Libertad se žestoko namučio s igračem manje, pogurao ga Melgareho (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 05.02.23. | 02:37

Kardozo i Santa Kruz bez konkretnog učinka...

Druga utakmica u sezoni i druga pobeda, ali mnogo teže nego što se očekivalo. Libertad se muški namučio na gostovanju Resistenciji, završio utakmicu sa igračem manje i na kraju uspeo ne samo da sačuva gol prednosti stečen u u uvodnim minutima drugog dela, nego i da potvrdi trijumf u kasnoj nadoknadi - 2:0.

Uloga heroja ide Lorencu Melgarehu, napadaču gostiju, koji je bio najviši u skoku u 57. minutu. Loptu je u šesnaesetrac poslao Ektor Viljalba.

Izabrane vesti

Fudbaleri Resistencije maltene 90 minuta nisu uspeli da upute udarac ka golu rivala. Najbolju šansu imali su u 75. minutu, međutim Nelson da Silva, momak što je dobio šansu u drugom poluvremenu, nije pogodio sa bele tačke.

Nekoliko trenutaka ranije Libertad je ostao s desetoricom na terenu, pošto je Aleksander Barbosa, skrivivši najstrožu kaznu, požuteo po drugi put.

Tek tada domaći igrači uspeli su da pariraju favoritu. Stvorili su nekoliko prilika, ali kada su krenuli na sve ili ništa u poslednjim trenucima Melgareho ih je ponovo kaznio i stavio tačku na ovaj susret. Igralo se čak 12 minuta u sudijskoj nadoknadi...

Najveće zvezde Libertada nisu se istakle. Oskar Kardozo igrao je nešto jače od sat vremena, da bi ga potom zamenio Roke Santa Kruz.

PARAGVAJ 1, APERTURA – 2. KOLO

Petak

Takuari – Guairenja 1:2 (1:1)

/Valdez 30pen – Lima 12, Otazu 71/

Subota

Guarani – Amelijano 2:2 (1:1)

/Kaseres 37, Santander 74pen – Vera 27, Bareiro 77/

Sportivo Trinidense – Sero Portenjo u toku

Nedelja

Resistencija - Libertad 0:2 (0:0)

/Melgareho 57, 90+12/

23.00: (2,85) Sportivo Luguenjo (3,05) Heenral Kabaljero (2,45)

***kvote su podložne promenama

Odloženo

Nasional Asunsion - Olimpija



tagovi

Paragvaj 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara