest utakmica i mora da se vrati na pobednički kolosek jer bi u slučaju nekakve serije poraza mogao svoju sezonu da uvede u dramatičnu završnicu.

Do kraja sezone Kruzeiro očekuju mečevi za Žuventudom, Operariom, Nautikom i Paranom.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara