Komentari na vest

Liverpul zvao Ćabija Alonsa, Longorija sleže ramenima: I kad te odbija kažeš mu hvala

p

pfff

pre 3 meseca

Gzerard, Lampard,Cavi... Svi su bili top prve sezone a onda....
L

LFC fan

pre 3 meseca

Alonso će u Liverpulu osvojiti više toga nego Klop, iako plačem za Klopom, da se zna.
B

Burazengija

pre 3 meseca

Hoce, jer nece vise biti Gvardiole u PL, a nije ni on daleko da ce od '25 negde da zapali.
B

Burazengija

pre 3 meseca

Iskreno se nadam Alonsu, verujem da Bajern nema nikakve sanse, pritom nije on takav covek da preuzima direktnog rivala u Bundesligi. Sto se tice Reala, to ce mu verovatno biti destinacija posle Liverpula za jedno desetak godina. Bice trener kao i kroz igracku karijeru, Liverpul, Real, Bajern, tim redosledom.
I

Istorija majka znanja

pre 3 meseca

Ni u jednom klubu kada neko ko je ostavio traga ode, sledeći iza njega nije napravio ništa. Primeri: Ferguson (legenda) - Mojes (katastrofa). Zidan (3x LŠ) - Lopeteguj (katastrofa). Anceloti (La Decimu) - Benitez (katastrofa). Murinjo (tripleta) - Benitez (katastrofa). Murinjo (2x PL) - Grant (katastrofa). Venger (stadion, jbg) - Emeri (katastrofa). Anceloti (2x LS) - Leonardo (katastrofa). Spaleti (1x Serie A) - Garcia (katastrofa). Alegri (5x Serie A) - Sari, Pirlo (katastrofa). Gvardiola (2x LS) - Tito (Bog da mu dusu prosti), Tata Martino (katastrofa). Xabi Alonso nije blesav da se tako (samo)zakuca posle Kloppa.
H

Hahahahhahaahh

pre 3 meseca

Wenger stadion 😂😂😂😂👍👍👍👍
N

Nirvana1111

pre 3 meseca

Emeri je institucija. Osvojio vise trofeja nego mnogi drugi sto si nabrojao Ali nije bio ni godinu dana u Arsenal.
K

Kao i za svakog

pre 3 meseca

Igrača tako i za trenere, ako Real pozove ide u Real, ostali u tom slučaju nemaju nikakve šanse sem da daju 10x veću platu. U Liverpulu može da završi samo ako ga ne pozovu Real, Bajern, PSG ili City.
s

savet

pre 3 meseca

procitaj tekst.
M

Mastermind

pre 3 meseca

Kažeš da Liverpool nije atraktivan za vrhunske trenere? Hajde da i to pročitam. Ovog momenta Liverpool je u Top 5 klubova na svetu. Samo govori sve.
M

Mikili TB

pre 3 meseca

Jao kako smarate s tim Realom. Real pa Real. Real pa Real, kao da je to univerzalno dostignuce za svakoga.
d

doktorsporta

pre 3 meseca

koji crni alonso,sa onim igracima u onako tuznoj ligi bi i poli imao vrhunske rezultate.jedino sto je iz nemacke otislo u evropu a da valja su klop i gvardiola, sve ostalo od sanca i dembelea do tuhela i luke jovica je sacuvajboze.otici ce covek u veliki klub al ce jos brze biti oteran.rimembr dis
K

Keba

pre 3 meseca

Nekako prirodno dodje da preuzme Redse.
D

Dachaa

pre 3 meseca

Steta za farmaceute,taman su poceli da pariraju Bajernu i sad ovo..

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Ako osvoji titulu sa Leverkuzen ostaje sigurno još jednu sezonu trener kod njih
D

Dosadno

pre 3 meseca

Bukvalno nema nista potencijalno u ovoj prici. Sve je realno i svi koji imalo prate fudbal znaju da ce on u Liverpulu zavrsiti. Isto kao Mbape i Real, stalno neka najavljivanja kukanja cisto da bise dizale cene i prasina a zna se gde decko ide.
Z

Zlatko Psihopata

pre 3 meseca

On su Liverpulu proslavio i formirao kao igrac vrhunske klase. Sigurno da je najvise vezan za taj klub od sva pomenuta tri.
J

Jova1245

pre 3 meseca

Pre ce biti Sosjedad!
R

RMD Forever

pre 3 meseca

Xabi Alonso je navijac Real Madrida
Z

Zlatko Psihopata

pre 3 meseca

@Jova1245 Govorim o ova 3 kluba. A Sosijedad B je vec trenirao i cudno je da tamo nije dobio sansu da vodi prvi tim, iako oni svakako imaju dobrog trenera koji ih vodi 5 godina.
B

Bayer 04

pre 3 meseca

Xabi Alonso će birati mudro. Njegov prvi pik je Madrid i to svako zna. Stvar sa Madridom je da mora da čeka još godinu dana. U tom smislu verovatnije je ili da izabere Bajern kao sigurizzu ili da ostane sa Bajerom još godinu dana pa onda u Madrid. U Liverpul sigurno neće, posle 8 Kloppovih sezona može jedino da prodje kao Moyes u Utd ili Unai u Arsenalu. A onda bi poništio sve dobro napravljeno sa Leverkuzen.
D

Domaćica naša

pre 3 meseca

Eva Longorija mnogo dobra riba.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Bajern sigurno neće propustiti Alonsa, pokušaće da ga dovedu na leto, Tuhelu su svakako dani odbrojani. Biće zanimljiva borba.
R

Redsi

pre 3 meseca

nema sto tu da se razmislja,on od Juna u Liverpool,bice to nova era u klubu a i novi potres u PL.