Marko Stamenić se oprostio od Kopenhagena

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.06.23. | 17:04

Posle četiri pehara vreme je za Crvenu zvezdu

Velika očekivanja imaju u Crvenoj zvezdi od reprezentativca Novog Zelanda Marka Stamenića u narednoj sezoni. Visoki vezista, sa iskustvom igranja u Ligi šampiona, potpisao je još prethodne zime ugovor sa Crvenom zvezdom, koji će postati validan prvog dana letnjeg prelaznog roka.

Doskorašnji član Kopenhagena trebalo bi da bude jedan od kapitalaca u letnjem prelaznom roku, pošto je Zvezdina borba za njegov potpis dugo trajala. Isto tako Kopenhagen je pokušavao na sve načine dea mu produži ugovor.

Izabrane vesti

Odlučio se Stamenić za Crvenu zvezdu posle tri godine na Parken Stadionu, i čettiri trofeja. Dva puta je bio šampion Danske, osvojio je i trofej Kupa, kao i šampionat mladih timova. Bio je standardan član sve do trenutka kada je odlučio da se obeća Crvenoj zvezdi.

Od tada je, sasvim razmuljivao, pao u drugi plan. Ali se na Instagramu na vrlo emotivan način oprostio od Crvene zvezde.

„Dragi, Kopenhagene. Bio si moj dom u prethodne tri godine. Poklonio si mi tri najbolje godine života, dao život o kojem sam samo mogao da sanjam. Zahvaljujem se saigračima, trenerima i upravi kluba na velikoj podršci i ljubavi koju ste mi dali. Na kraju hvala navijačima. Vi ljulajte stadion na našem stadionu i na strani, to dovoljno govori da smo mi velika porodica. Dok sam bio ovde naučio sam mnogo o životu i fudbalu. Iskreno se nadam da ovo nije zbogom, već samo doviđenja“, napisao je novi vezista Crvene zvezde.

U dresu Kopenhagena Marko Stamenić je odigrao 23 meča.


tagovi

Marko Stamenić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara